Şimdi Ara

Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.091
Cevap
11
Favori
121.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben CF yapmıyacam sadece 1 kart kullanacam.Ben 750 W yeter mi yoksa 850 W gold mu alayım diye kararsız kaldım sonra baktım sende 750W CF yapmıssın heralde yetiyor(büyük ihtimal 1 tane r9 290 alacam)Kasaya gelince ben siyah modelini aldım boyadım onun fotoğraflarını paylaşmak istiyorum ama upload edince internet kesiliyor.Senin sorununna gelince "Tahta dan çekmece yapıp onun başına çekmece başlığı takıp kullana bilirsin hem pratik hem zahmeti az(tabi benim aklıma direk bu geldi çeşitli fikirler de gelecektir)
  • fikrin için teşekkür ederim tabi insan kendi yapınca ayrı bir kıymeti oluyor biraz araştırdım internette hazırları varmış fiyatıda uygün 7,5tl civarı
    senin meseleye gelince 750 mi 850 mi demişin güç tüketimini üç aşa beş yukarı hesapladın yetiyor ise ilerisi için bir iki küçük donanım değişikliğinide hesaba katarak tercih yapmalı
    eğer benim taleplerimi 750w karşılar diyorsan bu işin sınırı ihtiyaçların ve ekonomin ile sınırlıdır ama merak etme 750 yetecektir fakat ekonomik olarak müsait isen 850w tercih edebilirsin
    önemli bir detay modüler yapıda güç kaynaklarını tercih etmelisin ben corsair cx750m modelini kullanıyorum kabloları çok uzun yani kasa içerisinde kablo dolaştırırken sıkıntı yaşamadım
  • Arkadaşlar Xpredator serisinin soğutma performansından memnun musunuz? Almayı düşünebilirim de.
  • Merhaba

kasamahttp://www.teknobiyotik.com/overclock-sogutucu-modding/kasa-fani/aerocool-shark-14cm-kirmizi-led-li-devil-red-edition-kasa-fani.html linkteki fanlardan aldim bunlari ondeki fan kontrolcülere baglasam sikinti olurmu fan 3 pin kontrolcüdeki 2 pin yadabaska biseymi yapmaliyim

Tesekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doganatak -- 20 Mayıs 2014; 11:50:38 >
  • hayır sıkıntı olmaz sadece fan hızlarını göremezsin göz kararı hız belirlersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: setokaibaadnan

Ben CF yapmıyacam sadece 1 kart kullanacam.Ben 750 W yeter mi yoksa 850 W gold mu alayım diye kararsız kaldım sonra baktım sende 750W CF yapmıssın heralde yetiyor(büyük ihtimal 1 tane r9 290 alacam)Kasaya gelince ben siyah modelini aldım boyadım onun fotoğraflarını paylaşmak istiyorum ama upload edince internet kesiliyor.Senin sorununna gelince "Tahta dan çekmece yapıp onun başına çekmece başlığı takıp kullana bilirsin hem pratik hem zahmeti az(tabi benim aklıma direk bu geldi çeşitli fikirler de gelecektir)

çinden sipariş ettiğim çekmece uzun bir aradan sonra geldi mükemmel bir üründeğil iş görür nitelikde. diğer bir sıkıntım sürekli hdd süküp takmak zorunda kaldığım için kasanın kapağını açıp kapatmak yada açık tutmak zorunda kalıyordum üstelik kısa süre kullanacağım diskleri montaj etmekde sıkıcı bir iş vakit harcatıyor hazır sipariş vermişken bu durumu kalaylaştıracak bir üründe alayım dedim ve resimdeki ürünlerden iki adet aldım ürün üzerinde diskleri güvenli bir şekilde söküp takabilmek için güç tuşu bulunuyor küçük bir elektronik devresi mevcut diskler sorunsuz şekilde bağlanıyor ve kopyalama hızlarında bir değişiklik olmuyor gayet sağlıklı. çok sık hdd söküp takıyorsanız kesinlikle böyle bir ürün tavsiye ederim çok pıratik.
     Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü
    [/url]
    [/url]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alialtin -- 16 Haziran 2014; 2:35:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alialtin

quote:

Orijinalden alıntı: setokaibaadnan

çinden sipariş ettiğim çekmece uzun bir aradan sonra geldi mükemmel bir üründeğil iş görür nitelikde. diğer bir sıkıntım sürekli hdd süküp takmak zorunda kaldığım için kasanın kapağını açıp kapatmak yada açık tutmak zorunda kalıyordum üstelik kısa süre kullanacağım diskleri montaj etmekde sıkıcı bir iş vakit harcatıyor hazır sipariş vermişken bu durumu kalaylaştıracak bir üründe alayım dedim ve resimdeki ürünlerden iki adet aldım ürün üzerinde diskleri güvenli bir şekilde söküp takabilmek için güç tuşu bulunuyor küçük bir elektronik devresi mevcut diskler sorunsuz şekilde bağlanıyor ve kopyalama hızlarında bir değişiklik olmuyor gayet sağlıklı. çok sık hdd söküp takıyorsanız kesinlikle böyle bir ürün tavsiye ederim çok pıratik.
    [/url]
    [/url]

satın aldığınız ürünün link atarmısınız bende almak istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: DaRk_BeeR

quote:

Orijinalden alıntı: alejandro_26

Öncellikle herkese selamlar iyi bayramlar arkadaşlar, benim şöyle bir sorunum var, başlıkta yazan aero cool xpredator sahibiyim, bu kasaya sahip olanlar yada dışarıda görmüş olanlar bilirler kasanın ön panelinde xpredator yazısı olan led ışık yayan bir bölüm var ön panelde, sorunum şu yaklaşık 1 hafta on gün öncesine kadar bu xpredator yazısı olan led ışık sabit yanıyordu. ama şu an durmadan yanıp sönüyor bazende kendi kendine ışık kayboluyor yani hiç yanmıyor, şu zamana kadar böyle bişey yoktu zaten kasanın içini açıpta bişey de yapmadım kablololara falan, teknik servise götürmeden halletmek istiyorum sorunu bilen arkadaşların yada aynı kasaya sahip arkadaşların tecrübelerinden yararlanmak istiyorum... şimdiden tşkler...

öncelikle merhaba arkadaşım ön panalindeki 2 adet molex kablolar vardır 1 i fan kontrolcü diğeri hdd led ve aerocoll ledinindir molex kablolarını kontrol et
    vede sölemedende edemicem xpredatör gerçekten f/p olarak iyi ama ön panel malzemesi olarak çok kötü 2 defa ön panel arızası yüzünden garantiye gönderdim 2 defa ön panel yandı şimdide power tuşu sorun çıkarıyor
    verdiğim o kadar para hepsiburada.com a haram olsun.

Hocam Selam Aerocool teknik servisi hizmetini kim verıyor yeri nerededir.

• alialtin A kullanıcısına yanıt
    Hocam usb 3.0 olan bir docking station alsaydiniz sanki cok daha iyi olurdu
  • usb dedin ben direk sata bağlantılı aldım usb harici bir ünite sata 3 bağlamak varken neden usb alayım diyelimci aldım bahsettiğin ünite için ayrıca güç beslemeside takmak gerek bu direkt olarak çalışıyor üstelik çokdaha performanslı
    neyse yinede tavsiyen için teşekkür ederim
  • alialtin A kullanıcısına yanıt
    Cok daha performansli olabilmesi icin mekanik diskten baska birsey kullaniyor olmaniz gerekir. Teoride usb 3.0 5 gbit/s, sata3 6gbit/s ama bu hizlara erisebilmek icin ssd kullanmaniz gerekiyor ki onlar bile erisemiyor. Ayrica dedigim tarzda ürünlerde esata bulunur ve esata dahili sata biriminin hizina göre performans gösterir yani esata ile harici baglanan disk, dahili sata girisine baglanan disk ten farkedilecek bir performans kaybina ugramaz (belki de hic düsüs olmaz). Yani performans konusu sorun olmaktan cikar. Kolaylik acisindan docking station kesinlikle daha rahat ama harici bu tip bir alette dediginiz gibi extra adaptör lazim, o konuda haklisiniz. Neyse bazi yanlis anlamalari ortadan kaldirmak icin yazdim (performans konusu gibi), kullandiginiz ürünler hayirli olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: RapscallioN

Cok daha performansli olabilmesi icin mekanik diskten baska birsey kullaniyor olmaniz gerekir. Teoride usb 3.0 5 gbit/s, sata3 6gbit/s ama bu hizlara erisebilmek icin ssd kullanmaniz gerekiyor ki onlar bile erisemiyor. Ayrica dedigim tarzda ürünlerde esata bulunur ve esata dahili sata biriminin hizina göre performans gösterir yani esata ile harici baglanan disk, dahili sata girisine baglanan disk ten farkedilecek bir performans kaybina ugramaz (belki de hic düsüs olmaz). Yani performans konusu sorun olmaktan cikar. Kolaylik acisindan docking station kesinlikle daha rahat ama harici bu tip bir alette dediginiz gibi extra adaptör lazim, o konuda haklisiniz. Neyse bazi yanlis anlamalari ortadan kaldirmak icin yazdim (performans konusu gibi), kullandiginiz ürünler hayirli olsun

teknik açıklama ile hali hazırdaki bilgilerimi tazelediğiniz için teşekkür ederim ssd raid 0 kullanmaktayım yeterince performans alıyorum işin gerçeği ben harici ünitelerden pek hazzetmiyorum söz konusu sabit disk olunca harici ünitelerin sabit olmayışından kaynaklanan risklerden dolayı hep tedirgin olmuşumdur hiçbirşeyi yanlış anlamadım çok teşekkür ederim

• arkadaşlar bu kasanın önünde ki fan kontrol tuşlarını nasıl aktif hale getireceğiz ? bende çalışmıyor sanırım .. Bu arada kasayı 550 TL'ye 750W power ile aldım.Fiyat nasıl sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: gulogulo

Kasadaki bu ön paneli nasıl söküyoruz? Bir türlü beceremedim. ön taraftaki filtreyi takmadım demişsiniz? Sizce takayım mı temizledikten sonra?

http://i821.photobucket.com/albums/zz137/Alper141/IMG00672-20130518-1659_zps6d664af8.jpg
    http://i821.photobucket.com/albums/zz137/Alper141/IMG00667-20130518-1655_zpsdc35f362.jpg

Kasanın yan tarafına bu fanı almayı düşünüyorum :http://www.hepsiburada.com/liste/akasa-viper-14cm-pwm-yuksek-performansli-ultra-sessiz-kasa-fani-ak-fn063/productDetails.aspx?productId=bd101353&categoryId=1125

Bir de fanlar içeri mi dışarı mı üflemeli?
    Arka tarafa da egzoz fanı olarak bunu almama gerek var mı ? http://www.hepsiburada.com/liste/akasa-viper-14cm-pwm-yuksek-performansli-ultra-sessiz-kasa-fani-ak-fn063/productDetails.aspx?productId=bd101353&categoryId=1125

Hocam o kasanın ön panelini yanlardan tırnakları var kapakları söktüğünde görürsün içeri doğru, ona bastırırsan üstlerden tak diye atıyor kendini zaten ön panel. Ben takmadım çünkü çok tozluydu tozları temizleyemedim sünger gibi bişey çıkmadı tozlar. Bu arada yan tarafa çok güzel bi seçim yapmışsınız şimdiki aklım olsaydı bende 14cmlik takardım 12 likler biraz sesli. Bana göre en iyi hava sirkülasyonu bu aksa için ön ve yan fanlar içeri üst ve arka dışarı üflemeli.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SoruSorcam

quote:

Kasadaki bu ön paneli nasıl söküyoruz? Bir türlü beceremedim. ön taraftaki filtreyi takmadım demişsiniz? Sizce takayım mı temizledikten sonra?

http://i821.photobucket.com/albums/zz137/Alper141/IMG00672-20130518-1659_zps6d664af8.jpg
    http://i821.photobucket.com/albums/zz137/Alper141/IMG00667-20130518-1655_zpsdc35f362.jpg

Kasanın yan tarafına bu fanı almayı düşünüyorum :http://www.hepsiburada.com/liste/akasa-viper-14cm-pwm-yuksek-performansli-ultra-sessiz-kasa-fani-ak-fn063/productDetails.aspx?productId=bd101353&categoryId=1125

Bir de fanlar içeri mi dışarı mı üflemeli?
    Arka tarafa da egzoz fanı olarak bunu almama gerek var mı ? http://www.hepsiburada.com/liste/akasa-viper-14cm-pwm-yuksek-performansli-ultra-sessiz-kasa-fani-ak-fn063/productDetails.aspx?productId=bd101353&categoryId=1125

Hocam o kasanın ön panelini yanlardan tırnakları var kapakları söktüğünde görürsün içeri doğru, ona bastırırsan üstlerden tak diye atıyor kendini zaten ön panel. Ben takmadım çünkü çok tozluydu tozları temizleyemedim sünger gibi bişey çıkmadı tozlar. Bu arada yan tarafa çok güzel bi seçim yapmışsınız şimdiki aklım olsaydı bende 14cmlik takardım 12 likler biraz sesli. Bana göre en iyi hava sirkülasyonu bu aksa için ön ve yan fanlar içeri üst ve arka dışarı üflemeli.

Peki hocam yan tarafa bugün gibi büyük bir model takmak daha mı iyi olur?
    http://www.hepsiburada.com/liste/cooler-master-megaflow-700rpm-200mm-kirmizi-ledli-kasa-fani-r4-lus-07ar-gp/productDetails.aspx?productId=bd303119&categoryId=1125
    Bir de üst taraftaki fan sıcak havayı dışarı atmak için yeterli mi?
    Egzoz fanı da alayım mı?

Hocam yan tarafa 4 adet 14cm yerine 1 adet 20cm almak muhtemelen daha az hava basıcaktır. Üstte zaten 20cm fan var. Arkayada alırsanız bi 14cm yararınıza olur. İşlemciden çıkan sıcak hava benim kasada direk arkaya gidiyor mesela. (Cooler Master 212x)

• Arkadaşlar ya ben kasanın üst panelini çıkarmıştım temizlemek için, temizlerken Power Switch kablosu koptu Power düğmesinin kablosu yani. Açılmıyor sistem.. Ayrıca E-sata ve B Fan kontrollerda bozulmuştu daha önce. Hepsi bozuldu çıldıracam ya ne yapacagım ben şimdi yeni kasada almak istemiyorum bir power düğmesi yüzünden. Bu üst paneli tedarik etme şansımız yokmu ücreti karşılığında?? Teknobiyotikten almıştım kasayı 3 yıl önce. Lütfen yardımcı olun beyler. Benim durumuma düşende olmuştur belki lütfen yol gösterin bana.
  • FrE3d0m kullanıcısına yanıt
    Lehim yaprak kurtara bileceğini düşünüyorum.kısa devre olmasın diye lehim yerlerini kablo bandı ile ayrı ayrı kapta bilirsin.
  • FrE3d0m kullanıcısına yanıt
    Aynı sıkıntı bende de var.Önce fan kontrolcüler gitti sonra ışıkları en sonunda da açma kapama iptal oldu.Akortek ile görüştüm mail atın dediler attım defalarca.Ama ne bir geri dönüş oldu ne bir şey.Sanmıyorum ki yardımcı olsunlar teknobiyotikten hizmet beklemem artık ben.Daha geçen ay aldığım 4k samsung monitör olayında gerçek yüzlerini gösterdiler.
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.