arkadaslar benim durumuma bir el atsanız 29 yaklasıyor ???
benim fatura 29 ytl iken 47 ytl gelmiş yardımcı olun
adem bey size pm den msj atamıyorum. e mail yönlendirmeside yapaıyorum. Ulaşmak için bir yol gösterin
ya arkadaşlar ben 13.1.2008 tarıhınde 4 cg bayt sınırlı adsl hattımı arayıp sınırsız tarıfıye geçtim adsl yı arayıp telefondakı kişi işlemınız tamamlanmıştır 24 saat ıcınde sınırsız olçaktır dedı. 31.1.2008 şu an ıtıbarıyle kota ya baktığımda 13 cg bayt yanı kotayı 9 ch bayt gecmışım faturam ne kadar gelir ??
beyler ben 29 luk paketten sınırsız pakette geçtim peki tekrar 29 luk pakete geçebiliyormuyum
slm arkadaşlar yardımınız için şimdiden teşekkür ederim. dns yi değiştirmekle kotada bir artış olmadığı söylenmiş.sabit telefon faturasında bir değişiklik olur mu peki? 1024 sınırsız kullanıyorum.kota yönünden sorunum yok ama telefon faturasında bir değişiklik olmasından korkuyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: ikikere2
slm arkadaşlar yardımınız için şimdiden teşekkür ederim. dns yi değiştirmekle kotada bir artış olmadığı söylenmiş.sabit telefon faturasında bir değişiklik olur mu peki? 1024 sınırsız kullanıyorum.kota yönünden sorunum yok ama telefon faturasında bir değişiklik olmasından korkuyorum.
Kullandigin DNS ile telefon faturasinin hicbir ilgisi yok. Degismez.
3 gün evvel sınırlıdan sınırsıza geçtim şimdi sınırsız tarife ne zaman geçerli olacak istediğim herşeyi indirebilirmiyim.Korkuyorum haziranın sonunda fazla gelir diye ama yardmcı olursanız sevinirim.
merhaba, benim gezz marka adsl modemim var. adsl ve power isigi yaniyor sorun yok ama lan kablosunu taktigimda isik yok. gormuyor yani onboard etherneti. bu neden kaynaklaniyor olabilir acaba?
S.a Dostlar Bana Bilgisi Olan Birisi Acilen Yardım Edebilirmi Acaba?
Ben 1024kb (4 gb) kotalı ttnet abonesiyim ama 1024 kb sınırsız olmak istiyorum da acaba internetten başvuru oluyormu yoksa telekoma gidip dilekçemi yazmam lazım çok iş yha bide bu grv olayı flan varmış ne akdar bi zaman aksama olur
quote:
Orjinalden alıntı: genc_fb_can
Ben 1024kb (4 gb) kotalı ttnet abonesiyim ama 1024 kb sınırsız olmak istiyorum da acaba internetten başvuru oluyormu yoksa telekoma gidip dilekçemi yazmam lazım çok iş yha bide bu grv olayı flan varmış ne akdar bi zaman aksama olur
En kolayı telefon hattı kimin üstüne kayıtlı ise o kişi 444 0 375 i arayarak tarife değişikliği yapabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: yuemrek
quote:
Orjinalden alıntı: genc_fb_can
En kolayı telefon hattı kimin üstüne kayıtlı ise o kişi 444 0 375 i arayarak tarife değişikliği yapabilir.
Peki Arıyarak Yapıyoruzya Türk Telekoma Gidip Bişeler Flan İmzalıcakmıyız
quote:
Orjinalden alıntı: Genc_Fb_Can_
Peki Arıyarak Yapıyoruzya Türk Telekoma Gidip Bişeler Flan İmzalıcakmıyız
Tarife değişikliğini telefonla yapınca dilekçe vs. bir şeye gerek kalmıyor.İşleminin o anda gerçekleşiyor.
Arkadaşlar 2 gün önce ADSL Tarifemi 256/1024 4 GB Kotalı'dan ----- 256/1024 Sınırsıza çevirmek için başvuru yaptım. Tarifenin değişip değişmediğini nasıl öğrenebilirim ? 4440375 numarasını ev telefonundan aradım ama telefon biraz antika olduğu için "şu tuşlara basın" tipindeki komutlar işe yaramıyor. Cep telefonundan zaten aranmıyor o numara..
Nasıl öğrenebilirim acaba?Başka yol var mıdır?
Valla arkadaşım o çok büyük bir sorun.İnsanın sövesi geliyo, şahsen çok sövdüm. Ama artık çözdüm.Şu tuşa basın falan diyo ya ahanda o anda başlayacan bi sürü tuşa basmaya.15 kere farklı farklı numaralara bas.O zaman bakıyo bilgisayar senin iş karışık ben çare bulumam bu işe die seni direkt müşteri temsilcisine bağlıyo bu her bu sistemle çalışan hatlarda oluyo. Artk sövmüyom ben de. Gerçi bankanın müşteri temsilcilerine hala içimden çok sövüyom da
26.ARALIK.2008: Yaklaşık 1 Aydır,4mbit ADSL kullanıcısıyım. 22.Aralık.2008 Tarihinde 2-3 Defa Arka Arkaya Elektrik Gidip Geldi. O Sırada Bilgisayarım Açıktı ve İnternete Bağlıydım. O Gün İtibariyle;Tahmini Bir Süre Veremeyeceğim Fakat,İnternetim Sürekli Kopuyor. ADSL Işığım Seri Sekilde Yanıp Sönüyor ve Bağlantıyı Yakalamaya Çalışıyor.Bazen Sürekli Deniyor,Bazen Bağlantıyı Yakalıyor ve İnternete Bağlanıyorum.Ama Yeniden Nezaman Kopacağı Belli Olmuyor. 24.Aralık.2008 Tarihinde ADSL'den 2 Kişi Geldiler. Portumu Değiştirdiklerini,Yeni Port Atadıklarını,Eski Portun Yoğunluğu Kaldırmadıgını Belirttiler.Bende Sevindim Hayliyle. Buarada Evdeki Tüm Bağlantılarım Doğru ve Düzgün(Kablolarda Krılıma Yok,Bilgisayarımda Virus ve Benzeri Birşey Yok v.s). Fakat Problemim Hala Devam Etmekte,Yukarıda Belirttigim Gibi Kopmalar Yasıyorum.Eskiden Hiçbirini Yasamıyordum. Bugün Yetkilileri Aradım ve Problemin Sürdügünü Dile Getirdim. Kendileri Bana Herzaman ki Klasik Cevabı Verdiler. ''Hattınız 4mbit Kaldırmıyor,Hızınızı Düşürünüz''. Tabii ki Önerilerini Dikkate Almayacagım ve Bunu Yapmayacağım. Bende Bugün DNS Değiştirdim ve Modemimin Firewall'ını Kapattım. Şimdilik Problem Yok Gibi,(Farklı Modem Deneyeceğim,Splitter Değiştireceğim v.s)Fakat Korkuyorum. Modemim ASUS AAM6020VI Marka Modem ve Aslında Muthiş Memnunum.Yine Olsa Yine Aynı Modemi Alırım.
Şimdi Sormak İstedigim Şu; Bu Problemi Tam Manasıyla Nasıl Aşabilirim? Hattımın 4mbit Hızı Kaldırıp Kaldırmadıgını,Şu Sunmuş Oldugum Tablo ve İstatistik Dahilinde Nasıl Anlarım?
Not: Yani ADSL Yetkilileriyle Karşı Karşıya Kaldığım Zaman, ''Bakın Kardeşim İstatistik Bu ve Hattımda Bu Hız İçin Uygundur'' Diyebilmeliyim.
27.ARALIK.2008: Bugün ADSL'den Yetkililer 1 Mühendis İle Birlikte Geldiler. Binanın Girişindeki Kutuda ADSL Sinyali 17'ymiş.Eve Çıkana Kadar 14'lere Düşüyormuş. Telekomun Kutusundan Parça Değiştirdiler. Sanıyorum Bina Girişinden,Eve Kadar Olan Bölümü Tek Kablo Yapmalıyım.Arada Ek,Oksitlenme ve Birbirine Temas Sözkonusu İse,Bu Bağlantıyı Olumsuz Etkiliyormuş.Bunun Dısında Bir Gelişme Yok.
Buarada Konuyu Açarken Belirttigim Gibi ASUS AAM6020VI 4 Portlu Wireless Modem Kullanmaktayım.Modemi Kullanmaya Devam mı Ediyim?Yoksa Elimdeki Diğer Kablolu Modemlerden Birisine mi Terfi Edeyim?
27.ARALIK.2008: Şuan 18.15 İtibariyle Arka Arkaya Kopamalar Başladı. Normalde Ağ Bağlantılarımın Özelliklerine Girdiginiz Zaman Kullandıgınız Ethernet Kartının Markası,Kullandıgınız Bağlantının HemenAltında Görünür.Az Önceye Kadar Bende Görüyordum.Artık Göremiyorum. Ethernet Kablosunu Cıkarttım,Taktım Kopmalar Kesildi Şimdilik..
Bu Durum Problem Yaratır Mı Sizce?
Ayrıca Bugün Bana Telekom Yetkililerinin Dedigi Gibi,Acaba Santralde Degiştirdikleri Parcalar Nelerdir ve Ne İşe Yararlar?Portumu Degiştirmişlerdi Zaten...
27.ARALIK.2008: 3 Tane Modemim Var. Airties RT102 Mercury Asus Asus Modem Bağlıydı.Arkadaşların Dediği Gibi Mode'u T413 Moduna Aldım.Bağlantı Koptu.Arka Arkaya Kopmaya Devam Etti.
Şuan Mercury Modem Takılı ve Korkuyla Bekliyorum,Nezaman Kopacak Diye...
27.ARALIK.2008: Arkadaşlar bittim resmen,Modemi Direk telefon hattına bağladım kopmalar devam ediyor.Artık dayanamıcam.
Ve son birkac istatistik daha dün geceden!!
Sorumu Yanıtlayan TBCMagic; ''ADSL icin band genisligi 1,1 Mhz, ADSL2/2+ icin 2,2 Mhz dir. Ve problem burdan kaynaklanabilir. Mesela modem ve karsi taraf (santral - DSLAM) ADSL icin aralarinda anlasirlar fakat karsi taraf bu sefer yanlis bir band genisliginde bilgi göndermeye baslar.
'Hattınız 4mbit Kaldırmıyor,Hızınızı Düşürünüz' gibi bir bilgi de yanlis. Eger hat "uygunsuz" ise hizin ancak 1Mbit,2Mbit'e geriler, baglantinin kopmamasi lazim.''
System Log Sunmuştum Onun Yanıtı; ''System LOG cok düzgün cikmis. Sadece bir kere baglantin kopmus.
19:55:21 DSL Carrier is down 19:55:41 DSL Carrier is up 19:55:42 PPPoE Exit Status = 5 19:55:42 PPPD Terminated Through Signal
ve baglanti tipi ADSL1 olarak taninmis: Trained Modulation G.dmt
Umarim baglantin tekrar kopmaz!
Eger tekrar problem yasarsan MRU: 1500 degrini 1492 olarak degistir.''
Netice İtibariyle 4mbit kullanabilirmiyim?Yoksa 2mbit'e mi Döneyim?
Arkadaşlar merhabalar...
Bugün gittim ve internetimi sınırsıza geçirdim Fakat ben şimdi download yapmaya başlıacaktım fakat şimdi bir şey aklıma geldi. Şimdi bu ayki futurayı eski tarifeden mi gelecek yoksa sınırsız üzerinden mi gelecek?
Teşekkürler...
mesajım bulunsun.
dün adobe plugini sildim bir video probleminden ötürü.video problemim düzeldi fakat şimdi de adsl kota sorgulama sayfası açılmıyor.programı tekrar yükleyip b.sayarı yeniden başlatmama rağmen kota sayfasına girilmiyor. yardımlarınız için teşekkürler...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme