Şimdi Ara

Arkadaşlar bende bi sağlıkcıyım ve bi konuda mazuratım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Deli gibi çalışıyırum zor şartlarda ve mr çekiyorum her hastadan sonra dezenfekte ediyorum heryeri mecbur hastaları 10 dk geç alıyorum.

Bi hastayıda 10 dk geç aldım dizinde sorun varmış hastanın yakını geldi dünyalar kadar laf etti gitti,bi öğrendimki şikayet etmiş yaptığım iştede çok şükür başarılıyım.

Arkadaşlar özel hastanedeki insanlarında bi duygusu var gık desek şikayet ediliyor ayıptır ya gel benle tartış bu şikayet ne aldığımız maaş zaten az ve ben işimi seviyorum para için yapmıyorum nedie bu şikayet olayı anlamıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 18 Mart 2021; 3:1:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şikayet etmişler öldürebilirlerdi bile bu hastalarla dolu ülkede.

• quote:

Orijinalden alıntı: iyi birisiydim

şikayet etmişler öldürebilirlerdi bile bu hastalarla dolu ülkede.

Bak ciddi bi durum olur tamam eyvallah yahu 10 dk gecikmiş içeriyi dezenfekte etmişim bu insanlar niye böyle sabırsız ayptr müslümana yakışırmı hemen şikayet.

Bende cafeye gidiyrm çay soğuk geliyor garsonu uyarıyorm ama şikayet etmiyorum ne gerek var ya e hani sağlıkcıya saygı ?

• Bunlar defacto cahil hocam.Bildiğin gibi devam et

• Kanuni yi bilmez onlar Abdülhamid zannediyorlar.

• Biraz para verince bizim insanımız hastaneyi atın aldığını sanıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Görgüsüzsüzlük ve kabadayılık daha da yükseliyor ülkemizde.Siyasette bile bu prim yapıyor.İnsanımız saygıdan edepten anlamıyor.

Sen saygılı bir insan mısın bittin.Türkiyede var ya adamın canını alırlar canını

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DBF37AF64

Görgüsüzsüzlük ve kabadayılık daha da yükseliyor ülkemizde.Siyasette bile bu prim yapıyor.İnsanımız saygıdan edepten anlamıyor.

Sen saygılı bir insan mısın bittin.Türkiyede var ya adamın canını alırlar canını

Adam gibi konuştunmu beyfendi dedinmi dahada üstüne geliyorlar,bağırıp çağırdınmı saygı duyuyorlar çok ilginç.

10 dk gecikti 10 dk ben 35 yaşındayım bi kez bile birini şikayet etmedim ayptr ya valla gelirim olsa hayatım boyunca çalışmam inanki.

• Ülkeler arası olay çıksa hemen vatan millet sakarya, biz birlikte türkiyeyiz hepimiz kardeşiz vesayre; ama gel gör ki kendi içimizde zaten gavura vurur gibiyiz ne yazık ki. Anca tüm dünya bize gömülecek öyle birbirimizi sevip saycaz değer vericez galiba o da bilinçli değil milliyetçilik duygusu sonucu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sadece hastane değil, market, akaryakıt istasyonu, veya herhangi bir yer para verdiyse kendisini oranın efendisi ilan ediyor bir anda.

• Reis kafana takma.Kamuda sağlıkçıyım.Ayni mevzulara her hafta maruz kalıyorum.Gulup geçiyorum napalim.Herseyi takmamak lazim.

• Bunlar bir şey mi doktor döven sığırlar var bu ülkede.

• boşver hocam malum partiye 50% oy çıkan ülkeden ne bekliyorsun ki

• Ben 5.sınıftayım; ama inanın bana üstünüze önlüğü geçirince öğrenci-doktor ayrımı yapmıyor bu cahiller. Bazen sabahleyin derse gittiğimde bana bile ana avrat küfür eden çıkıyor.

• MR parası ödedi diye kendini hastahane aldı sananlarımız var ne yazık ki. Aynı şekilde sokakta yürüyüp kendini polat alemdar sananlarda... ne yazık ki bu tiplerin sayısı gün geçtikçe artıyor.

• Avukatın, devlet yöneticilerinin iş adamlarının yanında el pençe divan kesilen ezik öküzler burda gelmiş doktora sağlıkçıya saldırıyorlar. Tez vakte sürüne sürüne yok olsunlar

• Meslektaşız sanırım yeni başladın işe. Bu tür olaylar sürekli olur canını sıkmaya değmez. Sen işini yapmaya devam et. Hastanede gecikme olur. Yeri gelir 2 saat gecikme ile çektiğimi bilirim. He de geç

• İleride ruhsatlı silah almayı planlıyorum. Merak ettiğim bir şey var hastanede silahı bulundurabilir miyim? En azından caydırıcı olarak , ama gerekirse kullanmaktan da çekinmem.
    Not: sağlık öğrencisiyim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.