Şimdi Ara

ADEN e58 Drone 399 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
2
Favori
7.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende bu tarz bi dronu çanakkale boğazının kenarında uçurmaya kalktım. Daha havalanması ile denize doğru uçması bir oldu. Çağırma tuşu tepki bile vermedi. Kılıfı kaldı bi tek elimde. Şimdi dji spark var. Rüzgarlı havada yüz metre yukarı bile çıksa yerini koruyor. ( Çok şiddetli fırtınada değil ama diğerini kaybeden rüzgarda )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • böyle kıytırık dronlara para vermeyin,
    o yazan özellikleride kanmayın uçtuğunda rüzgardan kontrol edebilirseniz şanslısınız
    üstelik gps yok , paranız boşa gider.
  • 629a zerotech dobby almistim,gps vs var.ruzgar etkilemiyor.tavsiye ederim

• ürünü aldım gri renk çıktı drone. aradım görüştüm yanlışlıkla üst model yollamışız dedi ama inanasım gelmedi açıkçası. platium drone yazıyor yanında. iade edeceğim. isteyen olursa aldığım fiyata verebilirim

ADEN e58 Drone 399 TL ADEN e58 Drone 399 TLADEN e58 Drone 399 TLADEN e58 Drone 399 TL

• selamlar 15 gün önce drone tr den aden e58 aldım gayet memnundum ancak halı sahada uçururken ki dikkatli uçururum , 2 metreden otomatik iniş yaptırdım , halı sahaya indikten sonra D yani sol arka pervane bir garip dönmeye başladı.Bende motorunu söktüm baktım maalesef dönmüyor ancak bu akşam şunu farkettim , kumandadan tanıtıp sol alt sağ alt yapınca bütün pervaneler dönme modundayken o sorunlu motor çalışmıyor fakat elimle bir tur attırdığımda motor çalışmaya başlıyor...Bu neden olur drone tr de bir motoru 158 tl ye satıyorlar aliekspresten sipariş verdim ama 1 ayda ancak gelir... Motor tamamen yanmamış çalışıyor anladığım kadarıyla ancak ilk hareketi elimle vermem gerekiyor.... arıza olduğunu düşündüğüm motorun resmini koydum
    hizliresim.com
    Img_200421152517486-1 - Hızlı Resim
    https://hizliresim.com/eFqiyq

• Eachine E58 degil mi ya :) ne zaman adı aden oldu herneyse bayadır kullanıdıgım bir alet, fakat ihtiyacınız yoksa almayın heryerde ucurmak yasak doğaya gidincede ters bir rüzgarda el salarsınız.
    fiyat aralıgın iş yapanlarından fakat alacaksanız yedek pil mutlaka alın , ve unutmayın fırcalı motor kullanıyor motor ömrü çok fazla degil.
  • AmoR_ kullanıcısına yanıt
    Zaten aldim cokta memnunum 3 tane bataryayla kulaniyordum aden 58 diye geciyor tr de...sorunum ile ilgili yorum olursa cok daha iyi olur ,

• Bı çöp de bende var almıştım o zaman kanadın biri kırıldı dolapta duruyor :) yedek parça niyetine satarim şu korona bı bitsin :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • darnglove D kullanıcısına yanıt
    Fırça kısmında sorun olabilir,motoru acabilirseniz içine hava tutun

• univer66 U kullanıcısına yanıt
    Motoru nasil acabilirim kablo tarafindan mi disli olan tarafindan mi , elimle ilk salinimi verdigimde donmeye basliyor

• peki bu işin iyisi denilebilecek ancak dji magic gibi uçuk fiyatta olmayacak ama f/p diyebileceğimiz drone marka modeli nedir konuda drone cu arkadaşlar var bunu almayın diyorsunuz da rüzgara dayanıklı gps olan ek özelllikleri(takip vs) kamerası iyi drone önerileri verbilirlerse iyi olur bizimde bilgilerimiz artar

Fırçalı motorlar çabuk bozulabilir. Bu sebeple pil değişimi arasında mutlaka motorları 5 Dk. dinlendirin.
    Motorun tamiri zor ve eski performansını vermesi meçhul. Ama illa açacağım diyorsanız, kabloların olduğu taraftan açıp, içini tozdan temizleyip, fırçaların gerginliğini ayarlayıp, düzgünce geri takacaksınız.
    Youtube da videoları vardır büyük ihtimal. Size de tecrübe olur.
    2 drone ım oldu, 1i dahili pilli, şu anda üzerinde 3. Pil takılı, motorlar hala iyi durumda.

Kablo kanat kısminin içinden karta gidiyordur,o kanat.kismini s9kmek gerekir.yalniz motor vs elektrik malzemeleri tamirle ugrasmak yerine degisim daha az masrafli oluyor.alkol bazli sivi temizleyici varsa motora dokun (bataryayi sokup) biraz bekleyin bence

• mmucit M kullanıcısına yanıt
    İlk pildeydim bu hale geldiginde , yeni motora drone tr se 180 tl diyorlardi almadim aliexp siparisi verdm bakalim ne zaman gelecek

• univer66 U kullanıcısına yanıt
    Ben motoru karttan cikardim zaten acmayi deniycem bakalim birseyler olacak mi sanirim acmadan temizleyici dokecek boams yer yok gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: drarter

peki bu işin iyisi denilebilecek ancak dji magic gibi uçuk fiyatta olmayacak ama f/p diyebileceğimiz drone marka modeli nedir konuda drone cu arkadaşlar var bunu almayın diyorsunuz da rüzgara dayanıklı gps olan ek özelllikleri(takip vs) kamerası iyi drone önerileri verbilirlerse iyi olur bizimde bilgilerimiz artar
    +++++

• quote:

Orijinalden alıntı: adonise

+++++

Alıntıları Göster
    629tlye aldigim zerotech dobby den cok memnunum.

Ha illa prof olsun derseniz fimi a3 derim ama 560 gram ve kayit gerektiriyor

• Bunlara para vermeyin arkadaşlar, çok istiyorsanız dron minimum tello ile başlayınız. Eyyorlamam bugadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiglat Pileser -- 10 Mayıs 2020; 11:5:14 >
  • Zerotech dobby
    ADEN e58 Drone 399 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: hayabusaaa

629tlye aldigim zerotech dobby den cok memnunum.

Ha illa prof olsun derseniz fimi a3 derim ama 560 gram ve kayit gerektiriyor

Alıntıları Göster
    Cevabınız için teşekkür ederim. zerotech duymuştum alanlar memnun fakat 1.450₺ den başlıyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.