Şimdi Ara

ADSL BAĞLANTI'DA ETHERNET Mİ USB Mİ SİZCE HANGİSİ DAHA İYİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Türk telekom yetkilileri usb yi önermiyor.ethernetten daha hızlı oldugunu bende duymustum ama somut kanıt isteme veremem.
  • usb bağlantıda eski çevirmeli bağlantı gibi kullanıcı adı ve parolanın olduğu bi pencereyi çalıştırıyosun öyle giriyosun nete. aynı eski fax/modem tarzı. birazda işlemci kullanımı söz konusu.
    ethernet bağlantıda daha az işlemci kullanımı ve eğer modemin firewall desteğine sahipse onu kullanabiliyosun. tabi bide sürekli internete bağlısın (aslında modem bağlı sen ne zaman girmek istersen gir )
  • farketmez

• Ethernet her zaman.
  • ethernet sorunsuz ve hızlıdır.usb hem pc ye yük bindirir hemde sürücü meselesi ile uğraşırsın.
  • her yönden ethernet daha üstün
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem değerleri normal mi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ethernet her zaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kadosin

FARK NE?

• ethernet kullanıyorum fark yok diye biliyorum
  • arkadaşın dediği gibi usb kullanıcı adı falann kasar yaa..

ben ethernet kullanıyorum
  • Eteneti tek gecerimm
  • valla ben usb kullanıyorum notebook un canı çıkıyor(casper olmasında bir etken var mı bilmem)
  • usb den bağlanınca eskisi gibi arama yapmak zorun lu değil onda da ethernet gibi açılınca sürekli bağlı kalıyor.bende usb den bağlanınca download hızında düşme çıkma kısaca sapıtma oluyordu ama ethernette bi sorun olmuyor.
  • eğer 2 li makina kulanacaksan tabiki ethernet ama tek başın kulanacaksan usb fark etmez
  • ben usb kullanıyorum.ne kullanıcı adı var, ne de yavaş bağlantı. sürekli bağlı , firewall da var kısacası her şeyi var ve iyi. ama benimkisi combo(ethernet/usb) modem router lı. sadece usb lerde de fark olacağını sanmıyorum
  • ben ilk adsl i bağladığımda usb kullanıyodum sonra ethernet taktırdım sanki adsl hızını arttırmış gibi oldu baya farketti yani.. ethernet diyorum..
  • usb olanlarda software decode olduğundan sık sık çökebiliyorlar.. Ve pek de sağlıklı değiller...

Ethernetlerde en azından iyi kötü bir işlemci ve modülatör bulunuyor ve dns değişimlerinde bağlantıyı otomatik olarak yeniliyor ve 7/24 hizmet verebiliyorlar.

Conexant Hasbani veya alcatel routerli bir 4-port ethernet modem öneririm...
  • herzaman ethernet bu soru sorulurmu yaw
    sadece usb modemlerin topuna kıran gelsin
  • BENDE TT YETKİLİLERİN ETHERNETİ ÖNERDİĞİNİ DUYMUŞTUM.BENCE DE ETHERNET.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.