Şimdi Ara

ADEN e58 Drone 399 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
2
Favori
7.826
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu drone bir süredir hoşuma gidiyor ve takip ediyorum. Bugün indirime girmiş ve piyasadaki en uygun fiyat görünüyor şu an. Sizce alınır mı?
    www.hepsiburada.com
    Aden E58 Fly More Combo Drone (3 Bataryalı Set) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/aden-e58-fly-more-combo-drone-3-bataryali-set-p-HBV00000CIOLT?magaza=Hubsan

• sence alınır mı?

edit= 500den başlıyor piyasada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 26 Ağustos 2019; 18:21:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu alsam kendime alınırım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 550-600TL civarı genel fiyat olarak Drone bakanlar için güzel fırsat. Ama almayacağım bakalım
  • 4x4 kampanyası nedeniyle indirime girdi, aynı fiyata bir aha düşmez, piyasa ucuzlamadıkça, alacaklar alsınlar.

ADEN e58 Drone 399 TL
  • Şimdi bununla izinsiz uçmak yasak ve cezası büyük. Peki bununla çekilmiş foto veya video paylaşırsak onunda cezası varmıdır acaba, bak sen dronla çektin bunları diye.

Bu arada cezası az değil haberiniz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OFLU- -- 26 Ağustos 2019; 18:30:38 >
  • -OFLU- kullanıcısına yanıt
    Sivil havacılık belgesi gerektirmez diye belirtiyor. Çekilen görüntüler neden sıkıntılı olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bunun aynisinin cin versiyonunu arkadasim almisyi, ucurmasi zevkli degil soylim, beklediginiz stabil ucusu alamayabilirsiniz. Dronu havalandiriyorum, ileri geri yapinca bir yerden sonra baglanti kopuyor gibi sabit gitmeye devam ediyor, geri getiremiyorsun, ucus sure 3-5 dk falan...
    yaramaz arkadaslar, denemek istiyorsaniz alin ama oyle gordugunuz prof dronelar ozenip buna para vermeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -OFLU-

Şimdi bununla izinsiz uçmak yasak ve cezası büyük. Peki bununla çekilmiş foto veya video paylaşırsak onunda cezası varmıdır acaba, bak sen dronla çektin bunları diye.

Bu arada cezası az değil haberiniz olsun.
    o durum belli ağırlıktaki drone için geçerli. O tronelardan biri değil bu.
  • gps konumlama özelliği olmayan dron alacaksanız rüzgarlı havada dikkatli olun arkasından bakakalırsınız.
  • 500 grdan hafif dronelarda belge gerekmiyor. Bunda gerek yok. Ama kafanıza göre heryerde uçuramazsınız. Dağda bayırda denizde mahallede uçurursunuz. Bende aynısı var. 2 senedir kullanıyordum. Geçen açık alanda düştü bir bacağındaki dişli kırıldı. Evde yatıyor şu an. Rüzgar direnci baya az. Durgun hava dışında uçuramazsınız. Bu süre zarfında genelde evde çocuk eğlendirmek için uçurdum. 3 bataryayla 27-30 dk arası uçuyor. Rüzgar olmayınca dengede durması güzel. Kumanda çekim alanı yeterli. Fakat dronedan gerçekten keyif almak istiyorsanız 1000tl nin üzerine çıkmanız lazım. 2mp kamera görüntüleri berbat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferman1987 -- 26 Ağustos 2019; 19:3:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Front-Back

Sivil havacılık belgesi gerektirmez diye belirtiyor. Çekilen görüntüler neden sıkıntılı olsun.
    Bayağı ceza yiyen var, yinede ikkatli olun, şikayet olursa 500gr ağırlığına pek bakacaklarını sanmıyorum.
  • Alınmaz kesinlikle. 11 Kasımda aliexpressten aynısını (sadece markası eachine e58 diye geçiyor) aldım. 3 bataryalı, 2mp kameralı. 160 liraya aldım. Öyle duruyor evde. Uçurması felan eğlenceli ama 400 lira verilecek cihaz değil. Max 200 lira.

• quote:

Orijinalden alıntı: fantilatör

Alınmaz kesinlikle. 11 Kasımda aliexpressten aynısını (sadece markası eachine e58 diye geçiyor) aldım. 3 bataryalı, 2mp kameralı. 160 liraya aldım. Öyle duruyor evde. Uçurması felan eğlenceli ama 400 lira verilecek cihaz değil. Max 200 lira.
    +++
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖfKeLiKaLaBaLıK

gps konumlama özelliği olmayan dron alacaksanız rüzgarlı havada dikkatli olun arkasından bakakalırsınız.
    Aynı dediğin gibi oldu başkan. Konudaki dronedan vardı. Havada dolandırıyordum. Bi rüzgar çıktı ardından bakakaldım

• exponent kullanıcısına yanıt
    ben de çok koştum peşinden allahtan düştü düşmese alıp başını gidiyor etrafındakiler hahaha hahaha gülerken senin 400 500 liran püff uçup gidiyor. hem komik hem acı geçmiş olsun

• AED07 kullanıcısına yanıt
    Ben kışın almıştım. Evde bir iki uçurdum çok iyiydi. Dedim yaz gelsin, köye götürüyim bi haftasonu rahat rahat uçurayım dağda bayırda. Haziran geldi, götürdüm köye. Arabadan çıkardım, havaya kaldırdım, beşinci dakikada bi rüzgar esti, kayboldu gitti. İki gün aradım bulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: exponent

Ben kışın almıştım. Evde bir iki uçurdum çok iyiydi. Dedim yaz gelsin, köye götürüyim bi haftasonu rahat rahat uçurayım dağda bayırda. Haziran geldi, götürdüm köye. Arabadan çıkardım, havaya kaldırdım, beşinci dakikada bi rüzgar esti, kayboldu gitti. İki gün aradım bulamadım
    CİDDİ MİSİNİZ

• beytepeli06 B kullanıcısına yanıt
    Maalesef hocam

• 500 gram altı al ucur fakat yedek batarya şart arkadaşlar
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.