Şimdi Ara

--ADDONS-- ANA KONU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
7.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Parqual Fintallas

Bana çantamdaki itemleri düzenliyecek bir addon lazım, bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Combuctor işini görür dostum
  • bende çok begendigim burada göremedigim bir kaç addon yazayım

altoholic
    Çok akrakteri olanlar için olmazsa olmaz bir addon.. mesela 5 karakteriniz var ve BHye adam arıyorlar saved olup olmadıgınızı diger karaktere gecmeden tek tusla görebiliyorsunuz.. meslek cooldownları dolunca haber veriyor.. mail geldiyse ve almadıysanız silinmesine yakın uyarı veriyor.. ayrıca canta addonlarının yaptıgı hangi item hangi karakterimde var olayını daha ayrıntılı yapıyor.. bir malzem lazım oldugunda alt karakterlerinizin mailleri, guild bankası dahil nerelerde oldugunu görebiliyorsunuz.. ayrıca alt karakterleriniz max level degilse rested bilgisini tutuyor.. %100 olmadan girip 3-5 dungeon yaparak rested olayını verimli kullanabiliyorsunuz.. daha aklıma gelmeyen bir sürü özelligi var..

BadBoy: Anti Spam Automatic Reporter
    bu addon adından anlasılacagı üzere spam mesajları otomatik report ediyor.. mesela ben aylardır hiç altın satıcı mesajı görmedim.. sadece reportted yazısı cıkıyor :) ayrıca tradete reklamı abartan elemanların mesajlarınıda filtreleyip gösteriyor.. mesela adam trade'e 10 kez aynı mesajı yapıstırdıgında sizde 1 kez görünüyor..

skada
    recount gibi abartı kaynak tüketmeyen dmg/heal meter addonu..

• quote:

Orijinalden alıntı: mogosan

MikScrollingBattleText

çok teşekkür ederim
  • Debuff Filter = Bu addon istediğiniz taktirde ayarlayarak targetınızın debuff larını ve buff larını . Kendinizin debuff ve bufflarını , focusunuzdakinin buff ve debuff larını gösteriyor. ( Kısaca swifty nin kullandığı addon indirmeden önce onun son zamanlarda çekmiş olduğu videoları izleyerek daha çok bilgi sahibi olabilirsiniz. )
  • Bartender şart
  • Bir addon vardi ekranda kendi can-mana yarim cember seklinde gorunuyordu. Dovustugun biri varsa o da hemen karsisinda yarim cember seklinde gorunuyordu. Boylece hp gormek icin sol ust koseye bakmak gerekmiyordu. Hatirlayan varsa paylasabilir mi?
  • postal diye bir addon var; mektuplarınızı tek tek açmak yerine topluca açıp bütün goldlarını toplamanıza yardım ediyor
  • ben mining için gathermate2 kullanıyorum, alt karakterde de herbalism kasmaya başladım, ama interface>addons kısmından always show dediğim, bütüm herbleri göster dediğim halde herblerin yerlerini haritalarda göremiyorum. mining de sorun yok ama herb toplamaya gelince addon göstermiyo yerleri.
    buna benzer bi sorun yaşayanlar, çözenler varsa yardımlarını bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faaty

Bir addon vardi ekranda kendi can-mana yarim cember seklinde gorunuyordu. Dovustugun biri varsa o da hemen karsisinda yarim cember seklinde gorunuyordu. Boylece hp gormek icin sol ust koseye bakmak gerekmiyordu. Hatirlayan varsa paylasabilir mi?

Bahsettiğin addon bu olabilir sanırım.
    http://wow.curse.com/downloads/wow-addons/details/ice-hud.aspx
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcardle

ben mining için gathermate2 kullanıyorum, alt karakterde de herbalism kasmaya başladım, ama interface>addons kısmından always show dediğim, bütüm herbleri göster dediğim halde herblerin yerlerini haritalarda göremiyorum. mining de sorun yok ama herb toplamaya gelince addon göstermiyo yerleri.

database indirdinmi acaba dostum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Fang

quote:

ben mining için gathermate2 kullanıyorum, alt karakterde de herbalism kasmaya başladım, ama interface>addons kısmından always show dediğim, bütüm herbleri göster dediğim halde herblerin yerlerini haritalarda göremiyorum. mining de sorun yok ama herb toplamaya gelince addon göstermiyo yerleri.

o aklıma geldi de, zaten database içinde hem miningler var hem herb ler var. database klasöründe HerbalismData.lua dosyası var zaten.

yanlış hatırlamıyosam karakteri ilk açtığımda sorunsuz çalışıyodu. sonra ben addon u disable yaptım. tekrar açtığım da sorun oldu. addon u tekrar kurdum, bi kaç kere disable-enable yaptım. always show yaptım ama olmuyo

• quote:

Orijinalden alıntı: diamon

quote:

Orijinalden alıntı: faaty

Bir addon vardi ekranda kendi can-mana yarim cember seklinde gorunuyordu. Dovustugun biri varsa o da hemen karsisinda yarim cember seklinde gorunuyordu. Boylece hp gormek icin sol ust koseye bakmak gerekmiyordu. Hatirlayan varsa paylasabilir mi?

Bahsettiğin addon bu olabilir sanırım.
    http://wow.curse.com/downloads/wow-addons/details/ice-hud.aspx

evet dostum ta kendisi, teşekkürler.

bi tane daha arıyorum bulamıyorum :) sol üstteki resim bazılarında daha büyük ve hareketli oluyor. o addonu bilen varmı?

• recount link versenize bende millet nasıl dungeonlarda damagelere bakıyo diyorum bide mesajla söylütolar ( evet kendimi ele verdim yeniyim )
    evet link bekliyorum
  • @faaty
    Xperl ' dan bahsediyorsun sanırım .

@ThePsych0

Google curse yazıyorsun ilk çıkan siteye giriyorsun. Arama butonuna reccount yazıyorsun indiriyorsun bu kadar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravalond -- 26 Haziran 2011; 20:42:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artesus

@faaty
    Xperl ' dan bahsediyorsun sanırım .

@ThePsych0

Google curse yazıyorsun ilk çıkan siteye giriyorsun. Arama butonuna reccount yazıyorsun indiriyorsun bu kadar .

evet buldumhttp://wow.curse.com/downloads/wow-addons/details/xperl.aspx
  • faydalı bir başlık olmuş mesajım bulunsun.
  • quote:

quote:

quote:

o aklıma geldi de, zaten database içinde hem miningler var hem herb ler var. database klasöründe HerbalismData.lua dosyası var zaten.

yanlış hatırlamıyosam karakteri ilk açtığımda sorunsuz çalışıyodu. sonra ben addon u disable yaptım. tekrar açtığım da sorun oldu. addon u tekrar kurdum, bi kaç kere disable-enable yaptım. always show yaptım ama olmuyo

database i import yaparken sanırım istediğin şeyleri seçme vardı,ordan herbleri seçtinmi acaba?

• quote:

quote:

quote:

quote:

database i import yaparken sanırım istediğin şeyleri seçme vardı,ordan herbleri seçtinmi acaba?

evet hepsini seçmiş olduğum halde yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

evet hepsini seçmiş olduğum halde yok

bu gathermate addon unu tamamen kaldırmak yeniden kurmak istiyorum.
    bi kere silip tekrar kurdum. never show, always show gibi ne ayarladıysam aynen kalmış. yani oyun profil bilgilerini tutuyo sanırım. bunları kaldırmam mümkün müdür? belki tamamen kaldırıp kurabilsem sorun çözülür.

• bu aralar sunlar gibi paket addonlar kullanıyorum temiz oluyor :D

http://www.wowinterface.com/downloads/info17749-ElvUI.html
    http://www.wowinterface.com/downloads/info18062-AllezUI.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogguzko -- 1 Temmuz 2011; 23:07:27 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.