Şimdi Ara

ACİLL !!!! GC8 2.0GT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar komşum Subaru İmpreza 1996 model GC 8 ini satıyor . Araba çok temiz arkadaş zaten 2. sahibi araba 17 yıldır onda 103.000 km de , bazı modifiyeleri var 350 hp güç ve 450 nm tork üretiyor . Sizce araba alınır mı ? Parça bulmakta sıkıntı yaşar mıyım ? İleride beni ne gibi sıkıntılar bekliyor ?

ACİLL !!!! GC8 2.0GT

• Hocam valla ben olsam gözüm kapalı alırım parçası bulunur elbet olmadı getirtirsiniz gc8 gibi temizi az bulunan hastası çok olan bir araç bulmuşsunuz kaçırmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatı nedir?

• Tuplu mu ? Maas yeter mi yurutmek icin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Tuplu mu ? Maas yeter mi yurutmek icin ?

2.0 Gt ye tüp takılırsa ne anlamı kalır tabikide tüpsüz . Maaş yeter ankarada öğretmenim ev okul arası zaten git gel 5km.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blyss

Fiyatı nedir?

30.000 tl 1996 model 103bin km de değişensiz 3 parçada boya var . 350 Hp 450 nm tork
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagatay916

quote:

2.0 Gt ye tüp takılırsa ne anlamı kalır tabikide tüpsüz . Maaş yeter ankarada öğretmenim ev okul arası zaten git gel 5km.

O zaman hayirli olsun,bende de 1998 mk1 clio varken takas teklifi gelmisti. 1.6 motor subaru 1999 modeldi yan camlari cercevesiz olanlari sincandaydi adam hanimi icin almak istiyordu oylesine takas teklifi attim hemen aradi heyecanli sekilde satmak istiyordu uzerinede zorlasam clio nun para istemeyecekti sanki :)

Sonra arastirdim parcalari ve yakiti zorlayacak,maas 1.500 tl gunde 50 km gidip geliyordum otobusle yurutmek zorlayacak beni Allah belasini versin bu hayat sartlarinin diyerek takastan vazgectim.4 tekerden devamli cekis galiba sadece on tekerden cekis dacia duster daki gibi yapilmiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

O zaman hayirli olsun,bende de 1998 mk1 clio varken takas teklifi gelmisti. 1.6 motor subaru 1999 modeldi yan camlari cercevesiz olanlari sincandaydi adam hanimi icin almak istiyordu oylesine takas teklifi attim hemen aradi heyecanli sekilde satmak istiyordu uzerinede zorlasam clio nun para istemeyecekti sanki :)

Sonra arastirdim parcalari ve yakiti zorlayacak,maas 1.500 tl gunde 50 km gidip geliyordum otobusle yurutmek zorlayacak beni Allah belasini versin bu hayat sartlarinin diyerek takastan vazgectim.4 tekerden devamli cekis galiba sadece on tekerden cekis dacia duster daki gibi yapilmiyor.

Alıntıları Göster
    yalnız bu araba öyle eve git gel için kullanılmaz baya zorlamak lazım sınırlarını.

• quote:

Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora)

yalnız bu araba öyle eve git gel için kullanılmaz baya zorlamak lazım sınırlarını.

Alıntıları Göster
    Öğretmene gelmez. Macera arıyorsanız ayrı tabi.
  • Ek dersler ile benzin parası çıkar alın

• quote:

Orijinalden alıntı: cem_ari

Öğretmene gelmez. Macera arıyorsanız ayrı tabi.

Hocam megane var su an artık gücü beni tatmin etmiyor hani gençte değilim 50 yaşındayım ama zevk meselesi işte
  • quote:

Gazlamayacağımı kim söyledi ki
  • quote:

quote:

quote:

Evet hocam sürekli 4 çeker

• Alırsan bi tur verirsin artık

• Hocam, hayata 1 defa geliniyor. Eger ki yurutmesi sizin icin sikinti olmayacaksa alin keyfini cikarin bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: WeskaGan

Hocam, hayata 1 defa geliniyor. Eger ki yurutmesi sizin icin sikinti olmayacaksa alin keyfini cikarin bence.

Benzinde şehir içi gazlamazsan 0.60 gazlarsan 1 tl / Şehir dışı gazlamazsan 0.35 gazlarsan 0.50 tl yakıyor dedi . Benim için çok farketmez şu an megane 2 var meganeden önce 2.5 v6 alfa romeo vardı o da o civarda yakıyordu . Yani yakıt benim için çok problem değil ama parça çok önemli . Araba diyelim bozuldu parça Türkiye de yoksa japonyadan gelmesini bekleyemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: APPY038

Hocam valla ben olsam gözüm kapalı alırım parçası bulunur elbet olmadı getirtirsiniz gc8 gibi temizi az bulunan hastası çok olan bir araç bulmuşsunuz kaçırmayın

Hocam arabanın parçası Türkiye de yoksa japonyadan 1 haftada gelmesini bekleyemem.
  • quote:

quote:

Gazlamayacağımı kim söyledi ki

Hocam yaş olmuş 50 gençlerin önünü açın artık. Bu yaştan sonra size mersedes 200E yakışır.
    Şaka bir yana bende bazen yolu kazıyacak araç istemiyor değilim. Ama hem güçlü hemde aileye olacak araçların fiyatları veya yürütme maliyetleri beni düşündürüyor. Yürütme maliyeti sorun olmasa 2011 civarı Quadro 2.0 tfsi A4 fena olmazdı.

• Alın hocam
    Arabanın gücü ve torku bedeninizin her zerresinde hissederek sürersiniz
    Zaten mesafe yakın
    Parçasını sorun etmeyin illaki bulunur

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: APPY038

Hocam valla ben olsam gözüm kapalı alırım parçası bulunur elbet olmadı getirtirsiniz gc8 gibi temizi az bulunan hastası çok olan bir araç bulmuşsunuz kaçırmayın

Hocam arabanın parçası Türkiye de yoksa japonyadan 1 haftada gelmesini bekleyemem.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-1996-model-subaru-impreza-276830454/detay

Rengi guzelmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 5 Mart 2016; 22:38:57 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.