Şimdi Ara

ADSL Modemlerde Port Açma (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
1
Favori
139.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Meret Bey öncelikle emeğiniz için teşekkür ederim. Ancak işlem yaparken bir sorunla karşılaşmaktayım. 3. işlemde gerekli yerler doldurulup "Şimdi Port Açalım" butonuna bastığımda benihttp://www16.emuleturk.com/ adresine yönlendirmektedir. Bir anlam veremedim, bilgi verirseniz müteşekkir olurum.
  • teşekkürler
  • meret çok teşekkür ederim ama sitende benim modemi bulamadım buna nasıl port açabilirim yardımcı olurmusun?( ASUS DSL-N10 MODEM YÖNLENDİRİCİ)
  • Airties cihazlar icin asagidaki linkden bakıp yapabilirler.

http://www.airties.com/support-documents.asp?dil=tr
  • Emeğe saygı. Teşekkürler
  • merhaba arkadaşlar,

uzun zamandır arkadaşlarla fifa 12 de online friendlies problemi yaşıyoruz. connection lost hatası veriyor. oyunu normal online oynarken bir sıkıntı yok birbirimizle oynayamıyoruz. tt net ve huawei modemim var. burada yazan bütün işlemleri yaptım. ip mi sabitledim, ps için yeni ip yazdım. fifa 12 için port ve udp ayarlarını değiştirdim sorun yine de düzelmedi. aslında nat type 2 upnp available normal şartlarda zaten bunlara gerek olmaması lazım ama bir türlü çözülmedi.

fifa için şu port ve udp leri yazdım 88 udp 3074 udp ve tcp eşleştirme adına da FIFA12 T1 VE U1 olarak eşleştirdim.

bu konuyla ilgili benzer problem yaşayan veya sorunun çözümünü bilen var mı.
  • ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM ÇOK SAOL
  • Arkadaşlar,
    Benim nickname ve passwordlarda bir sorun oldu.
    Artık Meret olarak girip modemlerde port açmakla ilgili olarak size buradan destek veremiyorum.
    Forum yöneticileri bir çözüm bulabilirlerse sevinirim.
    Meret ;)
  • Öncelikle paylaşım için teşekkür ediyorum.Benim sorunum burada kendi modem markamı bulamadım.modem markam Zyxel P-660RT1v3s Sitenizede baktım.Son bölüme kadar geldim 192.168.1.1 adresine girdim ve sizin vermiş olduğunuz resimli anlatımdaki modem farklı.Birçok siteye baktım ve kendi modem markamı bulamadım.Lütfen yardımcı olun
  • Merhabalar.

Meret kardeş, (ismini bilmiyorum kusura bakma o yüzden böyle hitap ediyorum:) benim derdime sen çözüm bulamazsan kimse bulamaz gibime geliyor artık.
    Benim sorunum şu.Elimde EVEREST SG-1500 54M model bir modem var. Fakat modemin ara yüzü nette tarif edilen ve resimlerle desteklenen ara yüzlerden çok çok farklı. o yüzden bir türlü port açamadım. Sayfalarda PORT YÖNLENDİRME diye bir seçeneğe girilmesi gerektiği söyleniyor. fakat benim bu türünün tek örneği modemde sadece PORT HARİTALANDIRMA diye bir seçenek mevcut.

http://img27.imageshack.us/img27/7294/21756355.jpg

bu linkte verilen resimle alakalı hiç bir içerik bulamadım ben modemimin içinde.
    Flatcast'ten yayın yapmak istiyorum. sitesinden her türlü altyapıyı hazırladım fakat yayının dinlenmesi için UDP 40123 portunu açmam gerekliymiş! Bana yardımcı olur musun?
    istersne modemin arayüzünün fotosunu da çeker koyarım. yukarıda (mesajda da aynı zamanda) verdiğim resimle tıpatıp aynı diziliş fakat ana başlıklar çok farklı.???
    umarım bir çözüm bulabiliriz...cevabını bekliyorum.

ADSL Modemlerde Port Açma

• ya arkadşlar benim 585 thomson spedtouch modem var bu ip süresini değistirmek icin ne yapabilirim lütfen pls:(
  • Türkojan 4 için de port açmayıwww.portacmak.com da gösterebilir misiniz acaba?
  • zte zxv10 w300 modem kullanıyorum.
    Ama burda (1) ve (2) yazıyor hangisini seçmeliyim ?
  • INCA IM-310NX port açmayıda anlatabilirmisiniz.
  • Ağalar,
    Meret nickime ulaşamıyorum.
    Web sitem (www.portacmak.com) (meret@portacmak.com) üzerinden bana biraz bilgi gönderin nasıl bu nicki tekrar kulanabilirim.
    Meret ;)
  • merhaba. netmaster cxc-150 kablolu modemi Airties wav-275v2 kablosuz modem ile kablosuz hale getirmek istiyorum.
    yardımlarınızı bekliyorum.
    teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: great1

merhaba. netmaster cxc-150 kablolu modemi Airties wav-275v2 kablosuz modem ile kablosuz hale getirmek istiyorum.
    yardımlarınızı bekliyorum.
    teşekkürler..

Sayın Kullanıcımız,

ADSL modemin ADSL modunu ve DHCP özelliğini kapatmak internetin gelmesi için yeterlidir; ancak CXC-150 bridge mod çalıştığı için ADSL modeme internet gelse bile sadece bir bilgisayar internete girebilir. Eğer birden çok bilgisayarla internete girmek istiyorsanız Access Point özelliği olan bir kablosuz router kullanmalısınız.

WDS-150 Kablosuz AP-Router ürünümüzü inceleyebilirsiniz:http://netmaster.com.tr/urun/48

NetMASTER cihazlarınızla ilgili tüm soru ve sorunlarınız için NetMASTER Destek Hattı'nı arayabilirsiniz. Destek hattımız her gün 08:00 - 22:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

0216 366 66 96
    destek@netmaster.com.tr

Saygılarımızla,

• Arkadaşlar,
    www.portacmak.com isimli sitem uzun zamandır kullanılamıyor. İşlerimin yoğun olduğu bir dönem ihmalimden dolayı expire etti. Hem domain name kaybettiğim için hemde emekliliğime son verip yeniden çalışmaya başladığım için zaman sorunum var. Üzgünüm Meret Abinin emuleturk.com, portacma.net ve portacmak.com siteleriyle ADSL modemlerde port açma konusunda sizlere verdiği destek son buldu.. Huysuzluklarıma, ukalalıklarıma tahammül ettiğiniz için hepinize teşekkür ederim, hakkınızı helal edin.
    Kalın salıcakla..
    Meret ;)
  • Arkadaşlar yeniden emekli oldum, yani artık vakit fukarası değilim. Hala port açma konusunda desteğe ihtiyacınız varsa buradan bana iletin. Eğer ciddi bir talep olursa siteyi yeni bir isimle yeniden hayata geçirebilirim.
    Meret ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meretten -- 9 Nisan 2018; 2:45:3 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.