Şimdi Ara

AFK Sorun Değil, Doğru Kararlar Verin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

LannTheClever: @Dr. Emmett Brown

Seviyeler düşük olabilir ama maç kaliteliydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Equaties -- 20 Mayıs 2014; 22:52:19 >

• rankedda afk=free win
  • Duo morganaymış. kazanman normal. solo gir bakalım kim kimi dinliyor
  • hll qnq nasıl taşıdın 9 levelda rehber hazırlarmısın kaç maçtır kaybediyorum bi türlü 10 olamadım :/
  • O skorlarla o seviyede kaliteli maç Karşıdaki sivir olmasa şansları olurmuş sanırım o itemler o skorlar karşıdakilerin ve kalite
  • Doğru karar sanırım level 1'den smurf hesap açmak yanlış mı anladım? Şu forumda normal game sonuçları paylaşarak neyi kanıtladığınızı düşünüyorsunuz bir anlasam.
  • L.J kullanıcısına yanıt
    Normal oyunda yapılıyorsa rankedda da yapılabilir. Bu benim şahsi görüşüm. Doğru iletişim her şeyin anahtarı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yapma bunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Equaties

Normal oyunda yapılıyorsa rankedda da yapılabilir. Bu benim şahsi görüşüm. Doğru iletişim her şeyin anahtarı.

Kümen ne bilmiyorum. Ama kendi kümende/seviyende 5v4 maç taşıman çok zor derecelide. 500 küsür maçımdan 4-5 tanesinde kısmet olmuştur 5v4 eksik kazanmak. Karşıda ağır low veya troll feeder adam olması lazım başka türlü kazanamazsın. Veya takımının düzeyinin karşıdan çok çok yüksek olması lazım.
  • oğlum bu ne lan
  • hl krdsm 9 levelde nasıl kazandın bole
  • L.J kullanıcısına yanıt
    Normal kümem Diamond 4, tamam 4v5 kazanmak zor ama imkansız değil. Şampiyon seçimleri de önemli tabi ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaggedyDoctor

hl krdsm 9 levelde nasıl kazandın bole

Ligin kadar konuş
  • Aram'da saygılı olarak ve takım arkadaşlarımı destekleyerek onlarda beni destekledi Oyun aldım Karşısı çok iyiydi bizim merkez kulelerini aldılar sonra biraz konuşma yaptım,hepsi tank dizdi bizde hırs edip o maçı aldık Üstelik daha hiç kule alamamıştık ve çok az kill almıştık Bunu bazı maçlarda görmekteyiz ama nadiren gerçekleşmekte Ben düşük seviyelerdeyken bu çok fazlaydı adam bize şunu diz bunu diz diyerek biraz taktik veriyordu bende bu taktikleri dinliyordum ve maçı alıyorduk (Diğerlerine de söylüyordu tabi ki) Kısacası noobken oyun daha zevkliydi 2 top gidiyorduk sup almıyorduk Kısacası eski günleri özledim be

• 40 dakikalık maçta 150 farmın üstüne tek çıkan sen varsın . Kalitelinin anlamı mı değişti ?
  • Oo adam çilingir olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Liseli-

Oo adam çilingir olacak.

Daymındım zaten. Noob seni
  • Eyi de karşıdakilerin beyni armut mu topluyor o arada?
  • Serilerin son maçında ben mid oynuyordum , karşı takımdaki adc oyunun başlarında çıkıp gitmişti . Sevinmiştim bende free win diye. O maç o kadar kötü oynamıştım ki benim yüzümden kaybetmiştik . O günden sonra ne zaman 4v5 maç olsa oyuna daha sıkı sarılırım.
  • http://i.hizliresim.com/aq0Jrz.png

Bu da benim bi maçım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.