Şimdi Ara

Aga Bu Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün selçuk'a çatmadım, çünkü artık değmiyor da, iki şut attı diye birde kayseri ve sivas gibi çok açık oynayan orta alanda baskı kurmayan bir düzenle oynayan ts'ye karşı İYİ OYNAMAMIŞ SADECE İDARE ETMİŞ KÖTÜLÜĞÜ GÖZÜKSE DE GÖZE BATMAMIŞTIR.
    ,
    ,

her neyse asıl mevzu,

Aga Bu Nedir?

• Reklamin pohunun ciktigidir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamlar aynı hizada mı değil mi onu ölçüyolar. yeni teknoloji.
  • şu pozisyonda yanımda kızım olduğu için içimden öyle küfrettim ki illaki biri yerine ulaşmıştır. birde kod çıkarmıyorlar mı insan çıldırıyor insan. birde top auta gitti diyelim birden santrayı ggösteriyor. cart diye tribune reklam pankartı veriyor. rezillik

• Dün selçuk 10 numara mücadele etti oynadı laf edemezsin zaten.
  • evde kimse yoktu fena saydırdım orda

• Bende fena saydırdım burda. Bidaha didi alırsam ne olayım dedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu nedir çözümü yok mu ?
    7 yıl önce açıldı
    Bu ne la
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Adamlar kasıtlı koydu o an reklamı oraya ama reklamı iyisi kötüsü oluyormuş maalesef. Bundan sonra ne zaman didi görsem basicam küfürü

• Cetvel o cetvel
  • didisi de lik tivi se kamerasına yönetmeni de ömürlük hatta torunlarına miraslık küfür yedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

adamlar aynı hizada mı değil mi onu ölçüyolar. yeni teknoloji.

Abi çok iyiydi
  • Hicbir ulkede bunlar yok, rezillik.

• quote:

Orijinalden alıntı: amonRa

şu pozisyonda yanımda kızım olduğu için içimden öyle küfrettim ki illaki biri yerine ulaşmıştır. birde kod çıkarmıyorlar mı insan çıldırıyor insan. birde top auta gitti diyelim birden santrayı ggösteriyor. cart diye tribune reklam pankartı veriyor. rezillik

hocam sadece bu pozisyonluk değil küfürü hak edecek çok olay oluyor maçlarda size bravo kendinizi iyi tutuyosunuz ben tutabilir miyim bilmiyorum ilerde olursa diye şimdiden çalışmalara başlayım
  • gole çay demlemişler.
  • adamlar ücret karşılığı hizmet veriyor ona da dünyanın reklamını alıyor.bu konuda hıncal uluç yıllarca yazmıştır ; "maçın en güzel yeri bittiği andır.kazanan sevincini kaybeden hüznünü yaşar ama bizim lig tv cart reklamı giriyor maç biter bitmez" demiştir kendisi...
    ayrıca dünyanın parasıyla izlediğimiz sinema kanallarına sansür uygulanmasını da dillendiremeden geçemiycem...
  • allala, ben stattaydım, biz görmedik öyle bir şey?
  • didi içen var mı gerçekten bildiğin kristal kola'nın ürünleri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.