Şimdi Ara

Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.092
Cevap
11
Favori
119.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • selam arkadaşlar kasayı 1 ay önce ben de aldım. Sistemim sistemim fx8320 li, hd7850 bulunan oyun sistemi olmasına rağmen uzay montaj kullanıyordum. Fakat bu yaz sıcaklıkları özellikle de muğla'da, bana bu kasayı aldırttı. Neyse kasayla ilgili soruma geleyim. Daha önce uzay sistem kullanırken, arkasında sadece eski bi 8cm fan bulunan harddiskimin sıcaklığı 36-37 °C iken, şuan öndeki 23cm lik fana rağmen 41 °C lerde geziyor. Bu konuda yardımınızı alacaktım. Sizlerin sıcaklıkları nasıl? veya bu konuda tavsiyeleriniz varmı? Bir de bu HDD yuvalarının kasaya dik olarak konumlandırılması HDD takma çıkarmayı kolaylaştırsa da soğutmayı biraz engellemiyor mu?
  • @rcpdrnc Buda benim kasanın boyanıp led döşenmiş hali :)
     Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü




  • Arkadaslar selam,

    Parca takarken elim kasanin ust tarafindaki fana carpti ve bir kulakcigi kirildi fanin, bu sekilde calisinca cok fazla titresim yapiyor, yedek parca satan yer biliyor musunuz? 23 cm fan bulamadim internette hep 20 var...

    Tesekkurler,
  • yaz panpa benide
  • Tasslehoffb T kullanıcısına yanıt
    Dostum oraya coolermaster falan 20 cm lik fan alıp takabilirsin fan montaj delikleri denk geliyor, ben ön tarafa cm 20 cm üste corsair 20 cm taktım sorun yok :)
  • o 23 cm lik fanı ben kullandım ama hiç faydasını görmedim.elimi çıkışa koyduğumda hiç hava esmiyor.oraya 2x 14cm viper takmak daha iyi seçenek.
  • Arkadaşlar merhaba. Kasanın Üzerindeki Xpredator yazısı öceleri sabit yanıyordu sonra yanıp sönmeye başladı ve en sonunda södü . Bu konuda ne yapmam lazım arkadaşlar. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FrE3d0m

    Arkadaşlar ya ben kasanın üst panelini çıkarmıştım temizlemek için, temizlerken Power Switch kablosu koptu Power düğmesinin kablosu yani. Açılmıyor sistem.. Ayrıca E-sata ve B Fan kontrollerda bozulmuştu daha önce. Hepsi bozuldu çıldıracam ya ne yapacagım ben şimdi yeni kasada almak istemiyorum bir power düğmesi yüzünden. Bu üst paneli tedarik etme şansımız yokmu ücreti karşılığında?? Teknobiyotikten almıştım kasayı 3 yıl önce. Lütfen yardımcı olun beyler. Benim durumuma düşende olmuştur belki lütfen yol gösterin bana.

    Merhaba, aynı sorun başıma geldi. Yaklaşık 2 ay önce Teknobiyotikten üst paneli temin ettim. 135 TL kdv dahil ödemiştim. Ama ana fiyat $ .

    Kendime 2 adet buton aldım kasanın yeni panelindeki butonunu kullanmayı düşünmüyorum. Hem reset hemde power butonlarım ayrı olacak.


    Bu arada arkadaşlar bu kasa ile birlikte Silverstorm Tundra TD02 sıvı soğutma kullanan var mı aranızda ya da muadillerini ?

    Bu arada KONU HORT olmuş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoCHaS -- 30 Aralık 2014; 19:54:20 >




  • Aynı parayı benden de istediler vermedim kendim tamir ettim bazen 2 kez algılıyor tuş ama o kadar da olacak artık yapacak bir şey yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alkımm

    Aynı parayı benden de istediler vermedim kendim tamir ettim bazen 2 kez algılıyor tuş ama o kadar da olacak artık yapacak bir şey yok.

    Tuşu sorun etme hocam. Al 2 tane buton kurtul

    Reklam gibi olmasın amahttp://www.modifiyemalzemecisi.com/66-isikli-butonlar

    bu siteyi ilk defa gördüm ve alışveriş yaptım. Gayet sorunsuz ve hızlı oldu. Buradan 2 tane veya burası da şart değil örnek olması açısından link verdim.

    Buna benzer buton alıp üst panelde güzel bir yere matkapla bir delik açarak takman yeter gerisi basit zaten.

    Kasanın kendi butonunu kullanmak istemiyorum.




  • arkadaşlar ben bu kasayı kullanıyorum ama kasamın üstündeki ledler beyaz benim yanıp yanıp sönüyor sanırım hdd işlemine göre yanıp sönüyor. Normalde sürekli Turuncu yanmıyormuydu bu diger anakartımda sürekli turuncu yanıyordu acaba hangisi dogru?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GLOCK-19

    arkadaşlar ben bu kasayı kullanıyorum ama kasamın üstündeki ledler beyaz benim yanıp yanıp sönüyor sanırım hdd işlemine göre yanıp sönüyor. Normalde sürekli Turuncu yanmıyormuydu bu diger anakartımda sürekli turuncu yanıyordu acaba hangisi dogru?

    Kasada beyaz led varsa beyaz yanar. Ben kasam beyaz olduğu için kırmızı ledlerle değiştirmiştim. Renk olayına pek takılma. Ne varsa o yanar.
  • Lyrazed kullanıcısına yanıt
    Benim kasadaki ledler hem turuncu hem beyaz. Eski anakartımı kasaya taktığımda sürekli sabit turuncu yanardı. Yeni anakartımda sadece hdd işlem yaparken beyaz led yanıyor. Bunu diyorum hangisi dogru acaba yanlış mı baglantı yaptım
  • bu kasanın yedek parçalarını nerden bulabiliriz bilgisi olan varmı
  • Kasanın şirkete kargoyla geldigi ilk günü, değişim için arefe günü sırtım da kasa metrobüs ile perpaya gidişimi, eve gelip heyecanla kurulumu yaptığımı daha dün gibi hatırlıyorum.
    5 sene olmuş... hey gidi hey yaşlanıyorum...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyazını kullanan bi ben mi varım
    Tavsiye etmem çok iyi bakmanız gerek
    Cok kirleniyor


    O değilde ciddi ciddi 1.5 yıl oluyor neredeyse

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IItwentysixII kullanıcısına yanıt
    Kalitesinden memnunmusunuz?Diğer mesajlarda gördüğüme göre hazır sıvı soğutma montajlarında bile sıkıntılar yaşanıyor.Birde ön paneldeki fan kontrolcüler felan sorunluymuş doğrumu?2. elden buldum bir tane ama vazgeçtim.
  • berkke kullanıcısına yanıt
    Sıvı soğutma kullanmadığım için bilemeyeceğim. Ancak kasa gayet iyi. Kablo saklamada problem yaşanmıyor, oldukça geniş hacimli, Bol hdd ve 5,25 yuvalı, bol fan yuvası ve görselliği benim için yeterli.

     Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü

     Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü

    Edit resim ekledim

     Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IItwentysixII -- 29 Haziran 2015; 12:29:46 >




  • IItwentysixII kullanıcısına yanıt
    Benim 5 yıl oldu son 2 yıldır fan kontrolcüleri çalışmıyor.Son 4 aydır da ışıkları gitti. Kendinden gelen fanları nı zaten anında değiştirmiştim normalde sesli çalışıyorlardı.Diğer türlü iç hacmi yerleşimi malzemesi filan 10/7.3 veririm.
  • Merhaba bende Akasa Venom Toxic kullanıyorum 3 yıla yakın bir süredir ama tepedeki 23 cm lik fanın hava akımı çok zayıf geliyor bana. Oraya 20 cm'lik fan takabilir miyim? Uyumluysa 20 cm'lik CM mega flow almayı düşünüyorum.

     Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.