Şimdi Ara

ADSL-İNTERNET-KABLONET-MESSENGER-KOTA-FATURA-MODEM SORU VE SORUNLARI OLANLAR (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
899
Cevap
0
Favori
207.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar toshiba a200 1ahye bi türlü datron rta230 modemi tanıtamadım yada vistaya tanıtamadım bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim...

xp driverlarını yüklediğimde olmuyor ben vista için uygun bir site bulamdım..
  • slm ben türk telekomun uydu sisitemli kulanıcısıym(malaaesf) ma doğru düzgün telfonla konuşamıyoruz 15 -20 sn zor buluo telefon hemen gidio internet hizmetini o yüzden alamıyorum ama ttnet sitesinde ve süperonline hizmet werebilriz dio nası olcak bu çıldırcam diğer uydu sistemlerinde bnöle sorunlar yok lütfgen yardım edinh
  • arkadaslar, benim cok onemli bir sorum var. ben 1024 4gb kotali kullaniyorum. henuz bizimkileri sinirsiza gecmeye ikna edmedim, para durumlari nedeniyle :)
    fakat yapmama gereken cok download var, ve her ay kotayi asmamak icin sonraki ayi beklemek cok zor, asinca da azicik bile assan cok para oduyorsun. ama gecen gun adsl web sitesinden baktim diyor ki ne kadar asarsan as 61 ytl gibi birsey oduyormussun en fazla. dedim ki birkac ay yapabildigim kadar yapayim maksimum en fazla odeyecegim sey belli en azindan. ama sonra forumda birisi "bana daha cok fatura geldi adsl web sitesindeki bu bilgiler dogru degil mi yoksa?" gibi bir mesaj yazmis..

simdi hangisi dogru lutfen bana birisi hemen bilgi versin bu konuda, cunku su ana kadar 7 gb'yi bulmus download miktarim, daha da devam edecegim olabilidigi kadar hizli, ama eger en fazla 61 gelme olayi yanlis anlasilmaysa, kullandigin uzerine hesaplama yapiyorlarsa inanilmaz bir fatura gelecek galiba bana, babama nasil acikalayacagim bilmiyorum yani..;) lutfen yardiiiim!!!!!!!!!

• ARKADAŞLAR TELEFON ÇALINCA BAĞLANTI KOPUYO ?? TTNET SERVİSİ ARADIM HİÇ MANTIKLI CEVAPLAR VERMEDİ. SPLİTTER I DA DEĞİŞTİRDİM OLMADI...SİZCE NEEEDEN OLUR???
  • 19.90 diye Smile'a geçtim.TTneti özledim valla.Her ay kota aşıyormuşum.Bir kişi üye olmuş dört gün sonra fatura gelmiş,4 gb kotayı aştınız..Aktivasyon ücreti almayan bulsam hemen atlıyacam..
  • neden smile gectin
    quote:

Orjinalden alıntı: cominic_bzi

19.90 diye Smile'a geçtim.TTneti özledim valla.Her ay kota aşıyormuşum.Bir kişi üye olmuş dört gün sonra fatura gelmiş,4 gb kotayı aştınız..Aktivasyon ücreti almayan bulsam hemen atlıyacam..

• Çalan telefon telsiz ise, modem de kablosuz ise bağlantı kopukluğu yapabiliyor.
    Birde hatta parazit olabilir.
    quote:

Orjinalden alıntı: HORSY_TMR

ARKADAŞLAR TELEFON ÇALINCA BAĞLANTI KOPUYO ?? TTNET SERVİSİ ARADIM HİÇ MANTIKLI CEVAPLAR VERMEDİ. SPLİTTER I DA DEĞİŞTİRDİM OLMADI...SİZCE NEEEDEN OLUR???
  • --------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar laptop aldım içinde vista starter var... internete bağlanmayı başardım. msn indirmeye çalışıyorum ancak indiremiyorum sayfa açılmıyor. ssl 2 ssl3 tls1 hepsini etkinleştirdim halen olmuyor ne yapabilirim ?
  • Airties Rt103 Kullanıyorum Çok Memnunum.İnternetim Bir Gün İçinde En Fazla 2 Kez Kopuyo
  • Acaba Adsl bağlantımı tatil sebebiyle bür süreliğine kapattırabilir/dondurabilir miyim?
  • bende airties rt102 war günde 2 den fazla kopuyor ama bu 4 kat daha hızlı net dalgası çıkmadan (sözüm ona 4 kat daha yavaşladı aslında) hiç kopmuyordu.grev ayağına yatıyorlar falan filan o kadar para alıyorlar hizmete bak ayıp yani
  • arkadaşlar 14 gb kota geldi kullanmamama rağmen, itiraz ettiysek de bir sonuç alamadık, acaba şimdi ben kaç lira ödeyeceğim, ttnet yetkili 49+ %12 yani 55-60 civarı birşey söyledi ama, 130ytl ödeyecek olmayayım?
  • bi sorum olacak.. 4 mbit / 4 gb kotalı kullanıcıyım ve tarifemi değiştirmek istiyorum. yani 1 mbps sınırsız (49 ytl olan) tarifeye geçmek için ne yapmam gerekiyor? Grev varmış, gecikme ne kadar olur bilgili arkadaşların yardımlarını bekliyorm
  • BENDE A bone olacam ama kararsızım ev telefonu kullanmıyorum adsl aldıgım zaman telefon kullanmasam dahi telefon için para baglantı için ücret alıyorlarmı.
  • arkadaşlar ben hukuksal yollardan hakkımı arayacağım size de tavsiye ediyorum. Her türlü önlemi almama rağmen hız testinde 1mbit hattımdan verim alamıyorum. Yurtdışındaki sunuculara erişim felaket ötesi.

Yurtiçinde bile 700kbps ye zor yaklaşıyorum.

Aradım yapabilecekleri birşey olmadığını söylediler. Pazartesi İzmir/Konak merkeze gideceğim. Bilgi Edinme Kanununa göre bazı soruları içeren dilekçemi ileteceğim. Eğer arıza giderilmezse TTNET'e tazminat davası açmak kaçınılmaz.

Lütfen sorunu olan arkadaşlar geri adım atmasın. Çünkü bize söylenen şu:

"Bahsettiğiniz problem sadece sizden iletiliyor, yani sizden başka kullanıcılar tarafından bu tür şikayetler yapılmıyor"

Ben bu palavraya inanmıyorum.

Aylık 49 YTL'yi günü geldiğinde tıkır tıkır ödüyorsam, karşılığını almak isterim.

Bir de söylenen "santrale olan uzaklığınız erişimi etkileyebilir" ifadesi. Ben yıllardır santrale aynı uzaklıktayım. Daha önceki yıllarda 1 Mbit hattımla sorun yaşamıyordum. Ama böyle bir işkenceyi çekmek için üstüne bir de para veremem.

Sorunu çözmek için adım atacaklarına daha nasıl yeni abone alırız, arayışına devam ediyorlar.

Umarım duyarlı ve bilinçli kullanıcılar hakkını aramak için hukuk mücadelesini başlatır.

İnternet'in tanımına aykırı bir hizmet söz konusu.

Türkiye için ortalama 700 kbps ama yurtdışında 200kbps.

Bakalım yapılan haksızlık ne zaman son bulacak.

• beyler bu telekomun verdigi @ttnet.net.tr adreslerinden 3 tane mailim var. outlook da felan kullanıyorum. bu mail adreslerinin bir süresi felan var mı? benim hesaplarım çoktan kapatıldı. il değiştirdim yeni üyelik aldım ama mail adresi halen duruyor senelerdir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: greenflash

arkadaşlar ben hukuksal yollardan hakkımı arayacağım size de tavsiye ediyorum. Her türlü önlemi almama rağmen hız testinde 1mbit hattımdan verim alamıyorum. Yurtdışındaki sunuculara erişim felaket ötesi.

Aradım yapabilecekleri birşey olmadığını söylediler. Pazartesi İzmir/Konak merkeze gideceğim. Bilgi Edinme Kanununa göre bazı soruları içeren dilekçemi ileteceğim. Eğer arıza giderilmezse TTNET'e tazminat davası açmak kaçınılmaz.

"Bahsettiğiniz problem sadece sizden iletiliyor, yani sizden başka kullanıcılar tarafından bu tür şikayetler yapılmıyor"

Aylık 49 YTL'yi günü geldiğinde tıkır tıkır ödüyorsam, karşılığını almak isterim.

Bir de söylenen "santrale olan uzaklığınız erişimi etkileyebilir" ifadesi. Ben yıllardır santrale aynı uzaklıktayım. Daha önceki yıllarda 1 Mbit hattımla sorun yaşamıyordum. Ama böyle bir işkenceyi çekmek için üstüne bir de para veremem.

Sorunu çözmek için adım atacaklarına daha nasıl yeni abone alırız, arayışına devam ediyorlar.

Umarım duyarlı ve bilinçli kullanıcılar hakkını aramak için hukuk mücadelesini başlatır.

Arkadaşım malesef sonuca varamazsın çünkü adamlar senin gibi şikayet edecekleri düşündüğünden kendilerini garantiye almış. Sana sözleşmede 1m/bit garanti edilmiyor, sadece maksimum erişim hızının 1m/bit olduğu teyid ediliyor ve bu hızın altına düşülmesi durumunda kendilerinin sorumlu olmadığını sözleşmede sana imzalatıyorlar.

Bu yüzden şansının olduğunu zannetmiyorum malesef.

Üzüntü verici ama gerçek bu malesef

• quote:

Orjinalden alıntı: greenflash

arkadaşlar ben hukuksal yollardan hakkımı arayacağım size de tavsiye ediyorum. Her türlü önlemi almama rağmen hız testinde 1mbit hattımdan verim alamıyorum. Yurtdışındaki sunuculara erişim felaket ötesi.

Dostum bende ttnet destek hattında calisiyorum normalde 4 mbit hızda speedtest.ttnet.net.tr 'de bütün baglanti kullanimin sifirken test yap sonra bu test
    1mbit icin 800-886 kilobitsaniye arasında
    2mbit icin 1600-1774 kilobitsaniye arasında
    4mbit icn 3200-3544 kilobitsaniye arasında ise zaten hızın normal cevabiyla karsilasicaksin ama zaten adsl teknolojisinde max. verim alma söz konusu olmuyor o degerler (1024/256)teorik degerler olarak kaliyor ve bunlarin düsme nedenleri senin santrale olan uzakligin ki bu zaten 3km çok ise birak hızı kopma bile yaşayabilirsin ve bunun yanı sıra ev ve bina içinde hattının durumu modem ile bilgisayar arasında hub-swich baglantilari ekler vs vs nedenler hızın sana ulaşana kadar düşmektedir.Ama benim dedigin hız speedtest.ttnet.net.tr cikan sonuca göre hesaplanır eger bilgisayarin virus ve trojen vs vs yavasladici sebeplerde bulunuyorsa bu degere ulasmama durumuda söz konusu olabilir.Zaten çogu yavaşlgın sebebi karşı serverdaki bağlantıdan kaynaklanıyor sahsen ben 1 mbit ile rapid'den 100 ile indirdigimde olabiliyor.

• Sınırlı tarife kullanıyorum limitsize geçmek için 2-3 gün içinde başvuru yapsam bu ne zamana aktif olur ve de bir ücreti vs. varmı?
  • arkadaşlar bugün elime fatura geldi..nasıl postacı ama 29 son ödeme tarihli fatura bugün geliyor..gelmesi bir garip o da ayrı bir mesele..ben 30/10/20072de adsl'i kapattırdım tüm borçlarını ödedim..grev zamanı yapıldı ynai bu işlem..ve bize 7 kasıma kadar süre de tanıdılar ben 1 hafta önceden yatırdım ve hattımı kapattım.borcu yoktur kağıda aldım ki kapattılar ama bugün yine bana 49 ytl fatura geldi..ne yapmam gerek sizce?1 ay kullanmadığım halde fatura gelmesi garip değil mi?
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.