Bildirim
ADATA SSD 240gb 189TL

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Çok iyi fiyat 1 adet aldım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
''Bu üründe maksimum satın alma limitine ulaştığınız için işleminiz gerçekleştirilemiyor.'' diyor. -
kutu alıp harici disk olarak kullanılıyor mu sdd ler ? -
Sıkıntı olmaması lazım. Hatta kutu içeriğinden harici disk kutusu çıkan bile görmüştüm(Böylece ana diski ssd üzerine klonlayabiliyordunuz. Kingston un bir modelinde olması lazım).
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Aldırmıyor
Fiyat 199 oldu alınabiliyorquote:
Orijinalden alıntı: hakanbaran
Aldırmıyor -
aldık beyler, iyi gibi görünüyor hızlar . iş görür mü sizce de? -
Bu ürünü 330 almıştım asıyorum şu an kendimi -
Benim oyun icin topladığım kasada adata Su700 serisi var. 3D nand li olan bunun gibi. Laptopta samsung ssd var. Günlük kullanımda hiç farkları yok birbirinden gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. -
Hocam ne zamandır kullanıyorsunuz adata ssd’yi? Bir sorun sıkıntı oldu mu?
Lenovo z580 için alınır mı?
İyiymiş
Ben 1 seneye yakın belki geçmiştir kullanıyorum. Zaten 3 yıl garantisi var.quote:
Orijinalden alıntı: Crotives
Hocam ne zamandır kullanıyorsunuz adata ssd’yi? Bir sorun sıkıntı oldu mu?
Samimi söylüyorum bir dahakine ssd lazım olduğunda ilk bakacağım marka adata olacaktır. Samsung a ucuk rakamlar gömmenin ( Samsung ssd ve M2 960 evo sunu kullanan biri olarak) bir + sını görmedim. Günlük kullanım için diyorum. -
350 liralik 480 gb sandisk ssd plustan daha iyi bir firsat mi? Sandiskte 3d nand yok diye biliyorum.
HATA
İndirimli satın alınmaya çalışılan ADATA SSD 240gb 2.5" SU650 ASU650SS-240GT-R 520MB/s 450MB/s Sata ürünü 1 adetten fazla olamaz.
Bunu alan var mı
Hocam sepetten silin uygulamadan çıkın tekrar giriş yapın deneyin.Bende aynı hatayı aldım,bu şekilde çözdüm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Bu ürünü 330 almıştım asıyorum şu an kendimi
|
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X