Şimdi Ara

ADSL Modemlerde Port Açma (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
1
Favori
139.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabitlenmesi gereken önemli bir konu. Teşekkürler meret
  • Merhaba, anlatılanların hepsini yaptım, gayet sorunsuz bir şekilde portlarımı açtım ve modemin virtual server sayfasında da açılmış olarak duruyorlar, fakat bir türlü erişim sağlayamıyorum.Portlarımı test ettim, açtığım portlar aynı değerlerde hem TCP hem de UDP olan portlar, yani TCP/UDP seçimi olmadığı için bu portları aynı değerleri girerek 2 şer kez açtım.Test ettiğimde TCP de "OPEN" yazıyor fakat UDP de "Not Open or Not Reachable" yazıyor, herşeyi hatasız yaptım neden oluyor bu bir türlü çözemedim.Kaç gündür uğraşıyorum.Modemimin markası Inca AMX-CA84R.
  • UDP portunun testi çok zordur. Port testi yaparken port açtığınız uygulamanın kapalı olmasına dikkat edin. Özellikle UDP port testi "Open" yazmasa bile açık olabilir. Uygulamanızda sorun çıkmadığı sürece ilave uğraş vermenize gerek yok.

Meret ;)
  • Merhaba
    Ben IPv6 Kullanıyorum. IPv4 kısmına IPv6 adresimimi yazacam?
  • Meret hocam kolay gelsin,

Şuan Airties Air5450v2 modemi kullanmaktayım, sitenizdeki port açma ve yönlendirme işlemlerini defalarca yapmama rağmen emule'de lowID(Düşük ID) almaktayım. Önceki kablolu AirTies modemimde sorunsuz şekilde yüksekID alabilmekteyim port yönlendirmelerimi yaptıktan sonra.. Tek şüphem sitenizde Air5450v2 değilde 5450 versionu görünmekte.. Konu hakkında yardımcı olabilirsen sevinirim abi..

Teşekkürler..
  • 10 Temmuza kadar Amerika'dayım. Döndüğümde yardımcı olmaya çalışırım.
  • slm arkadaşlar telekomun zte zx v10 w300 modelinde webcamxp ve yawcam modem açmak nasıl yapılır
  • oyun portları çok eski sitenizdeki. eski tip modemlerle verilen hazır şeyler gibi. yenilerini güncellemeyi düşünüyormusunuz ? Google port aramaktan bi hal oldu insanlar.portları sizin sitede aramak daha iyi olabilir ben ve benim gibi oyuncular için

PC :
    pes 2010
    nfs shift
    blur
  • Gelen isteklere göre ve bilgimin yettiği ölçüde yeni oyunlar için portları ekliyorum. Doğal olarak eski oyunlarıda silmiyorum.
    Sizin beklentinizin ne olduğunu anlayamadım. Sizin oynadığınız Blur isimli oyunuda gelen istek üzerine yeni eklemiştim.
    Zaten Google da "Port Açmak" şeklinde yapılan bir aramada portacmak.com sitesi ilk sırada gelir.
    Meret ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meret -- 11 Temmuz 2010; 8:34:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meret

Gelen isteklere göre ve bilgimin yettiği ölçüde yeni oyunlar için portları ekliyorum. Doğal olarak eski oyunlarıda silmiyorum.
    Sizin beklentinizin ne olduğunu anlayamadım. Sizin oynadığınız Blur isimli oyunuda gelen istek üzerine yeni eklemiştim.
    Zaten Google da "Port Açmak" şeklinde yapılan bir aramada portacmak.com sitesi ilk sırada gelir.
    Meret ;)

blur diğerlerinide eklerseniz çok iyi olur . teşekkürler.
  • Meret Hocam,

Müsait zamanında benim sorunuma da bakabilirmisin. Hala low id ile download yapmaya çalışıyorum. :(

Yardımlarını rica ederim.
  • Senin modemi siteye ekleyeli uzun süre oldu. eMule ile ilgili sorunun var sanırım. Sitede yazdıklarımı sırasıyla yap, sıra port açmaya gelince P2P ve eMule seç, site seni yönlendirecektir.
    Bunları yapdığın halde düşük ID alıyorsan bana detay bildir lütfen.
    Meret ;)
  • Tekrar tekrar yapmama rağmen low id almaya devam ediyorum. eMule'den olacağını sanmam, önceki modemimde çok rahat alabiliyordum high id.. İlk mesajımda "Tek şüphem sitenizde Air5450v2 değilde 5450 versionu görünmekte.." demiştim, ilgisi olabilir mi ? Sevgiyle hocam..
  • Sitedeki menülerle sende çıkan menüler arasında fark varsa sende çıkan menüleri bana email ile gönder.
    Meret ;)
  • Zoom X4 iki sürümü var. 5551 ve 5551A sen 5551 olana bakmışsın.

UTorrentte Connection kısmında sitede gösterildiği gibi kutular işaretli olmalı.

Meret ;)
  • selam dostum,

ben kaspersky2011 kullanıyorum. bu programda güvenlik duvarı kısmını bulup istediğim oyunu gösteremedim. bu adımı atlasam olmaz mı ? sadece güvenilir dosyalar tarzı bişi buldum ordan seçtim oyunu.
  • Sende pek hızlısın. Biz daha Kaspersky 2011 dersini görmedik.
    Ama sen yaptın ve sonuç aldınsa, yaptıklarının her aşamasını bana screenshotla alınmış JPG formatında resimlerle gönderirsen bende siteye koyarım. e-mail adresim sitede var.
    Meret ;)
  • Öncelikle merhaba benim modemimde 80 portu açılırken:
    80 kullanıldığından ötürü DSL yönlendirici web sunucuyu 8080 e taşıcaktır hatası veriyor.
    8888 portu ise kontrol ettiğimde açılmıyor diyor.

Modemin markası FreeQuick vizsla 4+1

Herhangibi bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim

iyi günler
    iyi forumlar...
  • selam benim wag 320n v 1.00.12 modemim var fiber internette kullanıyorum bir turlu port acamadım portforward programında acık diyor fakat canyouseeme.org da connection refused diyor firewall kapalı yardımcı olursanız sevinirim
  • Selam Meret , benim D-Link 300T Modemim var , emuleden dediklerimi yaptım fakat Ağ Bağlantılarımda ip adresi, alt ağ maskesi , dns sunucu yerleştirdiğimde tamam dediğimde hata veriyor bi yardımcı olurmusn ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.