Şimdi Ara

ADSL Modemlerde Port Açma (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
180
Cevap
1
Favori
139.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Meret abi benim problemim ps3 de nat type 3 ü type 2 yapmaya calısmam.Ben zoom kablolu adsl kullanyrm ancak wireless olması için lnksys bir accespoint kullanyrm ve ps3 e kablosuz baglnyrm. sitede dediğin herseyi hem zoom a hemde linksys e yaptım ancak nafileacaba bunun bir cozumu yok mu? eger yoksa yeni modem alcam ve yeni alcagım modem de bu ayarlarla ve acces point le ugrasmak istemyrm kablosuz kendinden nat taype 2 olan bildiginiz bir modem varsa soylerseniz gercekten cok memnun olurum.Saygılar.
  • fbdrky;

bende ps3 kullanıyorum sorunum seninkiyle aynıydı. bende modem alıcaktım delirtti port olayı ama Meret!in sitesindeki adımları uygulayıp
    portları açmayı başardım artık nat type 2 görüyor ps3, cod modern warfare 2'yi sürekli online oynuyorum bağlantı daha iyi artık.
  • zoppa,

bende o adımları aynen yaptım ama bende kablolu modemi kablosuz yapmak için acces point te var.ben iki modemin ayarlarına da portları actım ancak nafile:/ yinede tekrar deniycem ve ilgin için saoll :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbdrky

Meret abi benim problemim ps3 de nat type 3 ü type 2 yapmaya calısmam.Ben zoom kablolu adsl kullanyrm ancak wireless olması için lnksys bir accespoint kullanyrm ve ps3 e kablosuz baglnyrm. sitede dediğin herseyi hem zoom a hemde linksys e yaptım ancak nafileacaba bunun bir cozumu yok mu? eger yoksa yeni modem alcam ve yeni alcagım modem de bu ayarlarla ve acces point le ugrasmak istemyrm kablosuz kendinden nat taype 2 olan bildiginiz bir modem varsa soylerseniz gercekten cok memnun olurum.Saygılar.

Siteye PS3 için nasıl Sabit IP alınır, nasıl NAT Type kontrol edilir ekledim, yararlanabilirsiniz. Siteye girin Sabit IP Alma bölümünde İşletim Sistemi olarak PS3 seçin, gerisinde site sizi yönlendirecektir.
    Benim oğlanda PS3 istiyor ama alacak param yok. Bende araştırıp sizin için derleme yaptım.

Meret Abide hizmette sınır yok ;)

Meret ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meret -- 11 Ocak 2010; 2:06:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BornToRush

Arkadaşlar benim modemim WR941ND ve port açmaya çalışıyorum Borderlands adlı oyun için. Ne yaptıysam olmadı. Pc portları görmüyor yada port açık değil. Firewall olarak esetin demo sürümü var ve bildiğiniz gibi onda da firewall yok. Ne yapmalıyım ?

Arkadaşım,
    Sitede anlattığım gibi PS3 için Sabit IP al. Senin için PS3 de Bonderlands oyununu siteye ilave ettim, zaten senin modem var orda, anlattığım gibi port aç. Sonuç alacağını sanıyorum.
    Meret ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meret -- 11 Ocak 2010; 2:25:39 >
  • meret abi benimde bir problemim var hatta bir kaç kişinin sorunu airties 5050 modemım var fakat games for windows live giremiyorum eski datron modemım le giriyordum gta 4 un lıve ina şimdi yok bunun ıcın herhangi bir port acabılır mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellboy23

meret abi benimde bir problemim var hatta bir kaç kişinin sorunu airties 5050 modemım var fakat games for windows live giremiyorum eski datron modemım le giriyordum gta 4 un lıve ina şimdi yok bunun ıcın herhangi bir port acabılır mısın?

Sorunu anlayamadım :(

Meret
  • simdi meret abi gta 4 adli oyunun bir multiplayer platformu var iste live diye airties modem sahiplerinin bir kismi bu live baglanamiyor. internette modeme port acarak baglaniliyormus sende sitene gta 4 ekler misin yoksa multiplayer oynayamayacagiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: meret

quote:

meret abi benimde bir problemim var hatta bir kaç kişinin sorunu airties 5050 modemım var fakat games for windows live giremiyorum eski datron modemım le giriyordum gta 4 un lıve ina şimdi yok bunun ıcın herhangi bir port acabılır mısın?

Meret

Port listings for Games for Windows - LIVE

* Port forwarding must be enabled on the UDP port 80
    * Port forwarding must be enabled on the UDP port 3074

bu port açma işinin sonu yok, sen keşke hiç girmeseydin bu işlere..

• Simdi anlayamadim bu port numaralari ile mi aciliyor yani zor olan mi bu kesin bir cozum yolu olmali bence
  • meret abi denedim olmadı. bende acces point var, ben portları hem modemde hem de acces point te yapıyorum ancak olmuyor. Bir önerin veya çözümün var mıdır acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbdrky -- 13 Ocak 2010; 18:37:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The souls migration

quote:

Orijinalden alıntı: meret

quote:

Meret

Port listings for Games for Windows - LIVE

* Port forwarding must be enabled on the UDP port 80
    * Port forwarding must be enabled on the UDP port 3074

bu port açma işinin sonu yok, sen keşke hiç girmeseydin bu işlere..

Ben iyice yaşlandım galiba, yada gençlerin kendilerini yazıyla ifade etmekte sıkıntıları var.

hellboy23 senin Game for Wİndows Live siteye eklendi.

The souls migration gerçekten bu port açma işi çok geniş bir alanı kapsıyor ve tamamına hakim olmak zor, en azından benim zorlandığım zamanlar oluyor. Ama birilerinin bu konuda deneyimsiz kullanıcılara destek olması gerekiyor. Ben yıllardır bilgimin yettiğince MeretX.com, emuleturk.com, portacma.net ve son olarakta portacmak.com siteleriyle bu konuda elimden gelen desteği verdim, sitelerimin bazılarını kapatmak zorunda kalsamda emuleturk.com ve portacmak.com üzerinden vermeye devam ediyorum. Site hala günde 1000 hit aldığına göre azda olsa katkım devam ediyor

Meret ;)

• meret abi cok tesekkur ederıim
  • ....
  • merhaba meret abi port açmak istiyorumwww.portacmak.com da bulamadım bu oyunu ben burda başlangıç portunu ve bitiş portunu vereyim bana yardımcı ol lütfen.Oyun ismi Virtual Skipper 5 :Başlangıç Portu: 2350 Bitiş Portu :3450 . nasıl port açabilirim bana anlatırmısın

modem :Tplink TD-W8901G

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yelkenci2 -- 20 Ocak 2010; 10:50:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yelkenci2

merhaba meret abi port açmak istiyorumwww.portacmak.com da bulamadım bu oyunu ben burda başlangıç portunu ve bitiş portunu vereyim bana yardımcı ol lütfen.Oyun ismi Virtual Skipper 5 :Başlangıç Portu: 2350 Bitiş Portu :3450 . nasıl port açabilirim bana anlatırmısın

modem :Tplink TD-W8901G

Başlangıç: 2350 Bitiş:3450 arası çok geniş port aralığı ve hangi protokolle (TCP/UDP) açılması gerektiğini belirtmemişsin.
    Virtual Skipper 3+4 için TCP/UDP protokolüyle 2350 nolu port açılıyor, siteye ekledim. Virtual Skipper 5 için galiba ilaveten TCP ve UDP protokolüyle 3450 nolu portun açılması gerekiyor
    Tam olarak Virtual Skipper 5 için ne olması gerektiğini araştırıp siteye eklerim. Sen bişeyler bulursan linkini yaz bakayım. Yada Oyunun kullanım kılavuzuna sahipsen ordan bakıp bana ilet. Siteye ekleyim. Adam öldürmeye dayalı bir oyun olmadığı için gençlere önerilebilecek bir oyun gibi görülüyor.

Meret ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meret -- 20 Ocak 2010; 12:56:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pc_2009

....

Henüz müneccimlik eğitimimi tamamlayamadığımdan sana yardımcı olamıyorum.
    Meret ;)
  • Adam öldürmeye dayalı bir oyun olmadığı için gençlere önerilebilecek bir oyun gibi görülüyor.

Meret ;)

Aynen öyle meret abi yelken yarış oyunu hiç bir şiddet unsuru yoktur.

abi ben bu link ten yola çıkarak birşeyler yapmaya çalıştım ama ''>http://www.northspace.co.uk/hosting.html <'' benim modem deki gibi olmadığı için resimleri anlamadım.

sen anlarsın belki ne anlatmak istedeğini .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yelkenci2 -- 20 Ocak 2010; 18:11:39 >
  • Abi sen bi dahisinn !!!

senin sitene girdim PC oyunlarına baktım ama P2P ye bakmam gerekiyormuş ona baktım ordaki adımları Virtual Skipper 5 e uyguladım oldu. sen süper bir insansın çooook çook çok teşekkür ederim
  • yelkenci2,
    Estafurrullah, dahilik bana kadar düşmedi daha, küçük yönlendirici katkılar benimki..
    Meret ;)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.