Şimdi Ara

ADSL Modemlerde Port Açma (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
1
Favori
139.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bilgisayarının LAN IP (Yerel Ağ IP, 192.168.1.2 vb.) yerine modeminin LAN IP (192.168.1.1) yada WAN IP (Internet IP 88.x.x.x. vb.) yazdınsa bu tip sorunla karşılaşmış olabilirsin.
    Senin modemin internette bulduğum kullanım kılavuzuna baktım. Bazı resimlerde "Advanced" sekmesi var bazılarında yok. Seninkinde durum nedir?
    Meret ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: meret

AstalavistaBaby,
    Bilgisayarının LAN IP (Yerel Ağ IP, 192.168.1.2 vb.) yerine modeminin LAN IP (192.168.1.1) yada WAN IP (Internet IP 88.x.x.x. vb.) yazdınsa bu tip sorunla karşılaşmış olabilirsin.
    Senin modemin internette bulduğum kullanım kılavuzuna baktım. Bazı resimlerde "Advanced" sekmesi var bazılarında yok. Seninkinde durum nedir?
    Meret ;)

wallahi emule de denilen herşeyi yaptım , modem ayarlarında Advanced sekmesi yok yardımcı olursan eğer msn adresi bırakım iagressivei@hotmail.com
  • exper ecm-01 modemlerde port açmak nasıl oluyor? sitede exper ewm-01 var.
  • Muhtemelen ecm-01 de aynıdır. Ama farklıysa menülerin resimlerini e-mail ile gönderirsen yardımcı olmaya çalışırım.

Meret ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meret -- 20 Ekim 2010; 15:19:53 >
  • Merhaba, 2 hafta önce sitenizde verdiğiniz adresinize mail atmıştım ama bir yanıt gelmediği için belki ulaşmamıştır diyerek buraya da yazayım dedim.

Bende Inca Im-204 modem router var. Sizin sitenizde "Inca 204" ve "Inca Im-204W" modemlerinin anlatımı yapılmış ama bendeki modemin arayüzü bunlardaki gibi değil. Herhalde firmware versiyonu farklı. eMule için port açmak istiyorum ama bir türlü beceremdim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Modemden birkaç screenshot koyuyorum. Bazıları fuzuli olmuş olabilir ama garanti olsun diye ekledim. Herhalde gerekli işlemler bu menülerden yapılıyor.

Giriş

ADSL Modemlerde Port Açma

Gelişmiş - Sanal Sunucu - Port Yönlendirme

Gelişmiş - Güvenlik Duvarı - IP/Port Filtresi

Gelişmiş - Port Mapping

Gelişmiş - Anti-dos (Burada TCP ve UDP ile ilgili ayarlar olduğu için ekledim)

Ben daha çok "Port Yönlendirme" kısmına odaklanıp denemeler yapmıştım ama malesef olmadı. O bölümdeki "yerel ip" , "uzak ip" , "yerel port" , "genel port" kısımlarını doğru giremedim herhalde.

Bu arada resimdeki ayarlar fabrika ayarlarıdır. Üzerlerinde hiçbir oynama yapmadım. Firewall ayarlarımda da engel üreten bir durum yok (sitenizden inceleyip karşılaştırdım). Ip adresimi de dediğiniz gibi sabitledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panpa -- 22 Ekim 2010; 16:51:36 >

• Aşağıda LAN IPsi 192.168.1.2 olan bir bilgisayarda benim eMule için tercih ettiğim TCP:11200 ve UDP:11300 nolu portların açılması için yapmanız gerekenleri yazıyorum.

Port Yönlendirme: Etkinleştir seç.

Protokol:TCP Açıklama:eMule-TCP
    Yerel IP: 192.168.1.2 Yerel Port:11200-11200
    Uzak IP Adresi:0.0.0.0 (olmazsa boş bırakın) Genel Port:11200-11200
    Ekle tıklayın.

Protokol:UDP Açıklama:eMule-UDP
    Yerel IP: 192.168.1.2 Yerel Port:11300-11300
    Uzak IP Adresi:0.0.0.0 (olmazsa boş bırakın) Genel Port:11300-11300
    Ekle tıklayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meret -- 23 Ekim 2010; 17:13:56 >
  • Halloldu, çok teşekkürler.
  • Eline, emeğine sağlık. Çok teşekkürler.
  • Siteniz ve anlatımlarınız çok güzel olmuş teşekkürler abi. Port açtım TP-LINK TD-8840D modemimde UTorrent için :) Çok işime yaradı saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_gs -- 19 Ocak 2011; 12:57:49 >
  • selamın aleyküm. mert kardeş... Ben sizn dediğiniz bütn şeyleri yaptım 4 maddeyi sırasıyla yaptım sonrawww.portacma.net sitesine girdim ordan sonrasını halledemiyorum yardımcı olurmusun acaba...?
    birde airtes modeme girdiğimde Nat diyorum port yönlendirme diyorum yeni diyorum ve kural adı falan dior Knight Online yazıyorum sonra aşahıda Uygulama adı diyor oraya : Knight Online alt taraflara hangi rakamları yazıcam port açmak için orasını bilmiyorum işte sorun orda TCP UDP ye wan lan yerlerine hangi sayıları yazıcam lütfen yardımcı olurmusun rica ediyorum..
    teşekkürler emeğe saygı....
  • cidden acemiyim ama deniyorum ne yaptığımı bilmesemde.. ya şimdi sorunum şifre değiştirme ana modem gezz ona bağlı koblosuz netmaster var netmaster a nasıl ulaşıp şifre değiştiririm lütfen yardım edinn
  • beyler mtu ayarlarını nasıl değiştirebilirim? benim modemim huawei hg521 yardım edebilecek olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feelfree -- 9 Şubat 2011; 14:34:34 >
  • slm
    benim elimde snazzi DV/AVIO Capture kartı var ve ben düğün salonuna bağlı bir kameramanım yaptığım çekimleri düğüne gelemeyen uzaktaki akrabaları salona ait web sitesi üzerinden izlemelerini istiyorum.
    bir video stream yayını yapan firmayla görüştüm windows media encoder programı kullanıcan ve modemine sabit ip adresi ve gerekliş port ayarı yapıp yönlendirmen gerekir dediler.
    sabit ip adresi aldım
    fakat port ayarı kafamı kurcaladı elimdeki modem pikatel combomax gerekli port ayalarını resimli yayınlarsanız çok makbule geçer capture kartımında destekleyici port ayarları nelerdir kısacası hangi port ayarlarını girmem gerek.
    saygılar
  • Yıllardır kullandığım upnp ayarıyla port yönlendirme işlemi; 198.x.x.x adresine değil de 127.0.0.1 adresine yapılıyor. Böyle bir sorunla karşılaşan ve sorunu çözebilen var mı?
  • LÜTFEN RAPPELZ UYUGULAMA ALANINA EKLENSİN ACİL LAZIM OYUNDA AŞIRI LAG VAR YADA BURDAN GEREKLİ BİGİLERİ VERİN PLSS
  • Arkadaşlar,
    Yeni işim nedeniyle İzmir'e yerleştim. Geçiş döneminde port açma sitelerime yeterince ilgi gösteremedim. Bu nedenle forumda düzenli olarak verdiğim desteğede ara verdim.
    Zaten Nicklerimde de sorun olduğu için çaylak muamelesi görüyorum. Yakında destek vermeye devam edeceğim.
    Meret ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meretten -- 23 Eylül 2011; 17:35:52 >
  • emeğe saygı**
  • Listede 2 aradığımıda bulamadım eklemenizi rica ediyorum.
    Oyun : Call of Duty Modern Warfare 3
    Modem : Tilgin HG1311C

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRECRUIT -- 13 Kasım 2011; 15:12:39 >
  • Call of duty modern warfare 3 ve airties 206 yi ekleyebilirmisiniz
  • selam arkadaşlar zyxel p660w-tx modemimde operation7 oyunu için port açmak istiyorum nasıl yapabilirim?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.