Şimdi Ara

--ADDONS-- ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
7.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle bir ana konu yok sanırım addons die arattim ama hep böluk böluk bu başlık altında kullandıgımız ve ne işe yaradigini yazacagimiz addonlari paylasırsak güzel olur diye düşünüyorum

Gathermate:Toplayıcılık meslekleri icin haritada yerlerini gösterir ve buldugunuz madenleri kayit eder.
    sexymap:Mapin göruntusu güzel oluyor ama baska ne işlere yariyor tam bilmiyorum bende
    recount: Dps vs gibi şeyleri gösteriyor katıldıgınız dungeon gibi yerlerde yardımcı.
    Bagnon:bütün cantalarinizi birleşmiş sekilde gösteriyor kolaylaştiriyor.
    Cartographer:
    Blizzardın kendi map i bütün ekranı kaplıyor. Ekranda başa birsey gözükmüyor. Bu addon haritayı istediginiz boyuta getirmenizi, üstünde notlar almanızı ,meslekler icin otomatik isaretler koymaya yarıyor.

Itemrack
    Bu addon Gear setleri yapmanızı saglıyor ve o setleri tek tuşla giyerek vakit kazanmanızı sağlıyor
    Ozellikle yanında 5 set taşıyan warriorlar için bire bir

Titan Panel:
    Ekranın asasına ve yukarısına iki bar koyuyor (tek barda koyabilir secime gore. Burdan addon ayarlarını para bilgilerini, chat bilgilerini ve daha 10larca seyi yonetebiliyorsunuz oldukca kullanıslı ek olarak istediginiz eklentiyi ayrıca cekebilirsiniz.
    Benim kullandıklarım bunlar arkdaslar bagnon u dunki konudan bakıp idirdim hosuma gitti bunlarda eksk bilgi vermiş olabilirm eklerseniz düzeltirim.sizlerdende güzel addonlari bekliyorum

DÜBEL
    Ben WoWMatrix programını kullanıyorum. Programı çalıştırdığınızda Addon klasörünün içindeki addonları scan edip hangileri out of date is gösteriyor. Update dediğinizde core linke gidip addonu otomatik olarak update ediyor. Update edemediklerini ise size söyleyip manuel olarak update etmeniz gerektiğini söylüyor (bazı siteler bu tür programlara izin vermiyor) Gayet kullanışlı. Ben 2 senedir hemen tek bir tıkla tüm addonları update ediyorum.

Onun dışında programda birçok addon tanıtımı ve source linki de var, isterseniz inceleyip seçip indirebiliyorsunuz da direk.

Ravalond
    Cvp için saol arkadaşım . Ben buldum komutu buraya yazmamışım benim hatam .

İşte kamerayı gerçi çekme komutu : /script SetCVar("cameraDistanceMax",30)

macro olarak yazabilirsiniz.
    Debuff Filter = Bu addon istediğiniz taktirde ayarlayarak targetınızın debuff larını ve buff larını . Kendinizin debuff ve bufflarını , focusunuzdakinin buff ve debuff larını gösteriyor. ( Kısaca swifty nin kullandığı addon indirmeden önce onun son zamanlarda çekmiş olduğu videoları izleyerek daha çok bilgi sahibi olabilirsiniz. )

Ogguzko
    bu aralar sunlar gibi paket addonlar kullanıyorum temiz oluyor :D

http://www.wowinterface.com/downloads/info17749-ElvUI.html
    http://www.wowinterface.com/downloads/info18062-AllezUI.html

Tosunpaşa
    bende çok begendigim burada göremedigim bir kaç addon yazayım

altoholic
    Çok akrakteri olanlar için olmazsa olmaz bir addon.. mesela 5 karakteriniz var ve BHye adam arıyorlar saved olup olmadıgınızı diger karaktere gecmeden tek tusla görebiliyorsunuz.. meslek cooldownları dolunca haber veriyor.. mail geldiyse ve almadıysanız silinmesine yakın uyarı veriyor.. ayrıca canta addonlarının yaptıgı hangi item hangi karakterimde var olayını daha ayrıntılı yapıyor.. bir malzem lazım oldugunda alt karakterlerinizin mailleri, guild bankası dahil nerelerde oldugunu görebiliyorsunuz.. ayrıca alt karakterleriniz max level degilse rested bilgisini tutuyor.. %100 olmadan girip 3-5 dungeon yaparak rested olayını verimli kullanabiliyorsunuz.. daha aklıma gelmeyen bir sürü özelligi var..

BadBoy: Anti Spam Automatic Reporter
    bu addon adından anlasılacagı üzere spam mesajları otomatik report ediyor.. mesela ben aylardır hiç altın satıcı mesajı görmedim.. sadece reportted yazısı cıkıyor :) ayrıca tradete reklamı abartan elemanların mesajlarınıda filtreleyip gösteriyor.. mesela adam trade'e 10 kez aynı mesajı yapıstırdıgında sizde 1 kez görünüyor..

skada
    recount gibi abartı kaynak tüketmeyen dmg/heal meter addonu..

ulaire

Tabi kişisel tercihler ama o kadar görsel yoğunluğa sahip bir addon fps sıkıntıları yaşatabilir. Ben son 2 aydır elvui kullanıyorum hem görsel, hem sade toplamda 11-12 mb civarı ram kullanıyor. Dps/tank ve healer adında 2 ayrı şablonu var yeni başlayıpta standart ui ile oynamak istemeyenlere şiddetle tavsiye eder, tavsiye ederken şiddet uygulayabilirim :D

Onun dışında olmazsa olmaz addonlarım:

Big wig: Yukarda gerekli bilgiler verilmiş
    Gladius: Arena için adeta bir hazine
    Omen: Sadece tank için değil dps ve healer dada kesinlikle olması gereken yegane addon. Malum ölü dps yada healer dan fayda gelmez.
    Shadowed unit frames: xperl yada pitbull a göre beni biraz daha fazla cezbediyor sebebini bilmiyorum.
    ve wow oynarken kahkaha krizlerine girmek isteyenler için Comix. Zıpladığınızda boing boing sesi, attığınız critlerde zbaaaam, craasshhh türü çizgi film efektlerini kullanan eğlenceli bir addon.

Druen

BIGWIGS: deadly boss mode dan daha iyi olduguna inandıgım , raidler cok işinize yarayacak bir addon

onemli gordugunuz uyarılarda ekranı filan sallıyor, yani hani dalıp gittiniz, ekranda deadly bossmode yazı yazıdıgında farketmediniz ama bu addo ekranı salladıgında"noluyoruz" deyip saga sola bakıyorsunuz. ayrıca bircok fightta uyarıları daha erken yapıyor ve geri sayımları cok daha gorunur.

Vuh do: healbota rakip bir addon demeyecegim , bariz daha iyi bir addon. healer için supper bir addon. onsuz raid yapamıyorum. ayarları size cok fazla secenek sunuyor.

POWERAURAS: (yukarda bir arkadas bahsetmiş) bu addon cok ciddi bir sekilde size yardım ediyor. ben 2 şekilde kullanıyorum: 1. bir skill cd li ise cd si bitince ister ekrada şekiller cıkar sizi uyarır, isterseniz sesler cıkararak uyarır.

2. kullanım şekli proclayan skillerde: bir skill proclayınca sizi uyarır, bu sayede siz ona gore davranabilirsiniz. mesela ben resto druidimde clearcasting proclayınca(ekranda zaten yeşil sekil cıkıyor ama kombatta farkedemiyor insan, bir süre sonra gözü alışıyor) ekranın yarısı kaplayan transparan bir uyarı cıkıyordu(buyuklüğünü rengini yerini ve şekli siz ayarlıyorsunuz.) bu sayede cast edilen büyülerimi rahatca kullanabiliyordum. hem manadan hemde healde büyük avantajları var.

Respect

Atlas: Dungeon ve raid haritalarını, bossların yerini gösterir. Haritası olmayan Vanilla, TBC raid ve dungeonlarında işe yarıyor.

Atlasloot: Boss dropları, Craft itemları, tier setleri, PVP setleri vb. bir çok itemı gösterir.

Deadly Boss Mode(DBM): Bossların kullanıldığı abilityleri gösteren oyun içinde sizi uyaran bir add-on bazı guildler bu add-on'u zorunlu kılıyor. Eğer Cataclysm öncesi raid ve dungeonları yapıyorsanız Deadly boss Mode Old Content indirmeniz gerekiyor.

Omen Thread Meter: Party ve raid üyElerinin aggro'sunu gösterir.

HealBot: Belirli kısayollara atadığınız skiller ile kişilere tıklayarak heal, dispell atmanızı sağlıyor.

EasyMail: Gelen maillerde ki ekleri tek tık ile almanızı sağlıyor. AH ile içli dışlı iseniz veya alt charınızla sürekli item alışverişiniz varsa işinizi kolaylaştırır.

Z.K

Deadly Boss Mods : Özellikle Cataclysm'de yardımcı olacaktır.Boss encounter'ın da ne yapmanız gerektiğini sizi heycanlandırarak yaptıran bir addon'dur.
    Atlasloot : Dungeon ve raidlerde boss ve trash lootlarını görmenizi sağlar.
    OmniCC: Spellerinizin ne kadar cooldown'u kaldığını büyük puntolarla görmenizi sağlar.
    Prat: Chat Window'un font,büyüklük vs. değiştirmenize olanak sağlar.
    Dominos: Action barları istediğiniz düzende oluşturmanızı,kolayca keybinding yapmanızı sağlar.
    Omen Thread meter: Boss ve trashlerde tankın aggro'sunu kontrol etmesini,dps'in aggro'sunu takip ederek overaggro yapmamasını sağlar.
    Healbot: Healerlar için biçilmiş kaftan.Atadığınız tuşlarla kolayca heal,dispel,cure disase,cure curse vs. yapmanızı sağlar.
    Decursive: Raid,party ve solo takılırken yapabileceğiniz dispel,cure disase,cure curse vs. gösterir.Tıkladığınızda yapar.Gerçekten yararlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 18 Haziran 2013; 17:16:48 >

• tam şimdi addon arıyorum diye konu açıcaktım , konuyada herkes aradığı addon u yazsın bu başlık altında toplanır ve böylece daha kolay yardım buluruz diycektim ve tam yeni mesaj butonuna tıklarken bunu gördüm :D eline sağlık

ben üzerimdeki buff ve debuffları gösteren bi addon arıyorum bunlardan çok var ama istediğim özellik shivle dispell edebiliceğim debuffları özel olarak gösteren veya farklı renkte gösteren rogue için addon ( bu arada shiv dışında stun ve debuffları silmeye yarayan skill varmı rohuelarda ?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fishermanx -- 14 Mayıs 2011; 11:32:29 >
  • Gathermate'i bilmiyorum ama gatherer da iyi. Hem wowhead'in databaseini yükleyebiliyorsun. direk gösteriyor her şeyin yerini.
  • Deadly Boss Mods : Özellikle Cataclysm'de yardımcı olacaktır.Boss encounter'ın da ne yapmanız gerektiğini sizi heycanlandırarak yaptıran bir addon'dur.
    Atlasloot : Dungeon ve raidlerde boss ve trash lootlarını görmenizi sağlar.
    OmniCC: Spellerinizin ne kadar cooldown'u kaldığını büyük puntolarla görmenizi sağlar.
    Prat: Chat Window'un font,büyüklük vs. değiştirmenize olanak sağlar.
    Dominos: Action barları istediğiniz düzende oluşturmanızı,kolayca keybinding yapmanızı sağlar.
    Omen Thread meter: Boss ve trashlerde tankın aggro'sunu kontrol etmesini,dps'in aggro'sunu takip ederek overaggro yapmamasını sağlar.
    Healbot: Healerlar için biçilmiş kaftan.Atadığınız tuşlarla kolayca heal,dispel,cure disase,cure curse vs. yapmanızı sağlar.
    Decursive: Raid,party ve solo takılırken yapabileceğiniz dispel,cure disase,cure curse vs. gösterir.Tıkladığınızda yapar.Gerçekten yararlı.

• Atlas: Dungeon ve raid haritalarını, bossların yerini gösterir. Haritası olmayan Vanilla, TBC raid ve dungeonlarında işe yarıyor.

Atlasloot: Boss dropları, Craft itemları, tier setleri, PVP setleri vb. bir çok itemı gösterir.

Deadly Boss Mode(DBM): Bossların kullanıldığı abilityleri gösteren oyun içinde sizi uyaran bir add-on bazı guildler bu add-on'u zorunlu kılıyor. Eğer Cataclysm öncesi raid ve dungeonları yapıyorsanız Deadly boss Mode Old Content indirmeniz gerekiyor.

Omen Thread Meter: Party ve raid üyelerinin aggro'sunu gösterir.

HealBot: Belirli kısayollara atadığınız skiller ile kişilere tıklayarak heal, dispell atmanızı sağlıyor.

EasyMail: Gelen maillerde ki ekleri tek tık ile almanızı sağlıyor. AH ile içli dışlı iseniz veya alt charınızla sürekli item alışverişiniz varsa işinizi kolaylaştırır.

Edit: Ufak bir net kesintisi yüzünden geç kalmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RespecT -- 15 Mayıs 2011; 12:46:33 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:39:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WirldPrN

Auctioneer: Auction House'u scan ettirip tüm item fiyatlarını öğrenmesini sağlıyorsunuz. Lootladığınız itemların auction house'dan uzak iken üstüne geldiğiniz zaman ne kadar para ettiğini (ah'de) bu item'dan disenchant ile ne çıktığını itemdan kazanabileceğiniz toplam parayı (disenchant yada vendor) gösterip size itemla ne yaparsanız daha iyi olur hesaplıyor ve öneride bulunuyor. Disenchant etmelisin, vendora satmalısın vs. gibi. Autoseller gibi bir özelliği var. Ah'den uzak iken item'ı koyuyorsunuz bir fiyat belirliyorsunuz ve ah'ye gidince direk koyuyor itemları ah'ye. Böyle bir çok özelliği var bugün yükledim çözmeye çalışıyorum.

vayy hocam bak Bu iyiymiş Link Koyabilirmisin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RUST [ANA KONU]
    12 yıl önce açıldı
    WARFACE (ANA KONU)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: RespecT
    Atlas: Dungeon ve raid haritalarını, bossların yerini gösterir. Haritası olmayan Vanilla, TBC raid ve dungeonlarında işe yarıyor.

Omen Thread Meter: Party ve raid üyelerinin aggro'sunu gösterir.

Edit: Ufak bir net kesintisi yüzünden geç kalmışım.

Omen thread Meter iyiymiş indireyim onu malüm tanklık yapıyoruz işimize yarar. Bu arada yararlı konu, üst konu olsa iyi olur.

• @Kazakagehttp://wow.curse.com/downloads/wow-addons/details/auctioneer.aspx bu sanırım

Şimdiden yardımcı olmaya basladı konu daha cok paylasım bekliyoruz deneyimli arkadaslardan
  • Add-on için Curse Client kullanmanızı öneririm. Add-onları tek tıkla güncellemek, silmek, program üzerinden add-on aratma gibi özellikleri var rardan çıkartma vs. ile uğraşmazsınız.

http://clientupdate.curse.com/setup.exe
  • Power Auras: Bence oyundaki en iyi addondur kendisi. Tamamen kendinizin konfigure edeceğiniz bu eklenti ile spellerinize istediğiniz aurayı ekleyebilirsiniz. Kısaca Blizzard'ın "Spell Alerts" özelliği ve daha fazlasını bu addon ile yapabilirsiniz.

Ayrıntılar için:http://www.mmo-champion.com/threads/692855-Ghadamon-s-Power-Auras-Guide

Icicle: Pvp için iyi bir addon. Rakiplerinizin nameplate'sinde kullandığı cooldownları ve kalan süreleri gösterir.

Lose Control: Yine bi Pvp addonu. İsminde olduğu gibi karakterinizin kontolunu kaybettiğiniz zamanlarda, buna neyin sebep olduğunu ve kalan süresini ekranın ortasında eşek kadar gösterir. Trinket vb. özelliklerinizi ne zaman kullanmanız gerektiğini daha iyi kestirebilirsiniz.

Postal: Mailinize gelen altınları tek tek toplamaktan yoruldunuz mu? Yükleyin bu addonu kurtulun bu dertten!

Aklıma gelenler şimdilik bunlar daha sonra ismi geçmeyen bir şeyler bulursam eklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diamon -- 15 Mayıs 2011; 3:41:52 >

• bazı addonlar bikaç klasörden oluşuyor yani mesela gathereda 4 farklı klasör var içinde bunu interface e kopyalarken tek klasör değilde 4ünüde ayrı ayrımı kopyalıycaz. Bu arada gatherer a nasıl wowhead db yi yükliycez bide gather için wowhead dbsini nerden bulucaz :)?
  • Quartz
    Nihilum mage lideri Quartz tarafindan yapilmis.
    Pratik olarak buyunuzu yaparkenki latency'nizi hesapliyor, buyunun yapma suresinin sonundan bu degeri otomatik olarak dusuyor. Siz farketmeseniz bile, normalde latencyniz kadar buyu yapmamis oluyorsunuz, bu sorunu ortadan kaldirip uzun vadede dpsinizde gozle gorulur bir artis yapiyo.

MobMap
    Herhangi bir mobun haritada nerede duruğunu gösterir. VE dahada onemlisi hangi quest icin gerektigini quest rewardlarını da gosterir. Quest yaparken & Level atlarken son derece yararlı

Bartender3
    Bütün action barlarınızı kendi isteginize gore ayarlamanızı renklerini, büyüklüklerini yerlerini degistirmenize yarıyor. Ben sahsen kullanmıyorum. Ama Coğu kişi tavsiye ediyor.

Natur EnemyCastBar
    Ekranda cıkan barlarla size speller hakkında br suru bilgi veriyor Örnek olarak: Karşınızdaki ne cast ediyor, arkadaslarınızın Cd leri ne durumda, sizin cdleriniz ne durumda vs...

Perl Classic Unit Frames
    Yukardaki player barlarını istediginiz boyuta getirmeye bunlara cast bar koymaya yerlerini değiştirmeye vs yarıyor oldukca kullanıslı yararlı ve eglenceli

ALINTIDIR.

•  --ADDONS-- ANA KONU

Selam,şu anda UI'm böyle ama bana çok yer kaplıyor gibi geliyor.Siz ne düşünüyorsunuz?Eksik yönlerini,kullanmam gereken addonları söyler misiniz? Hatta sıfırdan yeni bir UI bile yapabilirim eğer beğenirsem.

Şu an UI'de görünen addonlarım: SexyMap,Power Auras,Bartender,Buttonfacade,Buttonfacade Trinity,recount ve sunnart.

• @ Genesis

Bana kalırsa karakterinin etrafındaki kırmızı daire ve aldığın healları, damageları gösteren sayıların karakterinin üstünde belirmesi göz yorucu ve dağınık bir görüntü ortaya çıkarıyor. Bunları değiştirsen yeterli. MikScrollingCombatText diye bir addon olması lazım bu aldığn healları, damageları ekranda nasıl göstereceğini ayarlayabiliyorsun. Bunların dışında benim hoşuma gitti UI.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elemriel

@ Genesis

Bana kalırsa karakterinin etrafındaki kırmızı daire ve aldığın healları, damageları gösteren sayıların karakterinin üstünde belirmesi göz yorucu ve dağınık bir görüntü ortaya çıkarıyor. Bunları değiştirsen yeterli. MikScrollingCombatText diye bir addon olması lazım bu aldığn healları, damageları ekranda nasıl göstereceğini ayarlayabiliyorsun. Bunların dışında benim hoşuma gitti UI.

Teşekkürler hocam önerileriniz için.Ama o kırmızı daire çok işe yarıyor yav, Improved Soul Fire'ı tazelemeyi unutuyorum hep.

Dediğiniz addonu yükleyeceğim hemen.Bu arada karekter yeri için Xperl denedim de çok karışık gözüktü gözüme,xperl tarzı başka addon var mı?

+ Hazır konusunu açmışken bir soru sorayım, çok addon yüklemek FPS'de düşüş yapar mı?

• @ Genesis

Bazo AddOn'ların FPS düşüşüne hatta latency yükselmesine bile sebebiyet verdiği söyleniyor. Bknz: Recount. Güncelliğini kaybetmiş, son patch ile versiyonunu yükseltmediğiniz AddOn'ların da olumsuz etkileri olduğu söylenir. Sisteminiz ne kadar güncel ve güçlüyse performansınız da o kadar iyi olur. Sisteminize güveniyorsanız çok da büyük olumsuzluklar yaşamazsınız diye düşünüyorum; fakat sisteminiz vasat ise çok da yüklenerek oyun zevkini minimuma indirmeye gerek yok.

Xperl'e alternatif olarak PitBull Unit Frames, Healbot Continued'a bir göz atmanızı öneririm . Bana kalırsa en güzeli saf hali . Aslında wow curse sitesine girip Unit Frames başlığı altındaki birçok AddOn'u inceleyerek bir karar vermeniz daha doğru olur. Direk kendi zevkinize göre bir seçim yapmış olursunuz

O kırmızı daire konusundaki yorumum sadece görsellik üzerineydi. Gereklilik olarak bir şey sölyeyemem o sizi kararınız

• Cartographer:
    Blizzardın kendi map i bütün ekranı kaplıyor. Ekranda başa birsey gözükmüyor. Bu addon haritayı istediginiz boyuta getirmenizi, üstünde notlar almanızı ,meslekler icin otomatik isaretler koymaya yarıyor.

Itemrack
    Bu addon Gear setleri yapmanızı saglıyor ve o setleri tek tuşla giyerek vakit kazanmanızı sağlıyor
    Ozellikle yanında 5 set taşıyan warriorlar için bire bir

Titan Panel:
    Ekranın asasına ve yukarısına iki bar koyuyor (tek barda koyabilir secime gore. Burdan addon ayarlarını para bilgilerini, chat bilgilerini ve daha 10larca seyi yonetebiliyorsunuz oldukca kullanıslı ek olarak istediginiz eklentiyi ayrıca cekebilirsiniz.
  • 4.1 geldiği için addonlarımı çoğu çalışmıyor. Bunu elle düzeltmek için ne yapabilirim. Sanırım bir dosyasında oyunun versiyonun şimdiki versiyonla değiştirmemiz gerekiyor. Hangi dosya o?
    ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tormintor

4.1 geldiği için addonlarımı çoğu çalışmıyor. Bunu elle düzeltmek için ne yapabilirim. Sanırım bir dosyasında oyunun versiyonun şimdiki versiyonla değiştirmemiz gerekiyor. Hangi dosya o?
    ?

Karakter seçme ekranında add-ons seçeneceğine tıkla. Load out-of date addons seçeneğine tıkla sonra da.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.