Şimdi Ara

AeroCool Mechatron Black

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yan kapağa,ön kısma ve üst kısma 20cm'lik fan takılabiliyor.
    kablo saklama başarılı gibi gözüküyor.
    kasanın genişliği de kule tipi işlemci soğutucuları için yeterli gibi.
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/aerocool-mechatron-black-cift-usb-3-0-portlu-3x20cm-fan-destekli-akrilik-pencereli-mid-tower-oyuncu-kasasi.html
    bu kasa hakkında ki fikirleriniz nelerdir arkadaşlar?
    başka bir konuda z11'in bundan daha iyi olduğu yönünde yorumlar gelmiş.
    z11in fazlası yanında gelen fanlar mıdır(vatanın sitesinde 5 fan ile geldiği yazıyor)?
    yoksa zalman markasının aerocool markasına kıyasla daha önde bir marka olması mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dış kapının iç mandalı -- 15 Ekim 2012; 12:17:33 >

• bende incelemesini bekliyorum z11 plus ile bunun arasındayım, almayı düşünüyorum
  • Mechatron kullanıcısı olarak şunları söyleyebilirim;

Malzeme kalitesi BERBAT. Ön panelin tamamına yakını plastik ve bu çok belli oluyor.
    Kasanın tavan kısmı, hava deliklerinin olduğu fan takılan yerler çok narin. Sert değil, elle hafif baskı yapınca esniyor ve kırılacakmış hissi veriyor. Plastik gibi tuhaf bir şey.
    İç kısımda çelik diyebileceğimiz yerler yok denecek kadar az. Anakartı monte ederken ve ramleri takarken hafif baskı uyguladığımda inceden çatır çuturt sesler geliyordu ve esniyordu. Bu şey çelik olamaz heralde.
    Harddisk ve ssd yuvaları %100 saf plastik.
    Kasa speakerı yok. Hani şu pc ilk açırken bip sesi çıkaran şey.

Bunların dışında olumlu özellikleri:

Fanları çok sessiz. Duyulmuyor. Bu iyi mi kötü mü pek karar veremedim gerçi. Ön paneldeki 20cm çok düşük devirde dönüyor.
    Kablo gizleme delikleri kullanışlı. Arkadan geçirebiliyoruz kabloları.
    Harddisk yuvaları kalitesiz gözükse de kullanışlı. Sata ve güç kablolarını yine kasa arkasında geçirebiliyoruz.
    Tasarım hoş.

Görüntüsüne aldanıp, cooler master haf922 yerine gittim bunu aldım, pişmanım. Ama iade etmeye falan da üşeniyorum. Elimde kaldı bi anlamda. Ama görüntüsü hoş yani keskin hatlarıyla çok cool duruyor. Yakından incelemedikçe de malzeme kalitesi pek belli olmuyor. Ama 200 lira eder mi orası tartışılır. Bu paraya daha iyi kasalar alınabilir.

• Z11 çok daha güzel bir kasa hocam bulabilirsen kesinlikle onu tavsiye ederim
  • Mechatron plastik yığını gibi geliyor, daha doğrusu plastiği parlak olduğu için de bu hissiyatı veriyor olabilir. Çin malı çakma oyuncaklar geliyor aklıma. Z11 daha ağır, soğutma olarak da güzel. Toz filtreleri de bir artı benim gözümde.
  • peki hangi kasanın iç hacmi geniş ve kablo saklama yerleri daha iyi?
  • İç hacim o kategoride genelde aynıdır. Kablo saklama özelliği tarafında da delik konumları benzer.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben z11 plus kulanıyorum malzeme kalıtesı gercekten guzel sadece tek sıkıntısı var on kapagı sokerken bıraz zor sokuluyor forumlarda aratırsan kuanıcı ıncelemesı var z11 plusın
  • quote:

Orijinalden alıntı: waroflords

ben z11 plus kulanıyorum malzeme kalıtesı gercekten guzel sadece tek sıkıntısı var on kapagı sokerken bıraz zor sokuluyor forumlarda aratırsan kuanıcı ıncelemesı var z11 plusın

ben de bi ara karar vermiştim z11 e fakat vatanda stok kalmayınca vazgeçtim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dış kapının iç mandalı

kasanın fiyatı 200 tl civarı.
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/aerocool-mechatron-black-cift-usb-3-0-portlu-3x20cm-fan-destekli-akrilik-pencereli-mid-tower-oyuncu-kasasi.html
    z11in fazlası yanında gelen fanlar mıdır(vatanın sitesinde 5 fan ile geldiği yazıyor)?
    yoksa zalman markasının aerocool markasına kıyasla daha önde bir marka olması mıdır?

KARDEŞİM BEN BUNU ALACAM SOĞUTTUN.
    BENDE ONUNLA Z11 PLUS ARASINDA KALDIM ZALMANI RESİMLERDEN ANLADIĞIM KADARIYLA YANDA FAN YERİ YOK AYRICA EN BÜYÜK FANI 14 CM İYİ SOĞUTURMU

• quote:

Orijinalden alıntı: noktasalih

quote:

Orijinalden alıntı: dış kapının iç mandalı

kasanın fiyatı 200 tl civarı.

KARDEŞİM BEN BUNU ALACAM SOĞUTTUN.
    BENDE ONUNLA Z11 PLUS ARASINDA KALDIM ZALMANI RESİMLERDEN ANLADIĞIM KADARIYLA YANDA FAN YERİ YOK AYRICA EN BÜYÜK FANI 14 CM İYİ SOĞUTURMU

Zalman Z11 Plus'ı öneririm şuan aktif bir şekilde kullanıyorum. Yanda fan yerinin olmaması bir eksi değil. Altta üstte ve öndeki fan yuvaları gayet yeterli geliyor

• Z11 ya da 400R öneriyorum dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryzen Tevfik -- 8 Şubat 2014; 21:37:29 >
  • hocam konunun açılış tarihine bakarsanız eğer
  • dış kapının iç mandalı kullanıcısına yanıt
    Hocam pardon noktasalih'i etiketleyeceğime sizi etiketlemişim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlueHawk*

Hocam pardon noktasalih'i etiketleyeceğime sizi etiketlemişim.

hocam siparişi verdim thermaltake level 10 gts seçtim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.