Şimdi Ara

Activex Antibakteriyel Sıvı Sabun 700 ml 9.90 + Kargo Bedava(HB)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.845
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hafta sonuna özel belli market ürünlernde kargo bedava fiyat bana sıcak geldi iki tane aldım hemen konusunu açayım dedim link ve görsel bırakıyorum.

www.hepsiburada.com
    Activex Antibakteriyel Sıvı Sabun Aktif 700 ml Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/activex-antibakteriyel-sivi-sabun-aktif-700-ml-p-SGDIL500406?magaza=Hepsiburada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yaklaşan koronavirüs dalgası öncesi güzel fırsat. Tabi gerekli gereksiz elimizi bununla yıkamamak kaydıyla

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İyi fiyat getirden %50 ile 7 liraya gelmişti tanesi bana da.
  • güzel fiyat kaptım iki tane. teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 tane aldım teşekkürler migrosta tanesi 18.5
  • Bu markayı bir defasında a101'den güya indirimli diye almıştım. Ancak ürün doğru düzgün köpürmüyor ve elinizi durularken bir türlü tam istediğiniz sonuca ulaşamıyorsunuz. Açıkçası ben ve diğer aile bireyleri hiç memnun kalmadılar. O yüzden tavsiye etmiyorum.
  • Teşekkürler 3 tane aldım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkür ederim.
    İş yerime sipariş geçtim.
  • 1 adet alındı teşekkür ederim konu sahibi arkadaşa

• quote:

Orijinalden alıntı: Hypericum

Yaklaşan koronavirüs dalgası öncesi güzel fırsat. Tabi gerekli gereksiz elimizi bununla yıkamamak kaydıyla
    Corona varya, bu activex in içinde kendine öyle bir köpük banyosu yapar ve keyfini çıkarır ki amma activex in buna zerre kadar bir zararı olmaz çünkü ikisi de ayrı dünyalara ait; zararının olması için en az 20 saniye tesir etmesi gerekiyor.. activex in gücü sadece bakterilere yeter fakat sıradan bir sabun bile 20 saniye kuralına uyulduğunda coronanın canına okumak için yeterlidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 16 Ağustos 2020; 16:45:9 >
  • dekareme kullanıcısına yanıt
    +1

• 2 adet bende aldım. Dışarıdan geldiğimde sadece kullanırım. Teşekkürler konu için.

• quote:

Orijinalden alıntı: dekareme

Corona varya, bu activex in içinde kendine öyle bir köpük banyosu yapar ve keyfini çıkarır ki amma activex in buna zerre kadar bir zararı olmaz çünkü ikisi de ayrı dünyalara ait; zararının olması için en az 20 saniye tesir etmesi gerekiyor.. activex in gücü sadece bakterilere yeter fakat sıradan bir sabun bile 20 saniye kuralına uyulduğunda coronanın canına okumak için yeterlidir

Alıntıları Göster
    Ben de bakterilere karşı etkili diye biliyorum.

• Migrosta bu hafta 1lt olanı 12 tl idi

• Kargolandı ben şok😯

• Yanına bir şey ekleyince kargo bedavası kalkmasa 2-3 parça bişey daha alacaktım bundan da vazgeçtim.
  • Teşekkürler chip para ile aldık
  • dekareme kullanıcısına yanıt
    Activex 'in antibakteriyel olan hammaddesinin bir çeşit kuaterner amonyum bileşiği olduğunu ve kuaterner amonyum bileşiklerinin de virüsit olduğu ayrıca koronavirüse da karşı etkili olduğunu göz önüne alırsak koronavirüsün bu sabun içinde banyo yapacağı fikri fantazi olmaktan öteye geçemiyor ne yazık ki

• 1 tane de ben aldim. Tesekkurler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.