oncelikle active konusuna yazdim ama cevap gelecege benzemiyor bende buradan tekrar sorayim dedim dun xperia active aldim x10 i takasa verdim bugun farkettimki ekranin sag alt kosesinde isik sizmasi var bir digeri forumun mobil sitesinde telefonu yan yatirip mesaj yazinca ekrandaki goruntunun parlakligi bir azaliyor bi artiyor hani harflere basinca titriyorya sanki titrerken telefonun gucu yetmiyorda ekranin parlakligi azaliyor gibi ne yapayim bugun telefonu aldigim yere gidecegim goturup vereyim bakayim ne diyorlar ama simdi telefonu degisim yerine tamir onerecekler tamir sonrasi ise telefonun halini hepimiz biliriz illa bi yeri kirik gelir tamir ettirmek istemiyorum ne yapmaliyim
Bi telefoncuya götür.Olmassa aldığın yere ver.
Alakası yok telefonda bulunan ışık sensörü ile alakalı
isik sizmasi ekrandan degilmis alttaki dokunmatik tuslarin isigi imis baktim oyle digeri ise telefoncu bana dediki sen benden iyi biliyosun bu isleri abi sorunu kesin bul oyle tamir ettirelim dedi zaten bilse x10u 750 tlye almazdi her neyse bende simdi yeni yazilim attim bakalim telefonla mutluyuz
telefonun ışıgının artıp yükselmesi ışık sensörüyle alakalı bir durum arıza değil yada sorun değil
Yok ondan ayriı olarak sabit isik altiında hızlı bir şekilde bi artıyor bi azaliyor