Şimdi Ara

Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.091
Cevap
11
Favori
121.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O kadar eder mi gercekten? Ben zaten 280 TL gibi bir fiyata almistim
  • quote:

Orijinalden alıntı: RapscallioN

O kadar eder mi gercekten? Ben zaten 280 TL gibi bir fiyata almistim

hangi model sendeki dostum link verebilirmsin ?
  • rcpdrnc kullanıcısına yanıt
    Bendeki ilk cikan Black Edition, yani tamamen siyah olani. Tabi ben alali 2 sene olmustur

http://www.amazon.de/Aerocool-XPredator-Edition-PC-Geh%C3%A4use-schwarz/dp/B004FS5DNM
  • RapscallioN kullanıcısına yanıt
    Sıfırı 380 TL 2.el olarak temiz durumda ise 200-250 arsana gidebilir.Yalnız onun kargosu nereden baksanız 40-50 TL tutar.
  • Alkımm kullanıcısına yanıt
    Bulundugum yerde sifiri 100 EUR, o zaman 60 EUR verseler kafi benim icin. Zamaninda euro düsükken 120 EUR vermistim, o zaman 280-290 TL falan ediyordu
  • quote:

Bendeki ilk cikan Black Edition, yani tamamen siyah olani. Tabi ben alali 2 sene olmustur

http://www.amazon.de/Aerocool-XPredator-Edition-PC-Geh%C3%A4use-schwarz/dp/B004FS5DNM

sanalpazar veya gg'den 250 civarına satabilirsin. %35 kargo indirimi var. istanbuldan falan biri alırsa çok yüksek tutmaz. ben thermaltake armor satmıştım 23tl tutmuştu kargosu.

• quote:

Orijinalden alıntı: rcpdrnc

quote:

sanalpazar veya gg'den 250 civarına satabilirsin. %35 kargo indirimi var. istanbuldan falan biri alırsa çok yüksek tutmaz. ben thermaltake armor satmıştım 23tl tutmuştu kargosu.

Alıntıları Göster
    Merhaba yeni bir kasa arayışı içindeyim. Aerocool un bu modelindeki içte tavandaki büyük fanı üstteki köpek balığı sırtının içinde koyamıyor muyuz? Çünkü ben içeriye tavana 240mm radyatör koymak istiyordum.??

• fatality-one kullanıcısına yanıt
    Koyamiyoruz, ayrica sonradan cikanlarda tavan biraz daha farkli sanirim ama ilk cikanlarda üstte h100i takmak bile iskence
  • fatality-one kullanıcısına yanıt
    Ben h110 takana kadar canım çıkmıştı. Delikler tutmuyor tutsada yamuk oluyor bende matkap ile eşit delip takmıştım.Üste radyatör takma düşünceniz varsa başka bir kasa bakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkımm

Ben h110 takana kadar canım çıkmıştı. Delikler tutmuyor tutsada yamuk oluyor bende matkap ile eşit delip takmıştım.Üste radyatör takma düşünceniz varsa başka bir kasa bakın.
    X3 lerde "XPREDATOR"yazısının altında ışık var bunlarda yok galiba.(eve XPREDATOR yazısında beyaz ışık var ama hemen altında da ışık var CD sürücünün üstüne denk geliyor ışık.)
  • quote:

Tamam hocam bilgi için herkese teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatality-one

quote:

Tamam hocam bilgi için herkese teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Kasa nın gerekli yerlerini turuncuya boyadım ama kavçuk olan"Aerocool"yerine dokunmadım.Sprey boya ile boymadım.Sentetik turuncu boya ile boyadım.Yeni kokusu kullanmadan gitti :P tiner kokusunun gitmesini bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: setokaibaadnan

Kasa nın gerekli yerlerini turuncuya boyadım ama kavçuk olan"Aerocool"yerine dokunmadım.Sprey boya ile boymadım.Sentetik turuncu boya ile boyadım.Yeni kokusu kullanmadan gitti :P tiner kokusunun gitmesini bekliyorum.

Alıntıları Göster
    [simage][/simage]merhaba arkadaşlar bende bir kaç ay önce hatrı sayılır bir arkadaşımdan 2. el olarak aldım aranıza katıldım güzel paylaşımlar olmuş keyifle okudum
    https://store.donanimhaber.com/98/48/03/984803cd45009356a7956ca1222a9caf.jpg
     Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alialtin -- 29 Nisan 2014; 2:29:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alialtin

merhaba arkadaşlar bende bir kaç ay önce hatrı sayılır bir arkadaşımdan 2. el olarak aldım aranıza katıldım güzel paylaşımlar olmuş keyifle okudum
    http://t1309.hizliresim.com/1f/s/sz4ug.jpg

hocam işlemci 9370mi o soğutucu ne öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: testerenecmi

quote:

merhaba arkadaşlar bende bir kaç ay önce hatrı sayılır bir arkadaşımdan 2. el olarak aldım aranıza katıldım güzel paylaşımlar olmuş keyifle okudum

hayır 8350 eğer 9370 olsaydı soğutmak daha zor olurdu bunu bile zor soğutuyorum önümüzdeki ay değiştirmeyi düşünüyorum zaten 4770k filan almayı düşünüyorum

• quote:

quote:

quote:

hayır 8350 eğer 9370 olsaydı soğutmak daha zor olurdu bunu bile zor soğutuyorum önümüzdeki ay değiştirmeyi düşünüyorum zaten 4770k filan almayı düşünüyorum

hocam işlemciyi 4.5 ghz mi çektin?

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam işlemciyi 4.5 ghz mi çektin?

Alıntıları Göster
    hayır bir kaç kez denedim fakat bu işlemciler fabrika çıkışı dibine kadar itelemişler zaten bu sebeple uzun zaman stabil çalışmıyor bende clock tan vaz geçtim
    zaten cpu mosfetleri çok ısınıyor bide clock yapınca el yakacak hale geliyor oyun oynarken anakart patates gibi haşlanıyor 125w çok fazla arkadaş
    soğutucu fanın bir kısmı mosfetlerin üzerindeki soğutucuya denk geliyor böylece mosfetler birazdaha serinliyor butip sistemlerde kasa soğutması kuvetli olmassa
    sistem kısa sürede yüksek ısıdan arıza verir yani ömrü garantisi kadar olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alialtin -- 29 Nisan 2014; 2:39:40 >

• quote:

hayır bir kaç kez denedim fakat bu işlemciler fabrika çıkışı dibine kadar itelemişler zaten bu sebeple uzun zaman stabil çalışmıyor bende clock tan vaz geçtim
    zaten cpu mosfetleri çok ısınıyor bide clock yapınca el yakacak hale geliyor oyun oynarken anakart patates gibi haşlanıyor 125w çok fazla arkadaş
    soğutucu fanın bir kısmı mosfetlerin üzerindeki soğutucuya denk geliyor böylece mosfetler birazdaha serinliyor butip sistemlerde kasa soğutması kuvetli olmassa
    sistem kısa sürede yüksek ısıdan arıza verir yani ömrü garantisi kadar olur
    her nekadar benim ilgimi çekmesede kasa ışıklandırmasını sanat haline getirmiş arkadaşlar var
    gerçekten ellerinize sağlık çok güzel olmuşlar ultra music festivalde bile böyle ışık şov görmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alialtin -- 29 Nisan 2014; 2:45:43 >

• alialtin A kullanıcısına yanıt
    işlemcinizin 8350 olduğunu söylediniz.peki e.kartınız nedir? ben kasayı aldım diğer parçları almadım malum ddr4 geliyor.psu 750W Crosfire için yeterliyse şimdi çeke bilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: setokaibaadnan

işlemcinizin 8350 olduğunu söylediniz.peki e.kartınız nedir? ben kasayı aldım diğer parçları almadım malum ddr4 geliyor.psu 750W Crosfire için yeterliyse şimdi çeke bilirim.
    ekran kartlarını soruyorsun sanırım
    iki adet 7870
    750w cf için yetiyor fakat hangi kartlardan cf yaptığınızada bağlı psu yetip yetmeyeceği
    bana soracak olursanız şimdi olsa cf felan yapmam çift kart biraz problem oluyor ikisinin kuvvetinde tek kart almak daha mantıklı
    oyunların veya uygulamaların bazıları cf desteklemiyor yada beklediğiniz performansı alamıyorsunuz
    benim cf yapma sebebime gelince aslında bir adet 7870 almıştım şansıma kart defalarca arıza yaptı ve dahili kartım olmadığı için idarelik zayıf bir kart takmak zorunda kaldım
    her garantiye gönderdiğimde idarelik bir kart bulmak zorunda kalıyordum bende aynı karttan birtane daha aldım hem dedim performans artsın hemde biri arıza yaparsa öteki beni idare eder diye düşündüm
    ne varki cf yaptıktan sonra birdaha arıza yapmadı şans işte

benzeri bir olayıda ssd disklerimde yaşamıştım önce birtane aldım ve beklediğim performansı bulamadım ve kapasite konusundada sıkıntılar yaşamaya başladım aynı diskten birtane daha alıp raid 0 yaptım
    hem kapasite iki katına çıktı hemde performans şuan iki adet intel 80gb ssd raid 0 240gb kapasite ve 1020mb okuma hızı ile kullanıyorum

biraz uzun bir mesaj oldu sıkmak istemiyorum fakat bir düşüncem var fikirlerinizi almak istiyorum
    cd rom yuvalarından birine sistem için çok lazım olan bir kaç aparat ve kabloyu koyabileceğim küçük bir çekmece takmayı düşünüyorum
    hazır olanı varmıdır yada nasıl yaparız
    içerisine mesela en çok kullandığım usb kablolarını veya sistem için gerekli bir kaç vidayı koyabileceğim bir ünite olsun istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alialtin -- 2 Mayıs 2014; 2:08:10 >

• 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.