Şimdi Ara

ADSL-İNTERNET-KABLONET-MESSENGER-KOTA-FATURA-MODEM SORU VE SORUNLARI OLANLAR (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
899
Cevap
0
Favori
207.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet ttnet kullanıyorum siteden olduğunu sanmıyorum farklı sitelerde olmasına rağmen aynı ...
  • arkadaşlar 4 gb limitli adsl kullanıyorum...bu aralar bir yavaşlama, bir sayfaları acmama ,önceki baglantı sorunlar yetmezmiş gibi ''bir de bunu al dercesine'' bir google giriş sayfasını bile acmama,msn yi 20 denemeden sora aacabilme...sorun bende mi benim modemdemi yoksa SÜPER HİZMET VEREN ADSL de mi...bir de VDSL çıkıyormuş...basit teknolojiyle bu kadar hizmet lıyosak ileri teknoloji vdsl ile nasıl hizmet ALAMAMA olacak ??
    lütfen bi yardım edin!!!
  • arkadaşlar bu adsl sorunu ne zaman giderilir sizce.

bağlantı hızı bayadır çok yavaş...
  • ben 1 ay önce adsl nakil yaptım.6gb limtli kullanıyom. yeni kullanıcı sayılıp 2 ay bedava net kullanablrmym?
  • paylasım ıcın tesekkkurler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxkenobi

paylasım ıcın tesekkkurler..

ne alaka?

not:tamammen post kasmaya yönelik birr hareket
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaTaLFflex

quote:

Orjinalden alıntı: xxkenobi

paylasım ıcın tesekkkurler..

ne alaka?

not:tamammen post kasmaya yönelik birr hareket

haklısın blkide kardeş

• arkadaslar bırsey sorucam..kotalı adsl hattımı kotasız 1mb yapmak ıstıyorum sımdı dılekce versem ne zaman sınırsıza gecer ..bırde sadece 3 ay sınırsız kullanıp tekrar kotalıya gecebılme durumu olurmu..saygılar
  • BAĞLANTI HIZI DÜŞÜK KABLONETE GEÇSEK NE YAPMAMIZ GEREKİR VE BAĞLANTI HIZINDA ÇOK FARK VAR MIDIR???
  • 1mb sınırsız baglantım var . k.yaka dayım ve internet bağlantım sabahtan beri yoktu yeni geldi...
    internetim kesildi. TT yi aradım,bilgisayarının ayarlarında problem vardır dediler.
    Neyse 3 gibi geldi bağlantım problem yok şimdi.
    Dh nin İzmir / karşıyaka'lı üyeleri bugun saat 12:00- 3:00 arası internette sorun yaşadınızmı?
  • ARKADAŞLAR İZMİRE TAŞINCAZ..BURDAKİ ADSL İ İZMİRE AKTARCAM AKTARMASINADA..BİR SORUM OLCAK..İZMİRDEN HALAM TELEFON ALMIŞ KENDİ ÜSTÜNE,BAGLATMIŞ.MERSİNDEKİ ADSL ANNEMİN ÜSTÜNE..isimler farklı yani.izmirde bu sorun teşkil eder mi?ANNEM BURDA SÖZLEŞME İMZALADI YA..ordada halam..yani sorun çıkar mı..yardımcı olursanız çok sevinirim..cumaya taşınıyoruz
  • Ankara Çayyolu'ndayım saat 16:30 da kesilen bağlantı henüz geldi...
  • arkadaşlar tarife değişikliği için telefon hattının üzerine oldugu şahıs bizzat kendi mi telekoma gidip başvurmalı yoksa telefonla veya dilekçe yazıp bir başkası telekoma gidip başvurabilir mi?
  • Arkadaşlar Selam,

Şu an için alınacak en uygun ve sınırsız ADSL tarifesi nedir?
  • arkadaslar ben adsl musterı nosunu bılmıyorum faturada yok suan elımde nerden ogrenıcem ayrıyorum adslı her dafında musterı nosu soruyo bana:S?
  • quote:

Orjinalden alıntı: uruk33

ARKADAŞLAR İZMİRE TAŞINCAZ..BURDAKİ ADSL İ İZMİRE AKTARCAM AKTARMASINADA..BİR SORUM OLCAK..İZMİRDEN HALAM TELEFON ALMIŞ KENDİ ÜSTÜNE,BAGLATMIŞ.MERSİNDEKİ ADSL ANNEMİN ÜSTÜNE..isimler farklı yani.izmirde bu sorun teşkil eder mi?ANNEM BURDA SÖZLEŞME İMZALADI YA..ordada halam..yani sorun çıkar mı..yardımcı olursanız çok sevinirim..cumaya taşınıyoruz

Telefon abonesinin adsl abonesi ile aynı şahıs olmasına gerek yok.Halanın telefonuna adsl abonelik alabilirsiniz yani.
  • Arkadaslar dün itibariyle eylul faturamı oderken birşey ögrendim.Kotamı bir hayli fazlasıyla asmıstım ve 47,250ytl fatura odedim..Yetkiliye cok sasırdıgımı ve aslında 61ytl odemem gerektigini söyledim.Yetkilide bana hayır artık yanılıyorsunuz ne kadar asarsanız asın 47ytl ödeyeceksiniz dedi.Buarada 4gb 1024/256 kullanıcısıyım.
  • Bundan kesinlikle eminmisin o zaman boşuna Sınırsız almanın manası yok değil mi? Sınırlı al aşarsan 47ytl aşmazsan zaten sorun yok... o zaman boyle bir ayrım yapmanında manası yok...

NOT: Şu anda ADSL ilk abone olacak şahıs için en iyi secenek hangisi ? Modemli yada Modemsiz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 18 Ekim 2007; 15:35:26 >
  • Evet eminim;Ödediğim fatura Eylül ayının faturasıydı.Özellikle baktım Ekim faturam hala duruyor orada ve ödenmemiş,üstelik Ekim ayında 20gb download yapmıstım.Fatura tutarına cok dikkatli baktım ve 47,250ytl yazıyordu.Eylül ayınıda 47,250 ödedim!!RAHAT OLUN
  • Arkadasım bana kalırsa asla kampanya ve benzeri durumlara dahil olma.Ben yaz kampanyasına girdim birisinin tavsiyesiyle,zaten sonra gereken dersi verdim kendisine o ayrı dava ama bin pişman ettiler yani..Sakın girme bence..Klasik tarifeden basla!!Hem ne olacagı belli degil goruyorsun,ne yapacakları da belli degil..Sen kendini saglama al...
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.