Şimdi Ara

Acronis True Image 9.0 (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.583
Cevap
6
Favori
386.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CAT33 kardeşim
    Acronisle işlem yapınca PC kapanıp dos ekranın image yükleme işini yaptı mı?
    Bu işi yaptıysa mutlaka yüklenmiştir
    Sİstem XP ise cd yi tak onarımı seç
    Vista ise DVD yi tak ve başlangç sorunlarını gider tıkla
    10 dk da işin hallolur.
    Aynı ayarlarla karşına gelecektir.
  • Merhaba sayın arkadaşım. Kusura bakmayın. Benim Acronisle ilgili çok fazla teknik bilgim yok. Bir arkadaşım yüzeysel olarak anlattı. Ben de uyguladım. Yaptığım uygulamayı açayım biraz. Bilgisayarın birini baştan kurdum. Lazım olan programları da kurdum. Daha sonra Backup'tan tib dosyasını oluşturup, 15-20 dakikada harici harddiske kopyaladım. Yaklaşık 5,7 GB bir boyutu var. Yani backupta herhangi bir problem yaşamadım. Daha sonra diğer bilgisayara geçtim. Acronis cd'sini taktım. Bilgisayar açılırken Acronis devreye girdi. Recovery simgesini seçtim. Aşamaları tek tek geçip, tib dosyasını buldum ve Windowsun kurulu olduğu C sürücüsüne Prooced simgesiyle işlemi başlattım. Yaklaşık 10-15 dakika sürdü. Sonra işlem bitti ve Acronisi kapattım. Bilgisayar baştan açılmaya başladı. Windows çalışmadan hemen önce "Missing Operating System" yazısı çıktı ve öylece kaldı. Bilgisayarlarda en üst sürüm vista var. Yarın bir daha deneyeceğim.

Dediğim gibi... Benim Acronisle ilgili fazla teknik bilgim yok. İnternetten bazı dersler ve videolar buldum. Az da olsa onları izledim. Takip ettiğim yolda yanlışlık yapmadığımı gördüm. Acaba sorun vista mıdır veya kullandığım sürüm vistada hata mı yapıyor diye düşünüyorum.....

quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

CAT33 kardeşim
    Acronisle işlem yapınca PC kapanıp dos ekranın image yükleme işini yaptı mı?
    Bu işi yaptıysa mutlaka yüklenmiştir
    Sİstem XP ise cd yi tak onarımı seç
    Vista ise DVD yi tak ve başlangç sorunlarını gider tıkla
    10 dk da işin hallolur.
    Aynı ayarlarla karşına gelecektir.

• Sorun vistada değil
    Bu tip hatalar arada sırada verir
    Senin image yüklenmiş
    Vista DVD sinin takıp başlangıç sorunlarını taratırsın ve düzelt dersen çalışacaktır.
  • Az önce tekrar denedim. Recovery den sonra Acronis cd'sini çıkarmadım. Acronis çalışınca windows seçeneğini tıkladım ve bilgisayar sorunsuz bir şekilde, backubunu aldığım bilgisayarın aynısı olarak çalıştı. Çok sevinçliyim. İilgilendiğin için teşekkürler...

quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Sorun vistada değil
    Bu tip hatalar arada sırada verir
    Senin image yüklenmiş
    Vista DVD sinin takıp başlangıç sorunlarını taratırsın ve düzelt dersen çalışacaktır.

• yaklaşık 1 ay önce aldığım bir yedeği geri yüklemek istediğimde dos ekranında hiç bir ilerleme olmadan operation succeed with errors diyor ver herhangi bir yükleme yapmıyor.bu sorunu nasıl aşabilirim.
  • Farklı bir acronis sürümü dene..
  • slm arkadaşlar çok güzel ve kaliteli bir forum. formun sonunu bulmak baya zaman aldı :D

bende c de windows xp, d de ise windows7 kurulu ve tabii bir sürü cad, tasarım ve sürekli kullandığım programlar vs. bu ayarları yedeklemek istiyorum. acaba windows7 yi destekliyor mu? çift işletim sistemi kurulu olduğu için yedeklemede sorun olur mu? sistem yedeği alacam yardımlarını ve önerilerini bekliyorum
  • Acronis 10.0 ile Windows 7'nin imajını sorunsuz alıp geri yüklüyorum. Önemli olan aldığın imajı geri yüklerken hedef olarak Windos 7'nin kurulu olduğu partitionu göstermelisin. Yoksa XP'nin üstüne yüklersen oda Windows 7 olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayyadkn

yaklaşık 1 ay önce aldığım bir yedeği geri yüklemek istediğimde dos ekranında hiç bir ilerleme olmadan operation succeed with errors diyor ver herhangi bir yükleme yapmıyor.bu sorunu nasıl aşabilirim.

V12yi yada yeni çıkan v13ü dene.
  • 2009 sürümü stabil çaışıyor 2010 sürümü pek iyi değil..
  • arkadaşlar şimdi ben ilk verilen linki Rapid den indiriyorum bir arkadaşım bana ghost verdi key crack vs derdi yok dün denedim 6 dk da yedek aldı 5 dk da recovery yaptı ghosttan kıllandığım bi nokta var backup aldığım xp pro daha önce açılış sırasında ekran da gelip gitmeler olmuyordu şimdi çöken aynı pc ye yüklediğimde açılışta windows yazısını geçerken çok kısa bi saliselik gelip gitme oluyor hafiften ama bir sorun yaşatmadı şimdi bu acronis kullanımı ghosta göre kolaymı zormu key crack derdi varmı normal bir ev kullanıcısı için yokmu bunu araştırıyorum yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

Not: cd den yada disketten başlayan Ghost bana çok basit geldi kullanımı yani pc ye yüklemeye felan gerek yok gibi acronis ile başından sonuna kadar baktım kullanımı gözümü korkuttu gibi geldi bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 19 Ekim 2009; 21:04:36 >

• 9'u windows 7'de deneyen oldu mu?
  • teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

arkadaşlar şimdi ben ilk verilen linki Rapid den indiriyorum bir arkadaşım bana ghost verdi key crack vs derdi yok dün denedim 6 dk da yedek aldı 5 dk da recovery yaptı ghosttan kıllandığım bi nokta var backup aldığım xp pro daha önce açılış sırasında ekran da gelip gitmeler olmuyordu şimdi çöken aynı pc ye yüklediğimde açılışta windows yazısını geçerken çok kısa bi saliselik gelip gitme oluyor hafiften ama bir sorun yaşatmadı şimdi bu acronis kullanımı ghosta göre kolaymı zormu key crack derdi varmı normal bir ev kullanıcısı için yokmu bunu araştırıyorum yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

Not: cd den yada disketten başlayan Ghost bana çok basit geldi kullanımı yani pc ye yüklemeye felan gerek yok gibi acronis ile başından sonuna kadar baktım kullanımı gözümü korkuttu gibi geldi bana

Acronis ghosttan çok daha kullanışlı bir imaj alma programıdır. Artık yeni satılan bilgisayarların hiçbirinde disket sürücüsü yok. Acronisi kullanacaksan önce programın kullanımı tam öğrenmelisin. Sonra da tam sürüm kullanmalısın. İşletim sisteminin imajını sorunsuz alabilir, imajını güncelleyebilir ve hatta imaj dosyasından dosya, klasör çıkarabilir, ekleyebilirsin.
    Yani formatı unutturacak dört dörtlük bir programdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin

v11 ile bazı dosyaları yedeklemek amaçlı image sini almak istedim ama 1 saat oldu hala 9dk kaldı diyor ve çooooook yavaş ilerliyor. Dosya boyutu yaklaşık 9gb, aynı büyüklükte windows imajı aldığımızda ise 15-20dk ya hallediyor neden bu kadar uzun sürüyo anlayamadım.

3 defa denedim bir miktar ilerledikten sonra bir yerde takılıyor.

byadmin
    Mesajını çok önce yazmışsın ama yine de cevaplayayım.
    İmajını aldığın işletim sisteminde ya virüs var ya da işletim sisteminin yapısı bozulmuştur. İşletim sistemini formatlayıp yeniden kurduğunda imaj alma süresi eskisinden çok daha çabuk olacaktır.
  • Eline sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: ettu

quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin

v11 ile bazı dosyaları yedeklemek amaçlı image sini almak istedim ama 1 saat oldu hala 9dk kaldı diyor ve çooooook yavaş ilerliyor. Dosya boyutu yaklaşık 9gb, aynı büyüklükte windows imajı aldığımızda ise 15-20dk ya hallediyor neden bu kadar uzun sürüyo anlayamadım.

3 defa denedim bir miktar ilerledikten sonra bir yerde takılıyor.

byadmin
    Mesajını çok önce yazmışsın ama yine de cevaplayayım.
    İmajını aldığın işletim sisteminde ya virüs var ya da işletim sisteminin yapısı bozulmuştur. İşletim sistemini formatlayıp yeniden kurduğunda imaj alma süresi eskisinden çok daha çabuk olacaktır.

İmage yi windows için almıyordum sadece programların imagesini almak istedim ve oda e de idi ayrıca virüs felanda yoktu bilgisayarda.

• Arkadaşlar Acronis True Image 11 kullanıyorum. Bilgisayar çökmelerine karşı bootable dvd nasıl oluşturabilirim? Acil cevap lazım...
  • Önce Denetim masası Bölge dil seçeneklerinden Türkçe yi İngilizce yap sonrasında;

Acronisi aç ve en üst menüde Tools Crate Bootable Rescue media dedikten sonra yönergeleri takip ederek ister cd ye yazdırırsın ister iso oluşturup sonradan cd ye yazdırırsın.
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.