Şimdi Ara

FİFA 15 DE ONLİNE MAÇLARDA MAÇ İPTALİ İÇİN KARŞI TARAFA TEKLİF NASIL YAPILIR - VİDEO

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fifa online maçlarda bazen oyun çok kasıyor, iptal edip çıktığımız takdirde puan kaybediyoruz, ama bazen bana maçın iptali için teklif geliyor, her ikimizde onaylayınca kimse puan kaybetmiyor. PC de maçı sonlandırmak için teklif nasıl yapılıyor?

İşte çözümü.

http://www.youtube.com/watch?v=XH7aTLx8hEI&feature=youtu.be

Mutual Quit.

Maçın ilk 5 dakikası içinde " Leave Game " sekmesine gelip sağ analog ile sağa basıyoruz.
    Rakibe maçtan çıkmak istediğimizi belirtiyoruz, kabul ederse puan kaybetmeden maçtan çıkıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korgeneral -- 23 Kasım 2014; 21:51:06 >

• 2010'dan beri FiFA'yı online oynuyorum hiç maç iptali için teklif almadım. Eğer böyle birşey varsa bilmiyorsam yanarım laglı maçlara yanarım. :) Benim bildiğim maç iptali için teklif yok bilen varsa söylesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

2010'dan beri FiFA'yı online oynuyorum hiç maç iptali için teklif almadım. Eğer böyle birşey varsa bilmiyorsam yanarım laglı maçlara yanarım. :) Benim bildiğim maç iptali için teklif yok bilen varsa söylesin.

Bana son 2 senede en az 10 maça teklif geldi, genelde maçın hemen ilk dakikalarında oluyor, rakip artık neye basıyorsa onaylama ekranı beliriyor, genelde rakip zayıf ben güçlü takım aldığımda oluyor, ben tabi ki bu teklifi reddediyorum. Ama oyunun aşırı yavaş veya formalarda pişti olunca bu durum kaçınılmaz. Bilen varsa paylaşırsa seviniriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korgeneral -- 14 Ekim 2014; 21:51:16 >
  • ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun başladıktan sonra ilk 5 dk içinde bu teklif geçerli diye biliyorum..starta basıp quit game kısmına gelince sağ analogla sağ yapıyoruz teklif gönderiyoruz kabul ederse çıkıyor etmezse devam ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: FerreT

oyun başladıktan sonra ilk 5 dk içinde bu teklif geçerli diye biliyorum..starta basıp quit game kısmına gelince sağ analogla sağ yapıyoruz teklif gönderiyoruz kabul ederse çıkıyor etmezse devam ediyor

Teşekkürler dostum, en azından formalarda pişti olunca veya network hızı düşükse, karşı tarafta anlayışlı olursa puan kaybetmekten kurtulduk.
  • Videoda uygulamalı olarak görebilirsiniz.

http://www.youtube.com/watch?v=XH7aTLx8hEI&feature=youtu.be

FerreT arkadaşıma teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korgeneral -- 23 Kasım 2014; 16:01:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yıllardır aradığım özellik. Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

Yıllardır aradığım özellik. Teşekkür ederim.

Bu arada rakip takım sizden daha güçlü olduğu zaman başlama vuruşundan önce alt_tab yapıp fifa 15 i kapatırsanız veya bir şekilde oyunu kapatırsanız mağlup olmuyorsunuz.

yukarıdaki teklif olayında rakibin keyfine kalmış tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korgeneral -- 23 Kasım 2014; 22:00:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.