Şimdi Ara

Acronis True Image 9.0 (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.583
Cevap
6
Favori
386.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Franko; Bootable USB hakkında bilgim yok ama şöle deneyebilirsin : Acronis'i kur, kır ve sonra da BOOT CD'si oluştur.
    FAT32 dosya sistemi kurulu USB belleğine oluşturduğun ISO dosyasını WinRAR ile USB belleğe gönder. Bir de böyel BOOT etmeyi dene. Ama USB arayüzlü DVD yaıcılarla da format atabilirsin diye biliyorum.,

Ekleme : ISO'yu USB belleğe kopyalamayacaksın. ISO'nun içindekileri USB belleğin anadizinine kopyalacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertacaygun -- 16 Haziran 2009; 23:19:11 >
  • taşındı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franko -- 20 Haziran 2009; 3:54:59 >
  • Arkadaşlar benim şimdi 500 gb lık bir seagate HDD im var.. Acronisle bir image aldım kenarda saklıyorum.. Sorun şu ki bu HDD de bir arıza veya problem

olduğu kanısındayım .. E8400 işlemcili 2 gb Ram li cihazım 1 dakkayı geçik bir sürede açılıyor.. Birkaç kişiye sordum HDD yi tarat bad sector felan dediler

neyse.. Ben de dün 1 tb Western Digital Caviar aldım.. Şimdi ben aldığım bu imajla sistemimi bu yeni aldığım Hdd ye atabilirmiyim ? Yani bu diske 2-3 saat

xp , program , driver bilmem ne kurmakla uğraşmak istemiyorum.. Sistemi kurduktan sonrada eski diski çıkarabilirim değilmi ? Yeni HDD den çalışırmı pc ?
  • Peki arkadaşlar bu laptoplarınki gibi recovery dvd hazirlayamazmiyiz? Yani C sürücüsünün yedegini dvd ye alip. DVD takip calistirdigimizda hic biseyle ugrasmayip yedegimizin c ye kurulmasına imkan yok mu? Acronisi inceledim ama bulamadım.
  • Arkadaşlar merhaba,

Az önce denedim ama bir turlu bulamadım. BOOT CD'si ile elimdeki imajı geriyüklemek istiyorum. İmajım D sürücüsünde. Ne yapmam gerektiğin bulmadım. Yardımcı olbilir misiniz?
  • Arkadaşlar size 2 sorum olacak;

1-Ek harddiske atıyorum ben backup'ı boş alan onda 137 gb. C: de 157 gb dolu bikaç oyun sildim ama boyut azalmadı galiba sadece simgeleri vardı. Sonlara doğru hata vermez dimi o kadar beklemiyim? Bide 250 gb atılcak diyor ama dolu alan 157 gb?

2-Backup yaparken pc den oyun oynasam hata verir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad_Jak -- 24 Temmuz 2009; 11:18:36 >
  • Arkadaşlar benim de bir sorum olacak. Harddiski kopyalayıp diğer bilgisayara takıyorum xp yazısında reset atıyor. proceed demeden önce de d: bölümünde çarpı işareti var.(C: d: olarak bölümlü harddisk sistemler de aynı özelliklere sahip). Acaba diyorum 8 mb'lık bölüm yok ondan mı acaba xp açılmıyor. 8 mb'lık bölümü de oluşturamıyorum.
  • Arkadaşlar bu program başıma bir sürü işler açtı. Tabi o kadar memnun kalan adam varken ben sorun yaşıyossam sorun büyük ihtimal bendeydi..Backup yapmak isterken pc bidaa açılmayıverdi.Windowsu yeniden kurayım dedim kuramadı.Derken HDD çöktü.Şuan eski verilerimi kurtarmaya çalısıyorum. Backup yaparken bi yanlışlık mı yaptım acaba? Benim gibi sorun yaşayan oldu mu aranızda??
  • Mad_Jak oyun oynamasan daha iyi olur kendi haline bırak bilgisayarı.

sertacaygun bilgisayarın bios ayarlarından first boot device'ı DVD-ROM seç, CD'yi tak bilgisayarı yeniden başlat acronis açılır

eLes evet çalışır ama farklı marka HDD'lerden sorun çıkar mı bilmem.
  • Teşekkürler
  • acronis true image 9 indirdim. kurdum yedegini aldım. pc de bir şeyler degiştirdim denemek içn , geri yükleme yaptım program çalışıyor.

şunu yormak istiyorum. c sürücsü 3.93 gd tı. yedek ise 2 küsür gb tuttu. şimdi ben boot cd yapmak istiyorum. pekiyi cd nin kapasitesi yetecekmi
  • yeni bir masa üstü aldım. az önce denedigim acronis true image 9.0 versiyonunu yükledim yedek aldım denemek için pcde degişiklikler yaptım. recovery yaptım sonra pc bastan açıldı oradada acronis yüklerken hata verdi. hard diskle ilgili bir şeyler dedi. olmadı . sanırım hard dist sata oldugu için bu versiyon desteklenmiyor sanırım.

çünkü üsteki denedigim pc laptopdu eski bir modelsi sata hardiski yotu. o yüzden tıkır tıkır çalıştı program.

yeni masaüstü çin hangi versiyonu kullanmam lazım. link verirmisiniz yüklemem için
  • Arkadaşlar ilk sayfadakileri Acronis True Image Home 2009 a uyarladım Create Back up ile C nin yedeğini D ye kaydettim ve "MyBackup" oluştu. şimdi bunu E ye kuracam ve E den çalıştırcam pc yi (E deki hdd sata2 ve önceki ide arabirimli dandik birşeydi.)

şimdi ne yapmalıyım resimli olarak anlatacak olan bir arkadaş varmı yıllardır kullanmıyorum ve bu Bootable cd bile değil onda biliodum nasıl kullanacağımı.
    Bu d deki Back up ı dvd ye yazdırmıcam dimi çünkü tıklanabiliyor ve c çıkıyor herşeyi görüyorum.
    programın içinde de Bootable cd oluşturacak menüyüde bulamadım :(
  • Arkadaşlar nette yoğun aramalarım ile işte;

Acronis True Image Home 2009 Kullanımı

2 adet Video dosyası Shift Delete adlı bi siteden alıntıdır videolar. ve çok güzel anlatmışlar sizlerle paylaşmak istedim eğer isterse arkadaşlar ilk sayfaya eklerler

İmaj alma ve geri yükleme anlatımı:

http://r apidshare.com/files/272354635/acronis_imaj_alma_ve_geri_yuekleme.exe (r ve a harfleri arasındaki boşluğu siliniz.)

Bootable Cd oluşturulması:
    http://r apidshare.com/files/272353859/acronis_bootable_iso_olusturma.exe (r ve a harfleri arasındaki boşluğu siliniz.)

Arkadaşlar videolar exe uzantılı ama flash dosyasıdır. hazırlayanlar profesyönelce hazırlamışlar.
    Ben de bu videolara göre kullandım programı ve düzgün olarak çalıştı

• cavap yazan oldumu
  • acronis 2009 u internetten buldum indirdim. içinde keyde vardı. kurduktan sonra programı açarkemn birdaha key istedi aynı keyi girdim program açıldı. 1 defa yedekleme ve geri yükleme yapabilirsiniz dedi. bende programı kaldırdım acronis 11 indirip deneyecegim.
  • mrb arkadaşlar konunun uzmanlarına sormak istiyorum anakartım gigabyte ma790xt anakartta 2 tana sata 2 harddisk takılı 1. harddisk 1 tb 2. harddisk 300 gb 1tb olan harddisk 2 partition 100gb ve 900 gb şekline diğer harddisk tek partition 1tb olan harddiskin 100gb bölümüne windows 7 yükledim herşeyi ayarladım en son yedek almaya sıra geldi yedeğide aldım 1. harddiskin 900 gb olan bölümüne yedeği aldım biostan öncelik sırası 1 tb olan yani işletim sisteminin olduğu harddiske öncelik verdim

sorun şuki yedeği geri yüklüyorum hatasız geri yüklüyo fakat sistem açılmıyor bootmgr hatası veriyor ve repair edilmiyor tamiri olmuyor acaba eksik yaptığım bir şeymi var

kullandığım image acronis home 2009 bootable cd
  • @Altiparmak1982
    Başlatmaya çalıştığınız diskteki bölümün aktif olup olmadığını kontrol edin Büyük ihitmal sorununuz budur.
  • v11 ile bazı dosyaları yedeklemek amaçlı image sini almak istedim ama 1 saat oldu hala 9dk kaldı diyor ve çooooook yavaş ilerliyor. Dosya boyutu yaklaşık 9gb, aynı büyüklükte windows imajı aldığımızda ise 15-20dk ya hallediyor neden bu kadar uzun sürüyo anlayamadım.

3 defa denedim bir miktar ilerledikten sonra bir yerde takılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAdmin -- 31 Ağustos 2009; 17:38:11 >
  • Merhaba arkadaşlar. Ben Acronis True İmage eche (yanlış da yazmış olabilirim) kullanıyorum. 2 tane bilgisayarımız var. Her ikisi de aynı. Tek yumurta ikizi gibi... Bilgisayarın birine istediğim tüm programları kurdum. Backubunu aldım. Daha sonra diğer bilgisayara aktarmak istedim. Sanırım Recovery idi. Recovery bitti. Ama bilgisayar açılmadı. "Missing operating system" yazısı var. Orada takılı kaldım. Acaba kullandığım Acronis eski mi? Bilgisayarlarda Vista Enterprise var. Vista'da başka bir acronis mi kullanmalıyım? Cevaplarınızı bekliyorum.....
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.