Şimdi Ara

Adama 5300 dolarlık donate geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.twitch.tv/lagtvmaximusblack neci bu arkadaş bileniniz varmı donate yağıyor demin 1600 dolar şimdide 5300 dolar ne demek 337 tane de sub geldi 1 gün içerisinde parayı kırdı arkadaş herelde.

• roberto carlos
  • quote:

Orijinalden alıntı: nofear666

roberto carlos

aynısı söyledim kendi kendime
  • 13k+ kişi izliyor inanılmaz bir chat akışı var. bende anlamadım adam ne ayak :)
  • nerdeyse 2 senedir stream izliyorum ilk defa gördüm bunu
  • bi evlilik muhabbeti dönüyor ama hayırlısı... Dünkü eat my Tea muhabbetinden sonra sardım baya bu elemana
  • az önceki faili gören varmı kapadım direk streamı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu arkadaşı biliyorum ben trick2g için şarkı falan söylemişti trick2g youtube kanalında yayınlamıştı zenci gırtlağına sahip bir kardeşimiz,garip bir sempatisyen kitlesi var

edit : Redditte bu adam hakkında konu açılmış ondan sonra aşırı hareketlenme başlanmış kendi söylediğine göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baLbesh -- 11 Mart 2014; 4:18:20 >
  • baLbesh kullanıcısına yanıt
    herif itici duruyor nedense.
  • AslanAvda kullanıcısına yanıt
    yapmacık adam,o yüzden itici duruyor.Sanki para için bu işe başlamış gibi,para için yapanlar var evet ama bu işte para olduğunu anladığı için bu işe başlamış tipi var adamda
    normalde izlerim ne yapıyor diye ama açınca kapatasım geldı .
  • AslanAvda kullanıcısına yanıt
    eğer bu tipe bu sakinliğe sahipsen yani 0 eğlence içinde yayın yapıyorsan gerçekten iyi oynaman lazım ama göründüğü kadarıyla iyi de oynamıyor,ses oyunları yapıyor şarkı falan söylüyor.Reddit falan diyor orda konusu açılmış büyük ihtimal,tanınmış biri tanınmış bir dublaj sanatçısı gibi birşey mi acaba bilmiyorum.Yoksa bu adamı izlemek gerçekten saçmalık

edit : tryndamere oynuyor ultiyi açamadan öldü,yine bile sub aldı. Ne çeşittir şekli nedir anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baLbesh -- 11 Mart 2014; 4:27:54 >
    acemı sanırım bu adam
  • Anlayamazsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahtapots

http://www.twitch.tv/lagtvmaximusblack neci bu arkadaş bileniniz varmı donate yağıyor demin 1600 dolar şimdide 5300 dolar ne demek 337 tane de sub geldi 1 gün içerisinde parayı kırdı arkadaş herelde.

kendisi future tsm player başlığıyla bayağı bir ilgi çekti.kendisi silver ama çok eğlendirici bir stream ayrıca çok kötü de oynamıyor.yaptığı bir kaç "şaklabanlık" da reddit'e düştü ve top topic oldu.normal yani

edit:(budur top topic olan)http://www.youtube.com/watch?v=yt8zVJ0q_Ek çok komik gerçekten hakkını vermek lazım uğraştı bayağı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feelsgoodman -- 11 Mart 2014; 6:11:08 >

• Omeglede 20k token geliyorsa bu da olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ingilizce bilsem phantom lordu bile deviririm ama ıngilizce zani.

• quote:

Orijinalden alıntı: DP.LOVE

Anlayamazsınız

+1 Anlamak zor.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğlenmeye bakıcaksın usta sadece oyunculukla olmuyor bu işler
    bkz: siv, phantoml0rd, trick2g bunların bu kadar para kazanmalarının tek nedeni insanları eğlendirmeleri
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.