Şimdi Ara

Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.091
Cevap
11
Favori
121.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • takabilirsin diye düşünüyorum ben o bahsettiğin fanı öndeki 23cm lik yerine taktım, üste de corsair 600T kasadan söktüğüm 20cm lik fanı taktım beyaz ledli güzelde oldu :)
  • Dolphin/Lion kullanıcısına yanıt
    Benim üstte H110 bağlı onun fanlarıda Akasa Venom Toxic hatta kasanın tamamı Akasa Venom Toxic Hepsini değiştirmiştim sarı siyah hoş oldu tavsiye ederim.20 cm lik fan takamazsın bu arada fan vida yuvaları tutmuyor.

• ben taktım diyorum marka model söylüyorum alkımm arkadaş takamazsın diyor emin şekilde :D

karar senin dolphin
  • Dolphin/Lion kullanıcısına yanıt
    takabilirsin.vida yerleri 23 lük ile aynı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cix_anka C kullanıcısına yanıt
    :), o zaman alırım hocam nasip olursa :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cdexos kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam, o zaman alayım nasip olursa :)

• Arkadaşlar Aeroccol Xpredator Big tower kasa kullanıyorum. Kasanın üst kısmındaki XPREDATOR yazısında daha önce hiç ışık yokken bir kaç gündür beyaz bir ışık hızlı hızlı yanıp sönüyor. Bunun sebebi ne olabilir?
  • gfblprn G kullanıcısına yanıt
    Sag ve soldaki 2 isik hdd nin calistigini göstermekte.

Xpredator yazisi sadece beyaz renk ve sabit benim kasada .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trumpet -- 9 Ekim 2015; 8:27:49 >
  • Sağ ve soldaki turuncu ışıklarda hiç bir sorun yok. İlk günden beri sabit onlar. Sadece Xpredator yazısının ışığı önceden hiç yanmıyordu. Şimdi ise dediğim gibi hızlı hızlı yanıp sönmeye başladı.
  • Yok mu bilen birisi?
  • Merhaba arkadaşlar, ben de xpredatör kullanıcısıyım yaklaşık 3 yıldır. Ve xpredatör yazısının ışığını 2 buçuk seneden fazla kullanamıyorum. Ben de o konuda mağdurum.
    Fakat güzel bir önerim olacak ve bunu kendim yapıcam bugün. Yaptıktan sonra ise tek tek resimler çekip bu foruma konu açıcam. Tek sahip olmanız gereken şey şerit led.
    xpredatörün kendi ışığının kablosunun dirençlerinin pek dayanıklı olmadığını anladım ki herkes bu konuda mağdur.

Şerit led'e sahip olmanız yeterli. Benim elimde sadece beyaz var ve 3 led olacak kesip uzun bi kablo ile bağlamayı sonra ise normal power suppley'den gelen güç kablosunu fanlara taktığımız normal güç kablosuna şerit led'i bağlamak olacak. Ben kasamın içine 3 sene önce alt kısmına 1 metre şerit led tak ıştım normal faln gücünü alan kabloya monte etmiştim ve 1 senedir çalışıyor. yani o güç kablosu bize yeterli olacaktır. İsteyen herhangi bir renk şerit led alıp bu işlemi başarıyla yapabilir. Daha önceden bu konuda tecrübesi olanlar şimdiden yapsın derim. Yapanlarda vardır eminim. bugün müsait olursam yapmayı düşünüyorum yapılışını tek tek resim çekerek sizlere paylaşıcam ve daha sağlam bir XPREDATOR ışığına sahip olmanın tam vakti diyebilirim!

• quote:

Orijinalden alıntı: DiJoN

Merhaba arkadaşlar, ben de xpredatör kullanıcısıyım yaklaşık 3 yıldır. Ve xpredatör yazısının ışığını 2 buçuk seneden fazla kullanamıyorum. Ben de o konuda mağdurum.
    Fakat güzel bir önerim olacak ve bunu kendim yapıcam bugün. Yaptıktan sonra ise tek tek resimler çekip bu foruma konu açıcam. Tek sahip olmanız gereken şey şerit led.
    xpredatörün kendi ışığının kablosunun dirençlerinin pek dayanıklı olmadığını anladım ki herkes bu konuda mağdur.

Şerit led'e sahip olmanız yeterli. Benim elimde sadece beyaz var ve 3 led olacak kesip uzun bi kablo ile bağlamayı sonra ise normal power suppley'den gelen güç kablosunu fanlara taktığımız normal güç kablosuna şerit led'i bağlamak olacak. Ben kasamın içine 3 sene önce alt kısmına 1 metre şerit led tak ıştım normal faln gücünü alan kabloya monte etmiştim ve 1 senedir çalışıyor. yani o güç kablosu bize yeterli olacaktır. İsteyen herhangi bir renk şerit led alıp bu işlemi başarıyla yapabilir. Daha önceden bu konuda tecrübesi olanlar şimdiden yapsın derim. Yapanlarda vardır eminim. bugün müsait olursam yapmayı düşünüyorum yapılışını tek tek resim çekerek sizlere paylaşıcam ve daha sağlam bir XPREDATOR ışığına sahip olmanın tam vakti diyebilirim!

Uğraş sonucumda beyaz silikon led'i xpredator yazısının altına takmış bulundum. Sonuç başarılı.

Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü

• DiJoN kullanıcısına yanıt
    Yazının altında ışık mı varmışBenim ki hiç bir zaman çalışmadı
  • XPREDATOR Işığının yanmasını isteyenler için size özel hazırladığım konu. Artık istediğiniz renkte yanacak !

http://forum.donanimhaber.com/m_112035804/f_//tm.htm#112035804

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiJoN -- 20 Kasım 2015; 14:09:07 >
  • kendi sticker ini hazırlamak
    değiştirilen donanımların etiketlerinide ön taraf için yakında hazırlayacağım
     Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alialtin -- 11 Ocak 2016; 6:38:03 >

• Xpredator 2 çıkmış. Siyahı 519'a Beyazı 539'a satılıyor.

http://www.teknobiyotik.com/catalogsearch/result/?q=ae-xpr2
  • quote:

Orijinalden alıntı: excalibur84

Xpredator 2 çıkmış. Siyahı 519'a Beyazı 539'a satılıyor.

http://www.teknobiyotik.com/catalogsearch/result/?q=ae-xpr2

Beyaz olan çok can yakar :)
  • Yenisi çıkmış Xpredator 2 diye.
    Kullanan var mı?
    Bunda USB 3.0 19pin yoktu onda var nihayet :)
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.