Şimdi Ara

AĞABEY GİDİYOR :( ODASI BENİM OLUYOR :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ağabeyim eğitim için eskişehre gidiyor :) eh ama haliyle odası benim oluyor 14 yaşındayım bu benim için çok büyük bir olay çok sevenecem ama sevinemiyorum ağabey 2 yıll yok...

• Bu alana reklam verebilirsiniz.
  • Paso asilcan dimi?gevuuurrrr:)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: xtaha7x

ağabeyim eğitim için eskişehre gidiyor :) eh ama haliyle odası benim oluyor 14 yaşındayım bu benim için çok büyük bir olay çok sevenecem ama sevinemiyorum ağabey 2 yıll yok...

Benim de abim üniversiteye ankara'ya giti odası bana kaldı.Ama sıkılıyorum yav :(

• Orta okul terk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hadi bunu kendine bakkaldan lolipop alarak kutla.
  • Nasılda mutlu garibim
  • Küçükken ben de böyleydim.Şu an eski anılara gülüp geçiyorum.
  • Tadını çıkar ortaokullu

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3D589D20C -- 13 Mayıs 2011; 15:44:22 >
  • teşekkürler beyler yorumlarınız için 4 haziran sbs var ona kasıom sbs ortalamam 442-443 civarı. 4 hazirandan sonra salondaki lcd yi odama koycam ps3, cips, kola akar beylerrr.....
  • benim 2 odam varda noluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: stars4ever

benim 2 odam varda noluyor

benim 1 evim varda noluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: xtaha7x

teşekkürler beyler yorumlarınız için 4 haziran sbs var ona kasıom sbs ortalamam 442-443 civarı. 4 hazirandan sonra salondaki lcd yi odama koycam ps3, cips, kola akar beylerrr.....

lise başlasında ilk sınavlarda 11-12 dersi birden halletmeye çalış ondan sonra ortaokulun kıymetini anlıyacaksın o boş geçireceğin 3 ay burnundan gelecek

• forumu çocuklar basmiş
  • Konu dışında ilkokullu çocuklar gördükçe sinirleniyorum.Anne bana ilkokulda neden Dh'den bahsetmedin diye sitem edeceğim:)
  • Benim anlamadığım siz hiç mi çocuk olmadınız?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.