|
Adalet Bakanı Akın Gürlek yapay zeka geliyor dedi, avukatlar karşı çıktı
1 Mobil
-
-
10 yıl veriyorum, 10 yıl sonra avukatlar işsiz kalacaklar, bu işin doğası bu, yapay zeka geliştikçe meslekler teker teker ıskartaya çıkacak.
-
Yapay zekanın pek çok avukattan çok daha iyi iş çıkaracağını düşünüyorum. Avukat hatası ya da yeterince takip etmemesi yüzünden pek çok kazanılabilecek dava kaybediliyor.
Üstelik adaleti temsil eden avukatlar, kendi hatalarından dolayı kaybettikleri dava için de avukatlık ücreti üstelik indirim bile yapmadan istiyor, karşı çıkarsanız dava açıp haciz ile alacaklarını söylüyorlar. Kendi açacakları davayı takip ederler gerçi
_____________________________ Hayat, beni neden üzüyorsun gı? -
yapay zeka titretmeye başladı
-
Avukatlık mesleği öleli yıllar oluyor. Çay bahçesinde çay iççek paraları yok. Bunuda yıllar içinde bilinçli olarak yaptılar. Bunlada bitmedi. Çoğu şehrin baro yönetimlerini dövlet kaynaklarıyla dolaylı olarak besliyorlar.. O yüzden tüm barolardan aynı tek ses duytamazsınız. Siyasi davranırlar.
Kısaca Ölü bir meslek. yıllarınızı harcayıp zırlamayın.
-
Türkiye özelinde avukatlık ve emlakçılık, nefret ettiğim iki meslek grubu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vega -- 27 Nisan 2026; 14:47:57 >
_____________________________ -
Bu arada ülkemizde avukatlar iki kere para alabiliyor.
Örneğin mağdur oldunuz ve dava açtınız. Avukatınız sizden bir ücret alıyor. Kaybederse bu ücreti size iade etmiyor tabii. Ama kazanırsa, karşı taraftan da bir avukatlık ücreti alıyor ve cebe atıyor.
Türkiye hariç tüm dünyada, eğer davanızı kazanırsanız karşı tarafın verdiği avukatlık ücretini siz alırsınız ama Türkiye'de o parayı da avukatlar alıyor. Bunun normalde hukuk dışı olması lazım ama Yargıtay bir şekilde bunu kabul etmiş.
_____________________________ Hayat, beni neden üzüyorsun gı? -
Avukatlar da bu bildiriyi ai desteği alarak yazmadıysa hiç bişey bilmiyorum :)
-
üçkağıtları ortaya çıkacak diye korkuyordur muhtemelen karşı çıkanlar.
Mühendislerin - geniş anlamda kullanıyorum - devrindeyiz; avukatların değil. :)
_____________________________ We're beyond sympathy at this point, we're beyond humanity. -
birde galericiler
Hoş karşılamaları mı bekleniyordu?
AI şu aşamada giriş hatta bazı alanlarda orta seviyedeki her mesleği, her sektörü, her aracı kucağa almış durumda.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Citroen C5 Aircross 1.6 PureTech 180 -
Avukatlar sizin işyerinize gelir işinizle ilgili danışır sohbet eder gider, siz gidip avukata birşey sorsanız danışma ücreti ister .daha kötü olsunlar
_____________________________ . -
-
avukatların işi bitmez. yargı yapay zeka insanının savunmasını yapamaz. haklı olanın savunma açığını, sanığın savunma açığını, avukat tamamlar. ben şahsi görüşüm %25 kazancam diye
%100 kaybetmeyi kabul etmek benim yararıma değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
chp hdp tip seçmeni avukat/barolar bunlar. Yani halkın maksimum %45 ' i ancak denk gelir. Karşı olmak değilde ama siyaset yapmak. Hak hukuk adalet peşinde değiller. chp deki yargı mensuplarına bakabilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
cinepoyrajyoutubeKolpaçino Galerici Şahin Komik Sahnelerhttps://www.youtube.com/shorts/qPUDcSb6i5Q?si=lUEVZLhPraGQrq9i
mucityusuf37youtubekolpaçino dalavereci galerici 🤣#kolpacino #keşfetbeniöneçıkar #keşfeteyizzzhttps://www.youtube.com/shorts/72xoiUUE6x8?si=ZBm4V9iYlflfxbC5
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 27 Nisan 2026; 16:18:10 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Yapay zeka rüşvet yemeyen ai hukuk istiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
|
Yapay zekanın pek çok avukattan çok daha iyi iş çıkaracağını düşünüyorum. Avukat hatası ya da yeterince takip etmemesi yüzünden pek çok kazanılabilecek dava kaybediliyor. Üstelik adaleti temsil eden avukatlar, kendi hatalarından dolayı kaybettikleri dava için de avukatlık ücreti üstelik indirim bile yapmadan istiyor, karşı çıkarsanız dava açıp haciz ile alacaklarını söylüyorlar. Kendi açacakları davayı takip ederler gerçi |
|
Türkiye özelinde avukatlık ve emlakçılık, nefret ettiğim iki meslek grubu.
|
|
10 yıl veriyorum, 10 yıl sonra avukatlar işsiz kalacaklar, bu işin doğası bu, yapay zeka geliştikçe meslekler teker teker ıskartaya çıkacak.
|
|
Bu arada ülkemizde avukatlar iki kere para alabiliyor. Örneğin mağdur oldunuz ve dava açtınız. Avukatınız sizden bir ücret alıyor. Kaybederse bu ücreti size iade etmiyor tabii. Ama kazanırsa, karşı taraftan da bir avukatlık ücreti alıyor ve cebe atıyor. Türkiye hariç tüm dünyada, eğer davanızı kazanırsanız karşı tarafın verdiği avukatlık ücretini siz alırsınız ama Türkiye'de o parayı da avukatlar alıyor. Bunun normalde hukuk dışı olması lazım ama Yargıtay bir şekilde bunu kabul etmiş. |
|
birde galericiler |
|
yapay zeka titretmeye başladı
|
|
Avukatlar da bu bildiriyi ai desteği alarak yazmadıysa hiç bişey bilmiyorum :)
|
|
Eskiden Arzuhalci diye bir tabir vardı. Daktilo ile dilekçe yazarlardı. yapay zeka arzuhalcisi yapıyorlar faydalı olacaktır.
|
Benzer içerikler
- whatsapp hesap ekleme
- fotoğraf canlandırma
- whatsapp grup oluşturma
- apple ıntelligence nasıl açılır
- samsung uygulama kilitleme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler