Şimdi Ara

Adrian Mutu Fenerde Quaresma Beşiktaşta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar alt yazı geçti tvde şimdi mutunun menajeri mutnun Fenerde oynayacağını söylemiş.Beşiktaş da quaresma için yıllık 3 milyon euro ile anlaşmış böyle kaliteli futbolcuların ligin seviyesini yükselteceği kesin

• Mutunun değilde guizanın nerde oynayacağı önemli
  • Ne Mutu'su
    2.Guiza vakası hayırlı olsun
  • mutu ve quaresma sorunlu futbolcular ozellıkle quaresma kapalı kutu ıns bır patlama yapar bu arada mutunun dopıng uyusturucu davaları fılan wardı yanılmıosam
  • 31 yaşında, doping,kokain ne ararsan var... Yok Aziz akıllanmayacak. Forvetlerin sorunlularını özenle seçiyor herhalde
  • Mutu çok sorunlu adam,Chelsea'dan kokain kullanıyor diye atıldığını hatırlıyorum.Fenerbahçe de kalıcı olmaz.
  • Alsın alsın nerde bela fenerde orda seneye de fener şampiyon olamaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Quaresma Galatasaray'la anlaştı
    12 yıl önce açıldı
    gomis > drogba
    7 yıl önce açıldı
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sorunlu adam guizayı mumla arar fener
  • arkadaşlar fiorentinanın uefa maçlarını izlemiştim hiç de guiza gibi durmuyor adam ama bakalım hayırlısı duyunca benim de aklıma ilk uyuşturucu geldi önceden ne olacağını kimse bilemez belki gol kralı olur baros çok mu formda geldi gsye hayır fakat yetenekli adam gol kralı oldu ben sadece ön yargıyla yaklaşılmaması taraftaırıyım
  • Eğer transferler kesinleşmiş olsa takımların resmi sitesinde açıklama olurdu.Bence fanatik haberi bu.
  • Haydaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdenar

Eğer transferler kesinleşmiş olsa takımların resmi sitesinde açıklama olurdu.Bence fanatik haberi bu.

quaresma il anlaştığı açıklanmıştı zaten mutunun menajeri de GSP tv ye röportaj vermiş orda söylemiş bunu
  • mutu iyi
    quaresma mükemmel bir transfer
    haydi fener sıra krasic de
  • inşallah Krasic olur
  • FM oynuyorlar heralde bunlar , isime göre adam mı alınır
  • Valla ben adriana lima diye okudum bir an bilinç altımda neler varsa artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.