Bildirim
Acill evi minik böcek bastı !! Resimli
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Gümüş böceği sanırım resim gozukmuyor ama
edit:abovv o ne lan gümüş böceği olaydı keşke evi ateşe ver tövbe yarabbim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stan Marsh -- 22 Mayıs 2014; 21:05:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oha ondan 2 tane gorsem evi yakarim ben bide suruyle gelmis o.O
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evi ilaçlatın, ve durumunuz varsa 1 hafta otel pansiyon gibi bir yerde kalın
Gümüş boceginin yavrusu mu yani? Ama 3 bi tarafta 3 diger tarafta bacagi var. Gumus boceginde daha fazla diye biliyorum. Incelemedigim internet sitesi kalmadi bulamadim ne oldugunu. Bilen varsa Allah rızası icin soylesin ne oldugunu? :(
Evde kurumuş bitki çiçek tohumlu bitki falan varsa atın bizdede basmıştı küçük böcekler sebebi çiçekdenmiş
Bide hangi şehir?
Kardesim cicek falanda yok evde. Şehir istanbul
Hocam bu böceklerin latince adı spatilus revalisyon.Derinizin altına nüfuz ettikleri zaman deriyi gümüş rengine çevirir ve kısmi felç geçirtir diyeceğim ama bilmiyom valla knk.quote:
Orijinalden alıntı: allenss
Kardesim cicek falanda yok evde. Şehir istanbul -
Kardesim cicek falanda yok evde. Şehir istanbul
quote:
Orijinalden alıntı: Stan Marsh
Gümüş böceği sanırım resim gozukmuyor ama
edit:abovv o ne lan gümüş böceği olaydı keşke evi ateşe ver tövbe yarabbim
editi görüncce resmen kıriz geçirdim -
Evde bir yer su damlatıyor ve nemli ortam olmuş olabilir.quote:
Orijinalden alıntı: ReaCMaND
Evde kurumuş bitki çiçek tohumlu bitki falan varsa atın bizdede basmıştı küçük böcekler sebebi çiçekdenmiş
Bide hangi şehir?
Çürümüş herhangi bir şey olabilir.
Çöplerinizi falan kontrol edin. Kuru gıdaları, bakliyatları sakladığınız yerleri iyi bir temizleyin.
Genelde böcekler bu sebeplerden oluşur. Klasikleri denemekten zarar gelmez. -
:( ismini cismini bilen varsa lutfen yazsin, konuyu ti ye alan arkadaslarada ayrica teşekkür ederim. Ya sizin basiniza gelseydi?
Sage29 dostum evin yatak odasi catidan kisin su amis ve bir duvarin boyalari catlayip kabarmisti, acaba ondan mi? Ama ondansa eger çözümü nedirki kurtulmak icin :(
Valla geçmiş olsun kötü bir durum olsa gerek ben bile kaşındım buradan.quote:
Sage29 dostum evin yatak odasi catidan kisin su amis ve bir duvarin boyalari catlayip kabarmisti, acaba ondan mi? Ama ondansa eger çözümü nedirki kurtulmak icin :( -
Eyw saol :( evde birde bebek var :( o olmasa ilac falan olurda su anda imkanı yok :(
Nokta kadarlar :( telefonun isigini yere paralel yaparak görebiliyorum. Lutfen yardim :(
Tahta kurusu cok eski ve lis esyalarda meydana gelir.
Dostum esyalar daha7 yillik, kisaca eski bir esyamiz yok. Tahta kurusumu bu yani? Ama bir issirik yada izi yok evde kimsede?
Tek çare;quote:
Dostum esyalar daha7 yillik, kisaca eski bir esyamiz yok. Tahta kurusumu bu yani? Ama bir issirik yada izi yok evde kimsede?
-
Bizdd de vardı bunlar yolda bulduğum kuşu eve getirdim yıkayacakken kuşun kanadını açtım. Yaklaşık 1 kilo böcek vardı. Hemen kuşu fılatıp kapıyı kapattım. Eldiven aldım elime kuşu balkondan aşağı attım. Banyoyu kolanyagıyla her yerine doktum. Ateşe verdim. 3-4 gün sonra bu böceklerden gordum. Tahtadan uzak tutun hocam evi yer bitirir. Tek tek çakmakla yakın. Tahtalardan uzak tutun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- darbe sonucu göze kan oturması nasıl geçer
- tesbih nasıl sallanır
- bornovadan çeşmeye nasıl gidilir
- omega 3 faydaları
- sınır zeka özellikleri
- ets2 türkiye haritası
- dc açıldı mı
- dünyanın en büyük vinci
- sodyum iyon batarya
- elektrikli bebek arabası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X