|
Bildirim
|
Alınmaz kesinlikle. 11 Kasımda aliexpressten aynısını (sadece markası eachine e58 diye geçiyor) aldım. 3 bataryalı, 2mp kameralı. 160 liraya aldım. Öyle duruyor evde. Uçurması felan eğlenceli ama 400 lira verilecek cihaz değil. Max 200 lira.
|
Aynı dediğin gibi oldu başkan. Konudaki dronedan vardı. Havada dolandırıyordum. Bi rüzgar çıktı ardından bakakaldım
![]() |
gps konumlama özelliği olmayan dron alacaksanız rüzgarlı havada dikkatli olun arkasından bakakalırsınız.
|
Ben kışın almıştım. Evde bir iki uçurdum çok iyiydi. Dedim yaz gelsin, köye götürüyim bi haftasonu rahat rahat uçurayım dağda bayırda. Haziran geldi, götürdüm köye. Arabadan çıkardım, havaya kaldırdım, beşinci dakikada bi rüzgar esti, kayboldu gitti. İki gün aradım bulamadım
![]() |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 26 Ağustos 2019; 18:21:10 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OFLU- -- 26 Ağustos 2019; 18:30:38 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferman1987 -- 26 Ağustos 2019; 19:3:6 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|