okuma yazma hızından dolayı fırsat olabilir. muadillerinin genelde yazma hızı 10-20 mb civarı. almayı düşünenler değerlendirebilir. |
Adata USB Bellek 3.2 64GB AUV150-64G-RBK - 69 TL - 130/35 Mb/sn

-
-
Teşekkürler faydalandım.30 MB yazma hızına görürsem yeter de artar benim için
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benzerini kingston marka amazon 30 tl satmıştı 1 ay önce aldım. Okuma iyide yazma hızı düşük çıkıyor.
-
yazma hızlar 10-15 arasında satılanların. bende onu anlamıyorum usb 3.1, 3.2 diyor yazma hızı usb 2.0 hızında oluyor.
-
Paylaşan arkadaşa teşekkürler. 2 gün sonra biten kullanmayı çok planlamadığım 15TL hepsipapel vardı onuda kullanmış olduk. 54 TL ye geldi.
-
teşekkürler bluray film atar izlerim güzel oldu
-
forumda zibilyon tane paylaşılan kingston 64GB dandik usb'yi arkadaşıma tavsiye ettim. O alınca ben de alayım dedim. Allah'tan benden önce ona gitti de yazma hızının 8mb/sn olduğunu görüp yoldayken iptal ettim
sonra bunu gördüm bu arada 1 haftadır böyle fiyatı bunun. yorumları iyiydi. okuma 130 yazma 36 çok iyi
2 tane aldım
edit: size sıcak sıcak hız testi yapayım. kaçırmayın bunu.
edit2: 2. aldığım usb bugün geldi az önce. öncekinde hızlar 130/36 iken bunda daha da iyi çıktı. mükemmel ötesi. bir tane daha mı alsam ya bulunmaz valla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claswan -- 28 Kasım 2022; 16:33:42 >
-
3,1 3,2 daha düşük hızlara sahip diye biliyorum, yani 3,0 daha hızlı. Konuda tartışması olmuştu, öyle hatırlıyoru.
-
hocam dandik usb çıkarttıkları için öyle oluyor. usb 2.0 olup 3.2 diye satılan usb'lerden hızlı usb'm vardı benim. Şuan bu adata en f/p kralı.
-
Cigolaytı düşük olunca yazma hızı da yükseliyor.
-
Sanıyorum ısındıkça da düşüyor hızı.
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tabloda hangi değeri baz alacaz? hangisi gerçek değeri gösteriyor?
-
2 adet aldık .Sony vardı .Önceden 2 adet almıştım. Yazma hızı 20-30 mb. Bu da iyidir inşallah.
-
ilk ikisi sıralı hızlar son ikisi rasgele hızlar. sıralı hız boyutu büyük dosyaları atarken diğeri çok sayıda küçük boyutlu dosyaları atarken önemli
-
çok sayıda küçük boyutlu dosyalardaki yazma hızı fevkalade düşük görünüyor, enteresan...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 28 Kasım 2022; 19:10:1 > -
Kingston 64gb olan da var bende eve geçince onu da test ederim. Ona 1000 basar. Bu fiyatta 2 seçenek vardı zatenn. Sandiksklerde yazmaya karşı koruma sorunu oluştuğu için düşünmüyorum bile. Samsungda ciddi hıza sahip flash bellek var ama 64gb 250tl idi sanırsam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam öyle şey olur mu =) o testi yapan arkadaşların kullandığı ekipmanlar dandiktir kendi testleri öyle çıkmıştır.
-
İndirimlerde hem kioxia hem kingston 64 gb usb 3.2 gen1 leri aldım yazma hızları kioxia : 14-16mb/s , kingston : 8-10 mb/s
Sürekli kullanmadığım medya dosyalarını tutacağım için çok problem değil ama görseydim bunu alırdım.
-
Üreticiler istese hızlı bellekler kullanıp USB 2.0 bağlantı ara yüzüyle 45-50 MB okuma yazma değerleri sunan ürünler yapabilirdi..
USB 3 bağlantı ara yüzü diye duyurup eski ürünlerdeki bellekleri kullanırlarsa hızlar tabi yükselmeyecektir.
Dandik hafıza kartını ister usb2 ile kart okuyuca tak, ister usb3.2 gen 2 ile..
İçindeki bellekler hızlı olacak..
10yıllık usb 2 belleğim , usb 2 portunda 17 MB -- usb3 portunda 23 MB yazma hızı veriyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

forumda zibilyon tane paylaşılan kingston 64GB dandik usb'yi arkadaşıma tavsiye ettim. O alınca ben de alayım dedim. Allah'tan benden önce ona gitti de yazma hızının 8mb/sn olduğunu görüp yoldayken iptal ettim sonra bunu gördüm bu arada 1 haftadır böyle fiyatı bunun. yorumları iyiydi. okuma 130 yazma 36 çok iyi edit: size sıcak sıcak hız testi yapayım. kaçırmayın bunu. edit2: 2. aldığım usb bugün geldi az önce. öncekinde hızlar 130/36 iken bunda daha da iyi çıktı. mükemmel ötesi. bir tane daha mı alsam ya bulunmaz valla. ![]() ![]() |
Benzer içerikler
- asus tuf a15 rtx 4050
- bilendenal güvenilir mi
- ccleaner pro key
- ankara"da ucuz giyim yerleri
- a101 soğuk baklava
- opensea dolandırıcılığı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X