Ya Hocalar mage için Couldown Büyük Gösteren Bi addon varmı bide Skil cd dolunca Büyük Gösterende olabilir?
merhaba,
bana da yeni yetme 85 olmak üzere olan priest healerım için ne zaman dispell yapmam gerektiğini söyleyecek healer için yararlı bi addon lazım. yada böyle bi addon yoksa bu konu da bilgi verecek biri lazım.
teşekkürer
Tıkladıgımız birisinin item level, stats vs. gösteren bir addon varmıdır?
Bir AddOn sorusu daha: :) recount dps ekranını çarpıya basarak kapattım ayarlardan geri açmayı bulamıyorum. bilgisi olan var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: faaty
Bir AddOn sorusu daha: :) recount dps ekranını çarpıya basarak kapattım ayarlardan geri açmayı bulamıyorum. bilgisi olan var mı?
interface e gir ordan addon ordan recount ordan toggle
"/recount show" yazarak açabilirsin.
teşekkürler işe yaradı
Bir addon arıyorum. Bir bölgede Netherwing Egg topluyorum. Uçarak aradığımdan gözümden kaçabiliyor. Bunların yerlerini gösteren yada yaklaşınca ekrana uyarı falan gelen birşey varmı ?
quote:
Orijinalden alıntı: Rhapsody99
Bir addon arıyorum. Bir bölgede Netherwing Egg topluyorum. Uçarak aradığımdan gözümden kaçabiliyor. Bunların yerlerini gösteren yada yaklaşınca ekrana uyarı falan gelen birşey varmı ?
gathermate gibi toplayıclık mesleklerinin yerlerini gösteren addonlar gösteriyo.
gathermate2 var bende treasure finding gibi bişey var onu export edince oluyo galiba
Ben WoWMatrix programını kullanıyorum. Programı çalıştırdığınızda Addon klasörünün içindeki addonları scan edip hangileri out of date is gösteriyor. Update dediğinizde core linke gidip addonu otomatik olarak update ediyor. Update edemediklerini ise size söyleyip manuel olarak update etmeniz gerektiğini söylüyor (bazı siteler bu tür programlara izin vermiyor) Gayet kullanışlı. Ben 2 senedir hemen tek bir tıkla tüm addonları update ediyorum.
Onun dışında programda birçok addon tanıtımı ve source linki de var, isterseniz inceleyip seçip indirebiliyorsunuz da direk.
Arkadaşlar warriorün improved Hamstring skilinin cd sini ekranda görebilceğim şekilde ayarlaya bileceğim bi addon varmı ?
Arkadaşlar, Eventalert addonuna alternatif bi addon varmı? 4.2den sonra güncellenmediği için çalışmıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Artesus
Arkadaşlar warriorün improved Hamstring skilinin cd sini ekranda görebilceğim şekilde ayarlaya bileceğim bi addon varmı ?
quote:
Orijinalden alıntı: Kyuss
Arkadaşlar, Eventalert addonuna alternatif bi addon varmı? 4.2den sonra güncellenmediği için çalışmıyor.
İkinizde Power Auras kullanrak dediklerinizi yapabilirsiniz. İndirin aşağıdan kurcalayın biraz.