Şimdi Ara

ad guard artık youtube'da çalışmıyor??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar var mı bunun bi ayarı falan youtube videoları başlatmıyor artık reklam engelleyiciniz kapatın diyor

• bende de aynı sorun olmaya başladı, başka bir adblocker indirdim fakat reklamları reklam suresince karartıp bekleterek engelliyor sanırım kodlamasını yapan çocuk uzaktan eğitimle mezun olmuş

• uzantıyı silip yeniden yükledim şimdilik sıkıntı yok gibi

• Hocam uyarı çıkınca çarpıya basıyorsun video devam ediyor oynatmaya bir sorun olmuyor

• gizli sekmeden açınca sıfır reklam izlediğimi farkettim geçen gün  

• Youtube yeni önlem almış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • satın alın la, valla. çok da para değil. uğraştığınıza değmez, yıllarca boşuna satın almadığıma pişman oldum. telefonda orda burda hiçbiyerde reklam yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • knkam filtre ayarı girmen lazım ben girdim sorun ortadan kalktı. mq 3 video izleme hakkı verip sonra izlememi engelliyodu ne kafa yaşıyolar anlamadım. bilgisayarda birini engelleyemezsin bir sürü çözümü var

• _bluescream_ kullanıcısına yanıt

5 lira olsa bile almayacağım her şeye para verir olduk,yok spotify yok amazon prime yok netflix bıktım valla hepsini bu aydan sonra iptal edeceğim

• kabakara61 kullanıcısına yanıt

ayarları yaptım suan takır takır calısıyor dost 

• Chrome ye U block origin Eklentisibi kurun Youtube Reklamlarından kurtulun :)

• dsaewq D kullanıcısına yanıt

Öyle olmuyor, o en başta gelen uyarı penceresi. Bi süre sonra tamamen videonun üstüne çıkarak blokluyor adblock kapatmadan açılmıyor. (Açmanın yolları var tabi.)

• yunus_60 kullanıcısına yanıt

Onu da engelliyor ki, kendim kullandığımdan biliyorum. Tabi filtre veya önbelleği temizleyerek engeli kaldırmak mümkün.

• Blitz. kullanıcısına yanıt

Benim hiç başıma gelmedi hocam

kullanıyorum,bende sorun yok

filtre girmen gerekli girince o sorun kalkiyor eskisi gibi oluyo

• Telefondan kullanıyorsan New pipe diye bir uygulama var YouTube vancedin yandan yemişi onu kullan bilgisayardan giriyorsan emülatör kurup istersen New pipe indirip izle yada ad guard kurup yap ad guard %100 çalışması lazım bende kullanıyorum ve karşıma reklam çıkmıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Windows 7 için çalışan VPN bulmak mümkün mü?

• u block origin kurup ayarına girin sonra filtre listesine girip tüm önbellekleri temizleye basın ardından şimdi güncelleye basın sorun çözülüyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.