Şimdi Ara

Admin bu konu başlığını silebilirsiniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aybozkurtt -- 27 Şubat 2013; 12:39:34 >

• ne diye ücret istedin ki adam kendisi kırmamış etmemiş.
  • İyide kullanıcı hatası durumu anlayamadınız galiba ürün daha önce alınmış tekrar okursanız ne demek istediğimi anlayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aybozkurtt -- 27 Şubat 2013; 0:09:02 >
  • kraldan cok kralcıdır bu tip elemanlar.
    O kadar cok ezik hayat yaşamışlar ki anlatamam.
    Gıkını bile cıkaramayan tiptir bunlar..

Suratına tükürsen yarabbi şükür derler ama sikayet etme konusunda üstlerine yoktur.
    Kadir kıymet bilmezler.

sinirlendim ben yatar...
  • takma kafana be usta daha iyi maaşlı bir işe girersin belki.her işte vardır bir hayır
  • Hem özel rica edip yaptıracaksın, yaptırır yaptırmaz da şikayet edeceksin ha ? Ne şerefsizler varmış. Yanına kalmaz merak etme, elbet çıkar acısı. Kul hakkı olarak da ahirette ayrıca verir hesabını.
  • hocam yaptığın şey şu şekilde yanlış Vatan Computer çatısı altında yaptığın için yanlış. Yapmamış olsan belki başka yere gidecekler daha fazla ödeyecekler sen insiyatif kullanmışsın iyilik yapmışsın onlarda şerefsizlik yapmış bu kadar basit.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu silinebilir mi
    8 yıl önce açıldı
    dh forumda mesajını silme
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şimdi senin para alman gerekir o adamdan orası ayrı bir mesele üzerinde emeğin geçti sonuçta ve o kişi senin ne arkadaşın ne akraban ama vatan bilgisayar ayrıca bir teknik servis değil dışarıdan milletin bilgisayarlarını alıp tamir etmiyor şimdi sen her gelenin bilgisayarını orada tamir edip vatan bilgisayar çatısı altında o paraları cebe indirsen ve üzerinede fatura kesmezsen ne olacak bu işin sonu? sen onların gözünde kendi tamir dükkanını vatan bilgisayar çatısı altında açmışsın gibi gözükmüş ve o yüzden de işine son vermişler tabii ki o adamın yaptığıda ayrı bir şerefsizlik şikayet etmemesi gerekirdi hakkını yemiş senin ama senin yaptığında yanlış çalıştığın yer dışında tamir etsen yine olurdu ama o işyeri çatısı altında bunu yapmaman gerekirdi o bakımdan müdürüne hak verdim ben

• Sen vatan bilgisayar elemanısın, esnafı değil.
    Israr edip şikayet etmesi saçma ona lafım yok ama kafana göre hizmet-bedel düzeni işletemezsin. Oldu olacak yaka kartına "format atılır" yazdır.
    Kovmakla doğrusunu yapmışlar.
  • istifa dilekçesini imzalamasaydın seni atmaları zorlaşırdı
  • İstifa dilekçesini neden imzaladın ki bunu yaptığın için ceza veremezlerdi.
  • Hem suçlusun hemde gelip konu açıyorsun . Çalıştığın kurum altında böyle ücret alamazsın . Mahalle dükkanında çalışmıyorsun ! Tek haklı yanın o kadar ısrar ettikten sonra seni şikayet etmiş olması ..
  • vatan çatısı altında bunu yapman yanlıstıı, ıyılık yapsayddın parasız yapmalıydın, ben o kadar basvurdum bır gıremedım vatana ya
  • Senin yaptığın tabikide yanlış ama müşterideki uyanıklığa bak sen beleşe işini gördürmüş Sanırım senin zoruna giden kullanılmış olman,sanada ders olmuş işte,hepimiz hata yaparız o hatalarında bazen böyle sonuçları olur maalesef.
  • İstifanı imzalamasan dahi işveren iş akdini haklı nedenle feshederdi.
    Böylesi senin lehine olmuş.

Vatandaşın, ücreti neyse veririz dediği firmaya veririz. Sen firmanın müşterisine, firmanın imkanları ve verdiği maaş ile hizmet veriyorsun.
    Ama maaş yetmemiş, şirket içinde şirket kurmuşsun, ticarete, tahsilata başlamışsın.
    Montaj elemanı olarak yaptığın işe bak, depo sorumlu olsan neler yaparsın allah bilir.
  • bir kere yaptığın yanlış, vatan bilgisayarın imkanını kullanarak haksız kazanç elde ediyorsun, emek diyorsun ama o müşteriyi o mağaza sayesinde buluyorsun, cihazı tamir etmek için o mağazanın aletlerini kullanıyorsun, cihazı tamir etmek için mekan olarak yine o mağazayı kullanıyorsun, baştan sona haksızsın, hatta bedava yapsan üstüne şikayet alsan yine haksızsın, prosedürlere uymak durumundasın, birşey yapacaksan da o mağaza içerisinde veya mesai saati içerisinde yapmaman gerekiyordu

şöyle düşün, sen 1 kişi olarak yaptın ne olacakki diye, tüm mağaza çalışanları bu şekil davransa, ürün alacak olana sen bunu alma ben sana daha ucuza ayarlarım dese, garantisi bitmiş cihaz getirene sen 20-30 at ben bunu garantiden yaptırtırım dese ki bu tarz şeyler olmuyor da değil, o zaman bu mağazalar nasıl kazanacak? e zarar eden kurum da ilk önce personel azaltır, o zaman yine birilerinin ekmeğiyle oynanmış olacak, birşeylere bireyselle beraber genel olarak da bakmak lazım

• Adamın yaptığı bir kenara sizin yaptığınız yanlış.

Sizin işiniz orada Ücretli Servis vermek değil yani.

Size verilen görev ne ise onu yapmaktır.

Ürünü bırakın teknik servise gönderelim deseydiniz bunlar olmazdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aybozkurtt

quote:

Orijinalden alıntı: ferther

İstifanı imzalamasan dahi işveren iş akdini haklı nedenle feshederdi.
    Böylesi senin lehine olmuş.

Vatandaşın, ücreti neyse veririz dediği firmaya veririz. Sen firmanın müşterisine, firmanın imkanları ve verdiği maaş ile hizmet veriyorsun.
    Ama maaş yetmemiş, şirket içinde şirket kurmuşsun, ticarete, tahsilata başlamışsın.
    Montaj elemanı olarak yaptığın işe bak, depo sorumlu olsan neler yaparsın allah bilir.

ferther kardeşim dediğim gibi davulun sesi uzaktan hoş gelir. bir ustte birseyler yazdım okursun, ön yargılı olmak hiç iyi değil bana hırsızlıkta yaparsın diyorsun, asıl ne yapılacaksa montajda yapılır parça çalarsın sonuçta ürünü açıyorsun, bunlarla işim olmaz ve işimde olmaz. ben hırsızlıkmı yaptım hayır ,vatan bilgisayara kazandıracak parayamı engel oldum hayır lutfen konuyu farklı yere çekmeyelim sanal ortamda çok sallar çok konuşur. Dediğin doğru ama o sözler bana uygun değil.Zaten istifa etmek istemesem birşey yapamazlardı çünkü bilmediğn yanlar var :)

Seni hırsızlıkla itham etmek gibi bir kastım yok.
    Ama çalıştığın firmanın imkanlarını kötüye kullandığını düşünüyorum.
    Vatan bilgisayar meslek ahlakı konusunda en kötü örneklerden biri.
    Bozuk anakarta lehim yapıp tamir edemeyince sıvı teması, kullanıcı hatası diyerek garanti dışı bırakmaya çalıştıklarına şahit oldum.
    Bir talihsizlik olmuş, firmalar bazen elemanlarını denetlemek için bu tür teklifleri kasıtlı yaptırabiliyor.
    Sana denk gelmiş, geçmiş olsun diyelim....

• quote:

Orijinalden alıntı: Aybozkurtt

quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Adamın yaptığı bir kenara sizin yaptığınız yanlış.

Sizin işiniz orada Ücretli Servis vermek değil yani.

Size verilen görev ne ise onu yapmaktır.

Ürünü bırakın teknik servise gönderelim deseydiniz bunlar olmazdı.

ücret konusunda haklısınız. Bize verilen görev çok hatta eğitim bile aldık sertifika bile verdiler biz ne yaptığımızı bi bilsek görevimizin ne olduğunu :)

Ne olursa olsun, işiniz iyilik olsun diye 20 lira karşılığında laptop batarya tamiri yapmak değil en azından.

Adam resmen tuzak kurmuş.
  • Vatan bilgisyarın çalışanısın müşteriden elbet ücret talep ediceksin , kullanıcı hatası ise eğer fakat bunu senin değil yöneticlerin talep etmesi olayı belgelendirmeniz gerekiyordu yani fatura veye fiş vb. sen parayı el hakkım diyerek cebine atıyorsun bence yanlış
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.