Arkadaşlar alt yazı geçti tvde şimdi mutunun menajeri mutnun Fenerde oynayacağını söylemiş.Beşiktaş da quaresma için yıllık 3 milyon euro ile anlaşmış böyle kaliteli futbolcuların ligin seviyesini yükselteceği kesin
Mutunun değilde guizanın nerde oynayacağı önemli
Ne Mutu'su 2.Guiza vakası hayırlı olsun
mutu ve quaresma sorunlu futbolcular ozellıkle quaresma kapalı kutu ıns bır patlama yapar bu arada mutunun dopıng uyusturucu davaları fılan wardı yanılmıosam
31 yaşında, doping,kokain ne ararsan var... Yok Aziz akıllanmayacak. Forvetlerin sorunlularını özenle seçiyor herhalde
Mutu çok sorunlu adam,Chelsea'dan kokain kullanıyor diye atıldığını hatırlıyorum.Fenerbahçe de kalıcı olmaz.
Alsın alsın nerde bela fenerde orda seneye de fener şampiyon olamaz
arkadaşlar fiorentinanın uefa maçlarını izlemiştim hiç de guiza gibi durmuyor adam ama bakalım hayırlısı duyunca benim de aklıma ilk uyuşturucu geldi önceden ne olacağını kimse bilemez belki gol kralı olur baros çok mu formda geldi gsye hayır fakat yetenekli adam gol kralı oldu ben sadece ön yargıyla yaklaşılmaması taraftaırıyım
Eğer transferler kesinleşmiş olsa takımların resmi sitesinde açıklama olurdu.Bence fanatik haberi bu.
Haydaaa
quote:
Orijinalden alıntı: erdenar
Eğer transferler kesinleşmiş olsa takımların resmi sitesinde açıklama olurdu.Bence fanatik haberi bu.
quaresma il anlaştığı açıklanmıştı zaten mutunun menajeri de GSP tv ye röportaj vermiş orda söylemiş bunu
mutu iyi quaresma mükemmel bir transfer haydi fener sıra krasic de
inşallah Krasic olur
FM oynuyorlar heralde bunlar , isime göre adam mı alınır
Valla ben adriana lima diye okudum bir an bilinç altımda neler varsa artık
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme