Şimdi Ara

Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.091
Cevap
11
Favori
121.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kasayı ilk alanlardanım garanti bitmiş.O kasanın ön tarafında ki fan kontrolcü de sıkıntı var sonradan başka fan kontrolcü aldım o yüzden.Ben aldığım zaman bu açma tuşunun orada ki ışıklı bölüm zaten çalışmıyor du birde sağda 1. USB girişi de çalışmıyordu.Şimdi o bölüm komple hiç çalışmıyor.Sanırım anakarta da zarar verdi bilgisayarı açmak için PSU'nun açma kapama tuşunu kullanmam gerekiyor.Boş bir vaktim de anakartı servise göndereceğim kasa için de Akortekten cevap alamadım pazartesi tekrar arayacağım sanmıyorum bana o bölümü ayrı satacaklarını belki gönderin yapalım derler.
  • Beni de klübe eklerseniz sevinirim yakında arkadaşıma bir gamer bilgisayarı toplayacağım. Kasa olarak da benim kasanın aynısını yine tercih edeceğim yani XPREDATOR'ü :D Kasa çok başarılı. Tek eksiği resetleme tuşunun olmaması. O da çok büyük bir sıkıntı değil ama kocaman kasaya bir küçücük resetleme tuşu yapmamaları da komik geliyor insana Ama yine söyleyeyim. Kasa alacak olan varsa bu kasa sizi farklı kılacak.
    Resimler bana aittir.
     Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü

• Aerocool Xpredator 2x White iki güne elimde, siparişi verildi bugün
  • sizce sistemim nasıl
     Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü

oda biraz dağınık ama :D

• Turuncu Modelini nereden buldunuz? 2 aydır arıyorum bir türlü bulamadım :( Çok yakında bende Predator alacam ama Turuncu görsem onu alacam :D Bulamassam siyaha tabiyim.
  • Konu hortlamis hayalimdeki marka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aerocool Xpredator 2x sahibi oldum

• buda benim emektar. orjinali siyahtı kendim boyadım daha bitmedi ama :)

• rcpdrnc kullanıcısına yanıt
    Floresan Turuncu Sprey boya ile boyadınız değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: setokaibaadnan

Floresan Turuncu Sprey boya ile boyadınız değil mi?

evet polisan marka
  • rcpdrnc kullanıcısına yanıt
    boya kokusunu nasıl giderdin?(ben hiç sprey boya kullanmadığım için pek bilgim yok) üst tarafta"Aerocool "logolu süngerimsi bir madde var onu boyarkan sorun oldumu?
  • quote:

boya kokusunu nasıl giderdin?(ben hiç sprey boya kullanmadığım için pek bilgim yok) üst tarafta"Aerocool "logolu süngerimsi bir madde var onu boyarkan sorun oldumu?

boya kokusu sadece kuruyana kadar olur. 24 saat sonra tamamen kaybolur. ben boyadiktan sonra balkonda kurumaya bıraktım sabah alıp montaj yaptım. aerocool yazan parça kauçuk ve boyamada sorun olmaz. dikkat etmen gereken boyayı tek katta bitirmeye çalışmamak ben 2 kat attım boya bitti yenisi gelince 1 kat daha atıcam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel kasa, kullanışlı.
  • arkadaşlar bende bu plastik kaukçuk aerocool yazılı olan parçayı arıyorumm 2 sene önce kasayı garantiye göndermiştim ordaki yetkili servis elemanları kaynetmiş ve şuan o parça satılırmı yada nerden temin edilir bilmiyorum
    ama eğer satacak olan varsa p.m atıp bana ulaşırsa çok sevinirim
  • setokaibaadnan S kullanıcısına yanıt
    Polisana baktım "Floresan Kavun İçi var" onun dışında turuncu yok.Marshall DYO FilliBoya'ya bakacam olmadı sentetik boya vuracam.
  • quote:

Polisana baktım "Floresan Kavun İçi var" onun dışında turuncu yok.Marshall DYO FilliBoya'ya bakacam olmadı sentetik boya vuracam.

tamam o işte :D floresan kavuniçi yazan ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rcpdrnc

quote:

sürdüğünüz boya sentetik değilmi selülozik olsa malum plastik olduğundan şekil bozukluğu olabilir emin olmak için soruyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRk_BeeR

quote:

Orijinalden alıntı: rcpdrnc

quote:

sürdüğünüz boya sentetik değilmi selülozik olsa malum plastik olduğundan şekil bozukluğu olabilir emin olmak için soruyorum

daha öncede plastik yüzeye uv boya uyguladım bi problem yok rahat rahat kullanın. astar zımpara v.s hiçbirine gerek yok direkt 2-3 kat halinde uygulayın o kadar

• Arkadaslar kasanin 2. eli ne kadar eder? Üstteki aerocool yazan plastik cikti cikacak ama yapistirili. Fanlari da aldiktan 1 ay sonra degistirmistim zaten, yani kendi fanlari neredeyse kullanilmamis sekilde duruyor. Bu durumda ne kadar eder sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RapscallioN

Arkadaslar kasanin 2. eli ne kadar eder? Üstteki aerocool yazan plastik cikti cikacak ama yapistirili. Fanlari da aldiktan 1 ay sonra degistirmistim zaten, yani kendi fanlari neredeyse kullanilmamis sekilde duruyor. Bu durumda ne kadar eder sizce?

burdan satarsan mezarcı kardeşliği 50tl verir + kargo sana ait

internetten satarsan 250 tl gibi satarsın
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.