Şimdi Ara

Bana Bişeyler Söyleyin. Bu Konulardan Anlamam.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
13.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cumartesi akşam izcilikten liderim evleniyor. Ancak bildiğim kadarıyla nikah salonunda nikah olacak düğünü olmadan bitecek galiba. Şimdi bu nikaha giderken hediye götürülür mü? Götürülmez mi bilmiyorum. Yoksa düğüne mi götürülür. Bi yardımcı olun.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Nikaha Giderken Ne Alınır?

Nikaha Hediye Seçim Rehberi

Nikahlara katılmak, mutlu çiftleri onurlandırmanın ve bu özel günü kutlamanın harika bir yoludur. Ancak nikaha giderken ne alınacağı konusunda kafanız karışabilir. İşte gelin ve damada hediye seçerken göz önünde bulundurman gereken bazı ipuçları:

Takılar:

Takılar, nikahlarda geleneksel bir hediye seçeneğidir. Gelin için altın veya gümüş bir kolye, küpe veya bileklik seçebilirsin. Damat için ise kol düğmesi veya saat tercih edebilirsin.

Ev Aletleri:

Yeni evlerine taşınacak çiftler için ev aletleri pratik bir hediye seçeneği olabilir. Blender, tost makinesi veya elektrikli süpürge gibi eşyalar, günlük hayatlarını kolaylaştırabilir.

Ev Dekorasyonu:

Şık bir vazo, tablo veya ev bitkisi, çiftlerin yeni yuvalarını güzelleştirmelerine yardımcı olabilir. Home depot, ikea veya zara home gibi mağazalardan ilham alabilirsin.

Kişiselleştirilmiş Hediyeler:

Kişiselleştirilmiş hediyeler, çiftler için özel ve anlamlı bir seçenektir. İsimlerinin veya düğün tarihlerinin yazılı olduğu yastıklar, kanvas tablolar veya fotoğraf albümleri düşünebilirsin.

Deneyim Hediyeleri:

Çiftler için unutulmaz bir deneyim hediye edebilirsin. Bir hafta sonu kaçamağı, yemek pişirme dersi veya spa günü, onlara özel bir zaman geçirme fırsatı sunabilir.

Nakdi Hediye:

Bazı durumlarda, nakdi hediye çiftler için en esnek ve takdir edilen seçenek olabilir. Dilediğin miktarda zarf içinde verebilirsin.

Ne hediye seçersen seç, çiftlerin mutluluğunu paylaştığını ve bu özel günü onlarla kutlamak istediğini unutma.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • nikahta bildiğime göre takı töreni filan olur galiba diye biliyorum çok aydınlatıcı olamadım ama k. bakma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi droll -- 16 Ağustos 2007; 23:31:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ünal korkmaz

Cumartesi akşam izcilikten liderim evleniyor. Ancak bildiğim kadarıyla nikah salonunda nikah olacak düğünü olmadan bitecek galiba. Şimdi bu nikaha giderken hediye götürülür mü? Götürülmez mi bilmiyorum. Yoksa düğüne mi götürülür. Bi yardımcı olun.

durumun varsa bir altın götür nikahtan sonra tebrikleri kabul ederken herkes takar sende sıraya girer takarsın ama illaki götürmek zorunda değilsin ama nikaha beyaz eşya felan götürülmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: felix

quote:

Cumartesi akşam izcilikten liderim evleniyor. Ancak bildiğim kadarıyla nikah salonunda nikah olacak düğünü olmadan bitecek galiba. Şimdi bu nikaha giderken hediye götürülür mü? Götürülmez mi bilmiyorum. Yoksa düğüne mi götürülür. Bi yardımcı olun.

durumun varsa bir altın götür nikahtan sonra tebrikleri kabul ederken herkes takar sende sıraya girer takarsın ama illaki götürmek zorunda değilsin ama nikaha beyaz eşya felan götürülmez
    nikah düğünden önce ise götürülmez galiba düğünde verirsin birşeyler

• quote:

Orijinalden alıntı: sleep

nikah düğünden önce ise götürülmez galiba düğünde verirsin birşeyler

Alıntıları Göster
    Düğün olacak mı bilmiyorum. Sadece nikahı biliyorum benim bildiğim kadarıyla da nikah salonunda takı olmaz. Ama nikah akşam 19:30'da bu saatte pek nikah olmaz gibi. Düğün gibi geliyor bana. tek ben gitmeyecem grup elemanlarıyla beraber gidecez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

Düğün olacak mı bilmiyorum. Sadece nikahı biliyorum benim bildiğim kadarıyla da nikah salonunda takı olmaz. Ama nikah akşam 19:30'da bu saatte pek nikah olmaz gibi. Düğün gibi geliyor bana. tek ben gitmeyecem grup elemanlarıyla beraber gidecez.

Alıntıları Göster
    eğer sadece nikaha davetliysen ve de bir hediye vermen icap ediyorsa mecburen nikah salonunda vermelisin. en azından hazır olmalısın, düğünden haberin olursa ve gideceksen düğünde takarsın yok gidemeyeceksen nikah salonunda hediyeni verirsin.

izcilik-lider deyince ilkokul yıllarımı hatırlattın, çok güzeldi ya.... sağol

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Sen yanında biraz para götür düğünse para takarsın değilse zaten takılmaz bildiğim kadarı ile tebrik edersin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tırtılcık

eğer sadece nikaha davetliysen ve de bir hediye vermen icap ediyorsa mecburen nikah salonunda vermelisin. en azından hazır olmalısın, düğünden haberin olursa ve gideceksen düğünde takarsın yok gidemeyeceksen nikah salonunda hediyeni verirsin.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tırtılcık

Tüm arkadaşlarla beraber gidecez. Ama işte hediye gider mi gitmez mi onu bilmediğim için. Büyük ihtimal düğün olacak gibi. Salonda falan.

• quote:

quote:

Tüm arkadaşlarla beraber gidecez. Ama işte hediye gider mi gitmez mi onu bilmediğim için. Büyük ihtimal düğün olacak gibi. Salonda falan.

Alıntıları Göster
    Hocam grup arkadaşlarınla konuş hediye alıncaksa beraber tam bişey alırsınız olmadı onlar farklı bi altın felen alıcaksa sende onlara ayak uydurursun zaten.. Ama bildiğim kadarıyla nikahta takı felen olmaz tebrik edilir o kadar. Düğünde takı töreni vs. olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

Hocam grup arkadaşlarınla konuş hediye alıncaksa beraber tam bişey alırsınız olmadı onlar farklı bi altın felen alıcaksa sende onlara ayak uydurursun zaten.. Ama bildiğim kadarıyla nikahta takı felen olmaz tebrik edilir o kadar. Düğünde takı töreni vs. olur.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar siteden baktım düğünmüş. Nikah değil. Bu demektir ki hediye olur. Yani düğünlerde hediye götürülür diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sleep

quote:

Sen yanında biraz para götür düğünse para takarsın değilse zaten takılmaz bildiğim kadarı ile tebrik edersin

Alıntıları Göster
    yaw ne kafaya takıyon biraz para al yanına baktın millet bişeyler takıyo elini cebine at çıkar tak baktın bi durum yok gider düğünde takarsın

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    o zaman salonda klima varsa onun çevresinde otur 1ferah ferah ama sırtını verme!!
    2.si sleep doğru söylüyor yanında az bir mik. para götür baktın millet takıyo tebrik ediyor ise sende araya gir eğer çok kalabalıksa git hemen yanına bizim akraba -arkadaş arı ,kene sokmuş de git zaten onun kafası çok karışık olacaktırbirşey anlamaz

• quote:

Arkadaşlar siteden baktım düğünmüş. Nikah değil. Bu demektir ki hediye olur. Yani düğünlerde hediye götürülür diye biliyorum.

Alıntıları Göster
    quote:

Ya kasma bu kadar bi 50-100 ytl olmadı bi altın al götür

• quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

quote:

Ben o kadar parayı bi arada görmedim.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

quote:

Ben o kadar parayı bi arada görmedim.

Alıntıları Göster
    bence arkadaşlarınla beraber altın yaptır.

• quote:

Orijinalden alıntı: tırtılcık

bence arkadaşlarınla beraber altın yaptır.

Alıntıları Göster
    bence de madem aynı ortamdan arkadaşların, para toplayıp bilezik alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deitel

bence de madem aynı ortamdan arkadaşların, para toplayıp bilezik alın.

Alıntıları Göster
    Sağolun arkadaşlar bilgilendirdiğiniz için.
  • quote:

Sağolun arkadaşlar bilgilendirdiğiniz için.

Alıntıları Göster
    yavrukurt selamı şeklinde altın yaptırın tüm grup birleşip!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ß.m.Ø

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: NoVaRiX

Parada destek olursan neden olmasın.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: NoVaRiX

Parada destek olursan neden olmasın.

Alıntıları Göster
    Tam Altın Al, Liderinizmiş nede olsa

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.