Şimdi Ara

Adi, Ucuz Cips Cheetos Çıtırcık severmisin?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
3.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Adi, Ucuz Cips Cheetos Çıtırcık severmisin?

(En Son Oy Tarihi: 29.9.2019)
Giriş
  • Eskiden bu tarz ağızda eriyen cipsler koca koca paketlerde kıyı köşe mahallelerin bakkallarında ucuz ucuz satılırdı. Cheetos çıkarmış şimdi Çıtırcık diye. 50 kuruşlukların boyunda ama 25 kuruş. Sizi bilmiyorum ama eskiden beri severdim böyle ucuz adi cipsleri. Ayak kokan cipsler vardı eskiden . Ucuz ve Adi cips Severmisiniz?

• arada sırada iyi gider
  • Şimdi bizim bakkallarda 10 kuruşluk cips satılıyor...
    Zevkle yiyorum..:)
  • 10 kuruşluk olurlar genelde ağızda erirler halka şeklinde mısır unundan yapılmış güzel oluyorlar
  • Tuzlu tuzlu hoşuma gidiyor. Eskiden büyük şeffaf paketlerde satılan kısa ve tombul cipslerin uçlarını emer birbrine kaynak yapardım uzatırdım.
  • Öyle bir betimlemişsin ki, yiyenlerin sosyal statüleri de ucuz ve adi gibi sıfatlarla nitelendirilmiş gibi olmuş. Çorap kokanları severdim ama bu yazıdan sonra sevmem şıkkını işaretlemek durumunda kaldım. Tarafısz bir oylama olmuyor konuyu açan adi, ucuz gibi hakarete varan sözler ile bizleri içimize sindirmeye çalışıyor. Yemezler

Edit: Haplo tükürükleyip birleştirmek çok kötüydü ya. Sadece bir kere yapmıştım ama tükürüklü kısım berbat kokuyordu ve ıslak oluyordu. O iğrenç anıma beni götürdüğün için konu şikayet edildi. Sınırsız ban yemen dileğiyle.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 2 Kasım 2007; 20:35:21 >

• evet o cipsleri yoğurta banıp yiyin mükemmel oluyo ben çok severdim onları
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

Öyle bir betimlemişsin ki, yiyenlerin sosyal statüleri de ucuz ve adi gibi sıfatlarla nitelendirilmiş gibi olmuş. Çorap kokanları severdim ama bu yazıdan sonra sevmem şıkkını işaretlemek durumunda kaldım. Tarafısz bir oylama olmuyor konuyu açan adi, ucuz gibi hakarete varan sözler ile bizleri içimize sindirmeye çalışıyor. Yemezler

Öyle değil mi? Ben Severimi işaretledim. Bence çok güzeller Birde o sonunda biriken kırıntıları, tozları yok mu. Kafama diktiğimde hep tişörtden içeri girerlerdi. Bide üstümüzü temizlerdik

• çorap kokan cips panço zamanın cipsleri yeni nesil doritos diye biliyor bunları
  • @Haplo yeter ya. Aynı kuşağın çocuklarıyız sanırım. Benim yaş 23'e geldi, senin de o civarlarda galiba. Nereden gelir böyle hatıralar aklınıza?

Atari kasetlerini üfler dua eder atariye takardık. Bunu da hatırlatayım da çalıştıramadığınız oyunlar gece rüyalarınıza girsin inşallah.

Bir de ben mandalinaları soyar soyar o üzerlerindeki beyaz kısımlarını temizler biriktirir öyle yerdim.

O tozlar benim kulağıma ve saçıma kaçardı.

• Yanında da Mariachi
  • quote:

Orjinalden alıntı: EredLithui

Yanında da Mariachi

Cheetosun yanında mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

Tuzlu tuzlu hoşuma gidiyor. Eskiden büyük şeffaf paketlerde satılan kısa ve tombul cipslerin uçlarını emer birbrine kaynak yapardım uzatırdım.

cips kategorisinde patos'u tek geçerim

eskiden tombiler vardı ağızdaki tükrükle sünger gibi eriyodu

hatta bir ara taso çılgınlığıda cipslerin sayesinde oluşmuştu

tasoları üst üste dizer vuruş yapacağımız özel tasoyla euzü bismillah deyip tasolara fırlatırdık

ters dönen tasolar cukka cebe kalanlar için mücadeleye devam

• quote:

Orjinalden alıntı: Berkorn

çorap kokan cips panço zamanın cipsleri yeni nesil doritos diye biliyor bunları

Ahh ah. Tombi vardı çok severdim.
  • akardaşlar hepiniz süpersiniz yemin ederim ölüyom gülmekden yorumlar harika

ahh o cipsler tombiler patoslar pançolar

doritosun peynirlisini koklayan varmı
    yada
    cheetos peynirli koklayan??

yorumları alalım

• çorap kokan ciprsler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

@Haplo yeter ya. Aynı kuşağın çocuklarıyız sanırım. Benim yaş 23'e geldi, senin de o civarlarda galiba. Nereden gelir böyle hatıralar aklınıza?

Atari kasetlerini üfler dua eder atariye takardık. Bunu da hatırlatayım da çalıştıramadığınız oyunlar gece rüyalarınıza girsin inşallah.

Bir de ben mandalinaları soyar soyar o üzerlerindeki beyaz kısımlarını temizler biriktirir öyle yerdim.

O tozlar benim kulağıma ve saçıma kaçardı.

Şubat 90'lıyım ama ne bileyim çok iyi hatırlıyorum. Kara Kutu vardı teyzemin oğlunda. Çok eğlenceli oyunları vardı. 20 mi 25 milyonamı ne satmıştık. Bende Amiga vardı. Deli oynardık. Super Frog'u ilk bitirdiğim zamanı hatırlarım. Amigam bozulunca yaptırcak yer bulamamıştım. Hatta Amiga'yı hatırlayan bir yer bile yoktu. Ateri tamiri Bilgisayar tamiri yapan yerlere soruyorduk. Amiga diyince adam anlamıyordu. Sonra yeni nesil aterilerden almıştık. Kaset çalışmadığında bütün gücümüzle üflüyorduk. Kaset kırılırdı, içini söker, onu takardık. Evde ateri kolu çöplüğü oluşmuştu sürekli bozuluyordu. Birde yeni ateri kasetlerini hep takasla alırdık. Gider eski kaseti götürür, küçük bir meblaya yeni kaseti alırdık

Dün 320 GB HDD ile Toshiba Dizüstü sipariş etmiştim. Bu gün aldım emanetleri, gelirken bakkaldan 4 paket çıtırcık aldım. Şimdi 2'inci paketi yiyiyorum
    />

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haplo -- 2 Kasım 2007; 20:59:20 >

• çıtırcığı çok sevdim eski cipislerin tadı var onda hemde ye ye bitmiyo hemde 25 kr valla her gün bi kere alıyom bide geçen bakırköyde geçiyodum anket yaptırdılar işte cips böyle sarılı bi cips tattırdılar çitoz tarzı manyak harika süperdi valla zevkten dör köşe oldum aman aman diyim bu cipis sektörüne güvenilmiyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: meta5

çorap kokan ciprsler

• Senin ayaklarının üzerinde fotoğrafın bile yok yorum vermeyiz sana
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.