Şimdi Ara

--ADDONS-- ANA KONU (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
7.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Addon açıklamalarının hepsi ana mesajda toplanırsa süper olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Emeğinize sağlık takip

Toplandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Emeğinize sağlık takip

Toplandı

Mükemmel olmuş emeğine sağlık
  • Konu güncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 18 Haziran 2013; 17:16:31 >
  • Addons lara bakarken kendi konumu hatırladım konuyu hortlatalım.
  • Birkaç tane de ben ekleyeyim, madem grup çalışması olmuş :) İlk mesajda yazılanların çoğunu kullandım; kullanıyorum hala ama hali hazırda var onları es geçiyorum.

_NPCScan

Bu addon The Burning Crusade, Wrath of the Lich King, Cataclysm ve Pandaria haritalarındaki RARE yaratıkları bulduğunda sizi uyarıyor. Özellikle bu yaratıkları farmlayanlar var achivement'ları için. Siz de düşünüyorsanız, denemenizi tavsiye ederim. Uzun süredir olmazsa olmazlarımdandır. 5.0.5 patch sonrası update edilmesi durdu ancak kolaylıkla yeni rare npc'lerin ID'lerini ekleyip uyarı vermesini sağlayabilirsiniz.

_NPCScan.Overlay

Rare elite yaratıkların spawn olduğu ve dolaştığı yerleri haritada işaretleyerek, _NPCScan'e yardımcı oluyor.

_NPCScan.AutoAdd

Database'de bulunmayan, yeni karşılaşılmış rare elite'i otomatik olarak addon hafızasına eklemek için kullanabilirsiniz.

SilverDragon

_NPCScan gibi rare elite yaratıkların yakınındayken sizi uyaran bir addon, farkı; Azeroth'ta bulunan rare yaratıkların da içeriğe dahil olması. Özellikle 40 Level altında 1 rare yaratığın yaklaşık 1 görev kadar experience verdiği düşünülürse oldukça işe yarayan bir addon. 5.3 update edilmiş durumda.

TomTom

TomTom World of Warcraft navigasyon addonudur. Haritada bulunduğunuz koordinatı görmenizi sağlayan küçük bir ek bulundurur, minimap'in hemen altında, ayrıca haritaya bakarken olduğunuz yeri ve mause'un bulunduğu yerin koordinatlarını görmenizi sağlar. Buna ek olarak ' /way Koordinat ' komutu ile size yön verecek bir ok ile hemen altında takribi mesafe ile süre belirtilir.

LostTreasures

LostTreasures Pandaria haritalarındaki hazineleri bulmanıza yardımcı olan bir addondur. TomTom ile çalışır ve haritada bulunması muhtemel hazine spawn yerlerinde küçük noktalar koyar ve TomTom'un oku sizi bu noktalara yönlendirir. Achivement'ı var bu hazineleri toplamanın da yanılmıyorsam.

Buraya hepsini yazmayacağım ancak yukarıda biri sormuş, Netherwing reputation kasan arkadaşlar için TomTom'a Netherwing Egg spawn yerlerini gösteren, Cloud Serpent reputation kasan kişiler için aynı şekilde Serpent Egg spawn noktalarını gösteren ek addonlar indirmeleri mümkün.

Şimdilik bu kadar yeter, sonra tekrar eklerim istek olursa artık :)

• ui olarak önerebileceğiniz paket addonlar var mı? bu konuda birkaç tanenin ismi geçmiş fakat mop için güncel lazım ve her class'a uyabilecek/uydurulabilecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gultufan

ui olarak önerebileceğiniz paket addonlar var mı? bu konuda birkaç tanenin ismi geçmiş fakat mop için güncel lazım ve her class'a uyabilecek/uydurulabilecek?

elvui iyidir ama biraz karıştı sanırım ayarlayana kadar deli etmişti beni.
  • zygor guide hakkında bir sorum var. ben şimdi görev sırasını bıraktım dungeon girdim 21 levelim mesela 21-23 level aralığındaki göreve geçsem direk olur mu?
  • boostrap kullanıcısına yanıt
    hem dungeon hem quest yapcan aynı anda en hızlı öyle kasarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedealer

saoulun cevap için. benim sorum zygorun görev sırasını bıraksam olur mu yani kendi level aralığıma gitsem direk onu soruyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: boostrap

quote:

Orijinalden alıntı: thedealer

saoulun cevap için. benim sorum zygorun görev sırasını bıraksam olur mu yani kendi level aralığıma gitsem direk onu soruyorum .

diger konudada dungeoınmı yapayım questmi demişsin ondna yazdım. zygoru takip edecen diye birşey yok ne istiyorsan onu yap
  • heal için healbot kullanıyorum raidlerde heal yapmak için hep geç kaldığımı farkettim daha iyi bir healer addonu tavsiye edebilecek kimse var mı :)

simdiden tesekkurler
  • Vaybe 3 sene geçmiş :)
  • Selamlar,

FatbossTV'de, daha doğrusu alttaki linkte kullanılan karakterlerin durumunu gösteren -Yeşil renkli- Addonu bilen var mı ?

http://www.youtube.com/watch?v=8Es537kPpgU
  • Loot dustugunde kimin işine yarıcagını soleyen bi addon gordumde, hangisidir bilen varmı, direk chat ekranında şunun item dusuk ona verebilirsiniz gibisinden bişe yazıyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Vaybe 3 sene geçmiş :)

Vaybe 6 sene olmuş :))
  • xyro kullanıcısına yanıt
    Personal loot helper olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar zygor gibi ama ücretsiz bir addon arıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.