Şimdi Ara

Ada Araştırma Eskişehir Yerel Seçim Anketi - AKP önde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ada Araştırma Eskişehir Yerel Seçim Anketi - AKP önde

Ada Araştırma Eskişehir Yerel Seçim Anketi - AKP öndeADA ARAŞTIRMA (@AdaArastirma) on Xtwitter
    31 Mart Yerel Seçimleri Araştırması | ESKİŞEHİR Eskişehir’de yaşayan seçmenlere "Bu pazar bir yerel seçim olsa Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için oyunuzu hangi adaya vereceksiniz?" sorusu yöneltilmiştir. 1-15 Mart tarihleri arasında 1500 kişi ile yapılan ankete göre;…
    https://twitter.com/AdaArastirma/status/1769765360054481114

• aklı olan zp'ye verir. başkanlıkta vermiyosanız mecliste kesin verin

• hem 2019 hem 2023 %10 fark varmış mümkün mü böyle bir şey?

• Eskişehir de böyle gaddar bi adama oy verirse yazık yani. Dağdaki zararsız hayvana bile göz diken adam bi de kendini hayvanseverim, modern barınak kuracağım diyor. Bu sadece yiyici, hayvanı sofrada yemeyi sever.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamivural kullanıcısına yanıt
    Ben bunu bilmiyordum tesekkurler. Ya zaten hic bir sey bilmeye gerek yok, bu adam Iyi Parti'den secilip, dakikasinda Ak parti'ye gecmedi mi? Hani akp listesinden secilmissindir, en kotu cumhur ittifakinda bir partiden secilmissindir, eyvallah.

Ya sen IYIP'ten secilip, nasil saniyesinde gecersin ya? Senin karakterin hakkinda ne dusunuruz o zaman?

Yoksa ben chp'nin saglam bir tokat yemesini isterim. Bir Eskisehir'i kaybetmek ne demek adam olana? Keske, ama bu adamla degil. Ankara'da Altinok denen adamla degil. Istanbul'da Kurum'la degil.

Akp resmen bana oy verme diyor, gun gectikce chp'ye donusuyor.

• Oy kullanmaya gideceklere Kemal Sunalın Zübük filmini izlemeleri mecbur ve şart konulsa, bunun gibi siyasetçiler değil adaylığını koymak, sokağa bile çıkamazlar.

Zengini seçip, fakirliğe çare bulmasını beklemek te çok garip ve umutsuz vaka herhalde!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.