T

Yüzbaşı
23 Ekim 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 65 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Düne kadar hiçbir sorunum yokken bugün bilgisayarın aşırı derecede kasmasıyla birlikte fark ettiğim olay. Araştırdım ve ThrottleStop adlı bir program buldum programda BD PROCHOT'un tick'ini kaldırdığımda işlemcim normal hızına geri dönüyor fakat bilgisayarı her yeni başlattığımda tekrar 0,80ghz'e düşüyor. Anakart yüzünden olur demişler ve anakartın üzerindeki Slow mode'u aç kapat dediler yaptım düzelmedi herhangi bir çözüm önerisi olan var mı ?
Anakart Msi z170a m7
Amazondan sistem toplamak istiyorum fakat aldıklarımın gümrükte kalıp kalmayacağını merak ediyorum. Amazonun Import Fees Deposit olarak aldığı para gümrük vergisi mi? Sorunsuz gelip gelmeyeceğini merak ediyorum birileri aydınlatabilir mi?
Beyler bende eski seri Ocz vector 256 gb lık vardı fakat ilk aldığım 2 ay 2. si 21 ay içinde mefta olunca vatandan para iadesi talep ettim ve kabul ettiler şimdi başka marka bir ssd düşünüyorum ama bu sefer 128 lik almayı düşünüyorum bana marka model önerebilecek var mı?

Not : Kesinlikle OCZ almam artık, araştırdım milyon tane "ocz ssd failure" konusu var hatta bu forumda bile birçok insanın ocz ssd si bozulmuş. Öncelikle dayanıklılık arıyorum uzun süre bozulmasın (hiçbirşey yüklediğimde yok 3 oyun 1 sistem vardı bozulan ssd de yarısı boştu)
Superonline fiber bağlı fakat bizim burada elektrik kesintisi sık oluyor( İzmir/bayraklı/özkanlar) diyorum ki bir güç kaynağı alıp modem ve pc yi ona bağlasam elektrikler gelene kadar yada en azından oyun bitene kadar götürse diye düşünüyorum ama yinede internet kesilir mi? aranızda kullanan varmı? kesiliyor mu internet şayet internet kesilirse hiçbir anlamı kalmıyor alacağım güç kaynağının bunu öğrenmek istiyorum.
Dota 2 Europe East serverında düşük ping alabilmek için (65-75 civarı) 92 li ip gelmesi gerekiyor ama bu modem bana sürekli olarak 176 ile başlayan ip atıyor ve 176 ile başlayan ip geldiğinde 130 un altına inmiyor pingim 130 pingde de oynanıcak gibi değil.
Çok nadir 92 ip attığında "ohh be" çekiyorum ama 92 li ip geldiğinde de bir süre sonra internet kesiliyor kendi kendine (yaklaşık 8-9 saat yada ertesi güne mutlaka kesiliyor) nasıl 92 ile başlayan ip denk getirebiliriz yaklaşık 10-11 aydır bu internet böyle hep pingli zaten
Kendi keyimi oyun çıktığında araldan almıştım e.kartı aldığım için elime amd bundle ından bir key daha geçti 60 TL ye satacağım ilgilenenler pm atabilir.
Kendi keyimi oyun çıktığında araldan almıştım elime e.kartı aldığım için amd bundle ından bir key daha geçti 60 TL ye satacağım ilgilenenler pm atabilir.
videosunuda koyuyorum buraya bu neden oluyor anlamıyorum dumanda çizgilenme oluyor bf3 dede zeminde oluyordu aynı sorun. ekran kartı problemi midir bi bakar mısnız vatandan ne alsam bozuk çıkıyor arkadaş zaten ayar oldum...

http://www.youtube.com/watch?v=C7uW6-0kWDY&feature=youtu.be
Bir ses kartı almayı düşünüyorum fakat 2 kart arasında kararsız kaldım ASUS ROG Xonar Phoebus 7.1 Pci-Exp Ses Kartı ve CREATIVE Sound Blaster ZxR PCIe Ses Kartı creative kartı almayı düşünüyorum fakat 7.1 yok sanırım benim için hangisi daha iyi olur Side SPDF Out diye bir çıkış yok sadece creative de o kafamı karıştırdı creative alsam 7.1 den düzgün yararlanamaz mıyım? şunlarda alacağım kartların linkleri

http://www.sanalmarketim.com/creative-sound-blaster-zxr-pcie-ses-karti/p_48405/

http://www.sanalmarketim.com/asus-rog-xonar-phoebus-71-pciexp-ses-karti/p_41312/
Sorun cuma günü başladı ilk olarak C deki dosyalarda bozulmalar oldu çoğu başlatılamaz hale geldi sonra windows sorunlu başlatıldı, ilk önce bunu virüsün yaptığını sandım neyse format attım buraya kadar herşey normal sonra güncelleştirmeler için Yeniden başlat dediğimde hoşgeldiniz ve Kapatılıyor döngüsüne girdi windows açılmıyordu bende tuşa bastım kapattım açtığımda ocz vectorün yerinde yeller esiyordu hiçbir şekilde pc görmüyor ssd yi nasıl düzeltebilirim yardımlar için teşekkürler...

Edit: olması gerektiği gibi AHCI ve S.M.A.R.T seçeneği seçili ayarlarda bir problem yok zaten kullanıyordum bir anda görmez oldu...
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 386
İkinci El Bölümü Mesajları: 8
Konularının görüntülenme sayısı: 3.488 (Bu ay: 111)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 162 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.