Bildirim
AFK Sorun Değil, Doğru Kararlar Verin
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
rankedda afk=free win -
Duo morganaymış. kazanman normal. solo gir bakalım kim kimi dinliyor -
hll qnq nasıl taşıdın 9 levelda rehber hazırlarmısın kaç maçtır kaybediyorum bi türlü 10 olamadım :/ -
O skorlarla o seviyede kaliteli maç Karşıdaki sivir olmasa şansları olurmuş sanırım o itemler o skorlar karşıdakilerin ve kalite
-
Doğru karar sanırım level 1'den smurf hesap açmak yanlış mı anladım? Şu forumda normal game sonuçları paylaşarak neyi kanıtladığınızı düşünüyorsunuz bir anlasam. -
Normal oyunda yapılıyorsa rankedda da yapılabilir. Bu benim şahsi görüşüm. Doğru iletişim her şeyin anahtarı. -
yapma bunu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Equaties
Normal oyunda yapılıyorsa rankedda da yapılabilir. Bu benim şahsi görüşüm. Doğru iletişim her şeyin anahtarı.
Kümen ne bilmiyorum. Ama kendi kümende/seviyende 5v4 maç taşıman çok zor derecelide. 500 küsür maçımdan 4-5 tanesinde kısmet olmuştur 5v4 eksik kazanmak. Karşıda ağır low veya troll feeder adam olması lazım başka türlü kazanamazsın. Veya takımının düzeyinin karşıdan çok çok yüksek olması lazım. -
oğlum bu ne lan -
hl krdsm 9 levelde nasıl kazandın bole -
Normal kümem Diamond 4, tamam 4v5 kazanmak zor ama imkansız değil. Şampiyon seçimleri de önemli tabi ki. -
quote:
Orijinalden alıntı: RaggedyDoctor
hl krdsm 9 levelde nasıl kazandın bole
Ligin kadar konuş -
Aram'da saygılı olarak ve takım arkadaşlarımı destekleyerek onlarda beni destekledi Oyun aldım
Karşısı çok iyiydi bizim merkez kulelerini aldılar sonra biraz konuşma yaptım,hepsi tank dizdi bizde hırs edip o maçı aldık
Üstelik daha hiç kule alamamıştık ve çok az kill almıştık
Bunu bazı maçlarda görmekteyiz ama nadiren gerçekleşmekte
Ben düşük seviyelerdeyken bu çok fazlaydı adam bize şunu diz bunu diz diyerek biraz taktik veriyordu bende bu taktikleri dinliyordum ve maçı alıyorduk (Diğerlerine de söylüyordu tabi ki) Kısacası noobken oyun daha zevkliydi 2 top gidiyorduk sup almıyorduk
Kısacası eski günleri özledim be
-
40 dakikalık maçta 150 farmın üstüne tek çıkan sen varsın . Kalitelinin anlamı mı değişti ? -
Oo adam çilingir olacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: -Liseli-
Oo adam çilingir olacak.
Daymındım zaten. Noob seni -
Eyi de karşıdakilerin beyni armut mu topluyor o arada? -
Serilerin son maçında ben mid oynuyordum , karşı takımdaki adc oyunun başlarında çıkıp gitmişti . Sevinmiştim bende free win diye. O maç o kadar kötü oynamıştım ki benim yüzümden kaybetmiştik . O günden sonra ne zaman 4v5 maç olsa oyuna daha sıkı sarılırım. -
http://i.hizliresim.com/aq0Jrz.png
Bu da benim bi maçım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- uyumlu sevgili nickleri
- yonca yeşili malphite
- elektrik kesintisi maç
- mmr nedir
- lol ekran çok yakın
- riot mmorpg
- ping düşürme
- lol sistem gereksinimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X