Şimdi Ara

acilll okuyun lütfen... sokakta olan bitene bakın!!!!!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • karı kız muhabbeti olsa çoktan yorumlar gelmişti,popüler konu olurdu ama burdan anlıyoruz aramızda ki duyarlı ve duyarsız arkadaşları sağolun gerçekten.
  • Bende elimden geldiğince yardım edip duyarlı olmaya çalısıyorum ama etraftaki kedi,köpek kaybolmuş hiç birini göremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: мέlĽ

Bende elimden geldiğince yardım edip duyarlı olmaya çalısıyorum ama etraftaki kedi,köpek kaybolmuş hiç birini göremiyorum

siz bi yere bırakın hocam onlar kokusuna gelir illa ki dün bende öyle yaptım bulamadım hayvanları.sonra bıraktım bi baktım gelip bulmuşlar. herkesi biraz daha duyarlı olmaya davet ediyorum.hava soğuk ve dondurucu sizin evinizde kalorifer soba vs yanabilir ama dışarda ki canlılar gerçekten çok zor durumda.
  • ben bir hafta aç kaldım kimse önüme bir tas makarna koymadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnanamayRum~

Evde ki sucukları kesip camdan kedileri çağırıp attım. Merak etmeyin bi yeriniz eksilmez siz de verin

İnanamayRum
  • tok açın halinden anlamaz
  • ellerine yüreğine sağlık. hatta bu soğuk havalarda yakınlarınızda varsa hayvan barınaklarına gidebilirsiniz. çünkü şu sıralar pek ilgi gösterilmiyor barınaklara diye haberler çıkıyor. köpekler boynunda zincirle donarak ölüyolar. dikkat edip ilgi gösterelim.
  • ıyılık yap denıze at konu dısına acma,enanıyet olmasın
  • dökün dökün balkondan makarna pilav dökün, bizim sitede dökenler var aşağı da oluşan pisliği umursamıyorlar.Kaldırın gövdenizi gidin bir kapta koyun şu yemeği, lafım bizim sitedekilere
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnanamayRum~

quote:

Orijinalden alıntı: Ersel YILGIN

Ya bizim kapıda da köpek yatıyor hayvan titriyordu. Neyse bir şeyler hazırladım dün gece indirdim kalktı kokladı yemedi.
    Çok kötü oldum ya beğenmedi götürdüğüm şeyi.

Yerler. Sokak köpeklerini çok iyi bilirim. Genellikle yanlız yemek yerler yaşadıklarından korkudan dolayı sanırım

köpekler aç kalınca insan dışkısını bile yiyorlar bir kaç kez dağda gözümle gördüm.
    ankarada elmadağ var kışın havası çok sert olur.mangal yakıyorduk, arabanın yanına tilki geldi attığımız kemikleri alıp alıp gitti karda buzda aç kalmış hayvan.normalde tilki insana yaklaşmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Electi

ben bir hafta aç kaldım kimse önüme bir tas makarna koymadı

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.