Şimdi Ara

Adil Kullanım Limiti Artıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gelişen teknolojiyle birlikte abonelerine daha yüksek hızda internet bağlantısı sunan internet servis sağlayıcıları, artan internet hızlarıyla orantılı olarak artmayan adil kullanım limitleri nedeniyle kullanıcı tarafından yıllardır eleştiriliyor.

    Kamuoyunda oluşan tepkileri geç de olsa fark eden ve bu soruna çözüm getirmek isteyen Türkiye’nin en büyük altyapı sağlayıcısı Türk Telekom, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’na yeni bir tarife sundu.

    Yeni tarifeyle maksimum 100 GB olan AKK(Adil Kullanım Kotası) 200 GB’a çıkarıldı. 8,12,16,24,35,50 ve 100 Mbit/sn’ye kadar çeşitlendirilen limitsiz internet tarifelerinde 50,75,100 ve 200 GB AKK seçenekleri eklendi.

     Adil Kullanım Limiti Artıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nfsworld -- 24 Mayıs 2013; 20:13:02 >







  • Kafam karıştı.
    Ben 8 Mbit Net Limitsiz 50 GB AKK 63 lira veriyorum. Fakat resimde 8 Mbit Limitsiz 60 lira gözüküyor yanlış olmasın

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar vergisiz fiyatları
  • Kimse bu tarifelerin ne zaman yürürlüğe gireceğini bilmiyor ne de kaç TL olarak karşımıza çıkacağını...
    3-4gündür bekliyorum halen bir gelişme yok. Ay sonu geldi halen beklemedeyiz..
  • Lütfetmişler sağolsunlar. Hala AKK var ya.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parana göre internet..
  • AKK tamamen kalkmalı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 8 Mbit/sn'ye Limitsiz Akksız 60 tl gösteriyor böyle bir şey var mı nasıl olur :D bunlar akkyı nasıl kaldırır?
  • yüzde onsekiz kdv
    yüzde bes ötv
    artı iss kar payı
  • 8'e bir şey yok gibi görünüyor.

    https://tuketici.btk.gov.tr/haber/?id=92
  • bu 3. konu.
    bundan önceki konu uçtu.
    buda uçar.
    forumda konu açılmıştı 3-4 gün önce.
  • Bu fiyatların üzerine en az bir 25-30 lira koyun.
  • Fiyatlar da bir değişme olmayacak TTNet müşteri hizmetlerine sordum tarifeler Haziran da yürürlüğe girecek.
  • hayırlı bi haber gelmez bunlarda olumsuz yazcam yorumu da silcekler zam var kalitesiz hizmet var
  • Bişeyin değiştiği yok. AKK kalmadığı sürece bunlara değişim denmez.
  • bir aralar 100 mbps hız 5 gigabyte kotalı internet tarifesi vardı ttnet de

    süper tarifeydi ama nedense sonra kapadılar
  • 16 mbit (ultranet limitsiz) 50 gb kotalı paketin kotası 75 e çıkmış beni ilgilendirdiği kadarıyla.Ne zamandan itibaren geçerli acaba?
  • 3-4 yıl önce 4 gb 1 mb hız 29 lira olan tarifede devlet destek amacıyla öiv yi düşürünce bu ttnet -utanmadan- 1 mb hızı 8 mbite çıkardık diye öiv desteğindeki indirimi hızı artırdık diye geri almıştı, fiyat yine 29 da kalmıştı, o tarihten beri ttnete güvenim sıfır, ilaveten geçen yıl sözleşmeli abonelere mektup gönderip 55 lira olan sınırsız tarifeyi 59 liraya çıkaran yine bunlardı, yine 2 yıl kadar önce hoşgeldin internet kampanyasıvda yüklü bir vurgun yapmıştı (gerçi onun cezasını ödediler ynılmıyorsam) btkdan yüklü bir ceza yemişti, bu arada geçen hafta da ttnet yüklü bir ceza yedi , ohhhhhh.
    sonuç olarak vatandaşın lehine birşey olacağını sanmam,
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deneme1

    3-4 yıl önce 4 gb 1 mb hız 29 lira olan tarifede devlet destek amacıyla öiv yi düşürünce bu ttnet -utanmadan- 1 mb hızı 8 mbite çıkardık diye öiv desteğindeki indirimi hızı artırdık diye geri almıştı, fiyat yine 29 da kalmıştı, o tarihten beri ttnete güvenim sıfır, ilaveten geçen yıl sözleşmeli abonelere mektup gönderip 55 lira olan sınırsız tarifeyi 59 liraya çıkaran yine bunlardı, yine 2 yıl kadar önce hoşgeldin internet kampanyasıvda yüklü bir vurgun yapmıştı (gerçi onun cezasını ödediler ynılmıyorsam) btkdan yüklü bir ceza yemişti, bu arada geçen hafta da ttnet yüklü bir ceza yedi , ohhhhhh.
    sonuç olarak vatandaşın lehine birşey olacağını sanmam,

    TTNET=DEVLET
    DEVLET=TTNET

    SEN HİÇ İT İTİ ISIRMAZ LAFINI DUYDUNMU

    16Mbpsn'E KADAR AKK 50'den 75'e çıkmış 2 günde değil 3 günde dolacak kotalar ne kadar güzel hadi sevinelim oleeeeyyyyyy... Geriye kalan 27 gün 3Mbpsn'E KADAR. Ardından kotaları arttıkdık diye bide zam koyarlar ohhhhh. Ne güzel herşey güllük gülüstanlık. Dünyanın en büyük 16. ekonomisiyiz biz. (Gerçekte kişi başına düşen milli gelir hesabına göre hindistandan beteriz)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanat Günesi -- 27 Mayıs 2013; 6:44:46 >




  • Erişim Hızı (Mbit/Sn) Önceki AKN Seviyesi Yeni AKN Seviyesi


    16 Mbit/Sn'ye kadar Limitsiz 50GB 75GB

    24 Mbit/Sn'ye kadar Limitsiz 50GB 75GB

    35 Mbit/Sn'ye kadar Limitsiz 75GB 100GB

    50 Mbit/Sn'ye kadar Limitsiz 125GB 200GB

    100 Mbit/Sn'ye kadar Limitsiz 125GB 200GB

    Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından 13/05/2013 tarihinde alınan Kurul Kararı ile 01/07/2013 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere DSL Tarife Paketlerinde güncelleme yapılmıştır. Alınan Karar ile 12 Mbit/sn’ye kadar 6 GB kotalı, 12 Mbit/sn’ye kadar 12 GB kotalı, 12 Mbit/sn’ye kadar (50 GB AKN) Limitsiz, 16 Mbit/sn’ye kadar 6 GB kotalı ve 16 Mbit/sn’ye kadar 12 GB kotalı paketler, ilk defa onaylanmıştır. Böylece tüketicilere farklı hız ve kota seviyeleri içeren ilave paket alternatiflerinden yararlanma imkanı sağlanmıştır. Bununla birlikte, daha önce abone alımına açık olan 16 Mbit/sn’ye kadar 5 GB kotalı paketi müşteri alımına kapatılmıştır.

    Yine aynı Kurul Kararı ile, abone alımına açık tarifelerden 16 Mbit/sn’ye kadar Limitsiz ve üstü hızları içeren “-e kadar” Limitsiz tarife paketlerinde Adil Kullanım Noktası (AKN) değerlerinde artış yapılmıştır. Böylece, AKN uygulaması içeren tarifelerdeki kullanıcılar abonesi oldukları paketin hızından daha uzun süre yararlanabilme imkânına sahip olacaktır

    Lütfetmişler de biraz artırmışlar yahu anlayamadım BU sınırsız tek anlamı vardır limiti olmayan da bu ISS başka bişey anlıyor herhalde.
    Gerçi altyapımız beli kaldırmaz da.Şöyle bi haber buldum çokça paylaştım bu son olsun
    http://www22.verizon.com/home/fios-fastest-internet/fastest-internet-plans/ Bu firma elemanına tekine vermiş sınırsız bağlatıyı SINIRSIZ adı üstünde de eleman aylı 77 TB veri alışverişinde bulunmuş tartışılıyor SINIRSIZNI PAKET anlamı 77 TB mı falan diye

    http://tech.slashdot.org/story/13/05/24/1312252/fios-user-finds-limit-of-unlimited-data-plan-77-tbmonth




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.