Şimdi Ara

Adi, Ucuz Cips Cheetos Çıtırcık severmisin? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
3.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git

Adi, Ucuz Cips Cheetos Çıtırcık severmisin?

(En Son Oy Tarihi: 29.09.2019)
Giriş
  • bu arada gazoz kapağıyla oynanan bir oyun vardı yılan oyunu bilen varmı ?

Orjinalden alıntı: FREE-4

MİSKETİ UNUTTUK

Unutmak istedim Miskette pek iyi değildim. Şimdiki gibi güzel fiske atamıyordum Ama hala yüzlerce misketim durur. Ben atmam öyle şeyleri. 1996 senesinden kalma Futbolcu kartlarım duruyor, Looney Toon pokemon tasoları falan hala durur. Yeni nesil taso olan yugioh tasolarıda var biraz. onlardanda biriktirmiştim. 1 kartdor kutusu ağzına kadar misket dolu. Bide Tengle'lar var. Bi ara Coca Cola veriyordu. Sonra ben ortaokuldayken bahsedilen şeffaf paketteki ucuz cipslerin içine koymaya başlamışlardı. hep ondan alırdım. Up uzun oldu onları saklarım hala
    Eru vardı, Tek Olan; Ilúvatar derlerdi adına Arda'da. Ve o önce Ainur'u yaptı, Kutsal Olanları, bunlar zihninin evlatları idiler, ve sair hiçbir şey yaratılmadan evvel onunla birlikteydiler. Ve konuştu onlarla, ezgiler sundu; ve onlar önünde şarkılar söylediler, ve o memnun oldu. Lakin uzunca bir müddet her biri bir başına söyledi şarkısını, ya da birkaçı birlikte belki, kulak verip dinlerken diğerleri; her biri sadece Ilúvatar'ın zihninin geldikleri parçasına vakıf oldular, ve kardeşlerini anlarken olgunlaştılar, lakin yavaşça. Her halükarda, dinledikçe derinleşti kavilleri ve yükseldiler uyum ve ahenkte.

• biz kuyu oynardık sonra üçgen vardı bide bütün misketleri dizer baş son derdik başı vurursan dizdiklerini alırdın ne günlerdi ya

bisikletimi 4 misket parasın satmıştım annem terlikle dövmüştü beni

Orjinalden alıntı: Haplo

Tuzlu tuzlu hoşuma gidiyor. Eskiden büyük şeffaf paketlerde satılan kısa ve tombul cipslerin uçlarını emer birbrine kaynak yapardım uzatırdım.

Ben çok severim aynı kaynağı yapardım ben de...

Ayrıca şahsen damağıma bastırarak yemek 30-40 tanesini ağzıma DEPMEK de fantezilerimden dir...

• quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

Tuzlu tuzlu hoşuma gidiyor. Eskiden büyük şeffaf paketlerde satılan kısa ve tombul cipslerin uçlarını emer birbrine kaynak yapardım uzatırdım.

Bnde yapardım demekki insanların geninde var

Orjinalden alıntı: barman

quote:

Orjinalden alıntı: serious_captain

sevmemmi yaw

ama satılmıyor artık

sen öyle san

+1 bizim buralarda hala satan yerler var galiba
    Geceleri zilleri bayram etme(zile basıp kaçmak)
    Mahalle savaşları
    Boncuklu tabancayla savaşlar
    Dolmuş durdurup kaçma
    Kar yağınca kayma
    Mahalle maçları
    Taso oynamak
    Daha neler neler var aklımda beni üzen nokta şu 2 yıldan beri mahallede kıran kırana bir maç yapmadık

Fotoşop

Zekânı test etmek için buraya tıkla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

Sen zaten yenisin læ nasıl dalcan eski günlere.

Fotoşop

hatta
    Eru vardı, Tek Olan; Ilúvatar derlerdi adına Arda'da. Ve o önce Ainur'u yaptı, Kutsal Olanları, bunlar zihninin evlatları idiler, ve sair hiçbir şey yaratılmadan evvel onunla birlikteydiler. Ve konuştu onlarla, ezgiler sundu; ve onlar önünde şarkılar söylediler, ve o memnun oldu. Lakin uzunca bir müddet her biri bir başına söyledi şarkısını, ya da birkaçı birlikte belki, kulak verip dinlerken diğerleri; her biri sadece Ilúvatar'ın zihninin geldikleri parçasına vakıf oldular, ve kardeşlerini anlarken olgunlaştılar, lakin yavaşça. Her halükarda, dinledikçe derinleşti kavilleri ve yükseldiler uyum ve ahenkte.

• Hatırladım o ayak kokan adi cipsin adı Patsito'ydu.

SpikeR_^^ hatırlattı
  • Keşke tekrar bulabilsem dediğim cipse insanların sevmiyorum demesi üzdü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

GIGABYTE 970A-UD3P AM3+ Ultra Durable 4 | AMD FX X6 6300 3.5 GHz 14 MB & COOLER MASTER Hyper TX3 Evo | ASUS Radeon R7 265 2 GB 256 BIT OC DirectCU II | CORSAIR Vengeance DDR3 2x4 GB 1600 MHz | WESTERN DIGITAL Caviar Blue 1 TB 7200 RPM 64 MB ZALMAN Z3 Plus Mid-Tower | XIGMATEK X-Calibre 600 W | AOC 23.6" E2470SWDA LED 5 MS
  • Haplo fantezi dünyan baya renkliymiş

İÜ/EEM '21

Heisenberg (Walter White)
  • Şuana kadar çıtırcık dan daha güzel bir cips görmedim.

Mezarindan hortlamis.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.