arkadaşlar var mı bunun bi ayarı falan youtube videoları başlatmıyor artık reklam engelleyiciniz kapatın diyor |
ad guard artık youtube'da çalışmıyor??

-
-
bende de aynı sorun olmaya başladı, başka bir adblocker indirdim fakat reklamları reklam suresince karartıp bekleterek engelliyor sanırım kodlamasını yapan çocuk uzaktan eğitimle mezun olmuş
-
uzantıyı silip yeniden yükledim şimdilik sıkıntı yok gibi
-
Hocam uyarı çıkınca çarpıya basıyorsun video devam ediyor oynatmaya bir sorun olmuyor
-
gizli sekmeden açınca sıfır reklam izlediğimi farkettim geçen gün
-
Youtube yeni önlem almış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
satın alın la, valla. çok da para değil. uğraştığınıza değmez, yıllarca boşuna satın almadığıma pişman oldum. telefonda orda burda hiçbiyerde reklam yok.
-
knkam filtre ayarı girmen lazım ben girdim sorun ortadan kalktı. mq 3 video izleme hakkı verip sonra izlememi engelliyodu ne kafa yaşıyolar anlamadım. bilgisayarda birini engelleyemezsin bir sürü çözümü var
-
5 lira olsa bile almayacağım her şeye para verir olduk,yok spotify yok amazon prime yok netflix bıktım valla hepsini bu aydan sonra iptal edeceğim
-
ayarları yaptım suan takır takır calısıyor dost
-
Chrome ye U block origin Eklentisibi kurun Youtube Reklamlarından kurtulun :)
-
Öyle olmuyor, o en başta gelen uyarı penceresi. Bi süre sonra tamamen videonun üstüne çıkarak blokluyor adblock kapatmadan açılmıyor. (Açmanın yolları var tabi.)
Onu da engelliyor ki, kendim kullandığımdan biliyorum. Tabi filtre veya önbelleği temizleyerek engeli kaldırmak mümkün.
Benim hiç başıma gelmedi hocam
-
kullanıyorum,bende sorun yok
-
filtre girmen gerekli girince o sorun kalkiyor eskisi gibi oluyo
Telefondan kullanıyorsan New pipe diye bir uygulama var YouTube vancedin yandan yemişi onu kullan bilgisayardan giriyorsan emülatör kurup istersen New pipe indirip izle yada ad guard kurup yap ad guard %100 çalışması lazım bende kullanıyorum ve karşıma reklam çıkmıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Windows 7 için çalışan VPN bulmak mümkün mü?
u block origin kurup ayarına girin sonra filtre listesine girip tüm önbellekleri temizleye basın ardından şimdi güncelleye basın sorun çözülüyor
-
chrome.google.com
Youtube için Adblock - reklam engelleme aracıhttps://chrome.google.com/webstore/detail/adblock-for-youtube-ad-bl/lagdcjmbchphhndlbpfajelapcodekll?hl=tr
Benzer içerikler
- fruugo güvenilir mi
- sol ayak baş parmak hissizlik
- yazmayan erkek
- beylikdüzü cumhuriyet mahallesi nasıl bir yer
- elime elektrik çarptı ne yapmalıyım
- huawei boykot mu
- ets2 türkiye haritası
- telegram indirim
- çay bardağı emojisi
- penis nakli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X