Şimdi Ara

Acill evi minik böcek bastı !! Resimli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
131.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar selam, evi minik minik böcekler bastı. Boyutları 0,5 -0,6 mm daha küçük olanlarıda var. Evdeki seramik derzlerinin üzerinde, parkede tektük, sandalye masa ayaklarının altında, laminant parke süpürgeliklerinde var. Minik bebeğimiz var. Aşırı moral ve sinir bozukluğu yaşıyorum. İlaçda yaptıramam bebek olduğu için. bu işin doğal bir yolunu bilen? Bu böceğin ne olduğunu adını bilenler? Çözümünü bilenler var mı? Lütfen ciddi cevaplar

• Gümüş böceği sanırım resim gozukmuyor ama

edit:abovv o ne lan gümüş böceği olaydı keşke evi ateşe ver tövbe yarabbim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stan Marsh -- 22 Mayıs 2014; 21:05:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oha ondan 2 tane gorsem evi yakarim ben bide suruyle gelmis o.O

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evi ilaçlatın, ve durumunuz varsa 1 hafta otel pansiyon gibi bir yerde kalın

• Gümüş boceginin yavrusu mu yani? Ama 3 bi tarafta 3 diger tarafta bacagi var. Gumus boceginde daha fazla diye biliyorum. Incelemedigim internet sitesi kalmadi bulamadim ne oldugunu. Bilen varsa Allah rızası icin soylesin ne oldugunu? :(

• Evde kurumuş bitki çiçek tohumlu bitki falan varsa atın bizdede basmıştı küçük böcekler sebebi çiçekdenmiş
    Bide hangi şehir?

• Kardesim cicek falanda yok evde. Şehir istanbul

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: allenss

Kardesim cicek falanda yok evde. Şehir istanbul
    Hocam bu böceklerin latince adı spatilus revalisyon.Derinizin altına nüfuz ettikleri zaman deriyi gümüş rengine çevirir ve kısmi felç geçirtir diyeceğim ama bilmiyom valla knk.
  • Kardesim cicek falanda yok evde. Şehir istanbul

• quote:

Orijinalden alıntı: Stan Marsh

Gümüş böceği sanırım resim gozukmuyor ama

edit:abovv o ne lan gümüş böceği olaydı keşke evi ateşe ver tövbe yarabbim

editi görüncce resmen kıriz geçirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReaCMaND

Evde kurumuş bitki çiçek tohumlu bitki falan varsa atın bizdede basmıştı küçük böcekler sebebi çiçekdenmiş
    Bide hangi şehir?
    Evde bir yer su damlatıyor ve nemli ortam olmuş olabilir.
    Çürümüş herhangi bir şey olabilir.

Çöplerinizi falan kontrol edin. Kuru gıdaları, bakliyatları sakladığınız yerleri iyi bir temizleyin.

Genelde böcekler bu sebeplerden oluşur. Klasikleri denemekten zarar gelmez.
  • :( ismini cismini bilen varsa lutfen yazsin, konuyu ti ye alan arkadaslarada ayrica teşekkür ederim. Ya sizin basiniza gelseydi?

• Sage29 dostum evin yatak odasi catidan kisin su amis ve bir duvarin boyalari catlayip kabarmisti, acaba ondan mi? Ama ondansa eger çözümü nedirki kurtulmak icin :(

• quote:

Sage29 dostum evin yatak odasi catidan kisin su amis ve bir duvarin boyalari catlayip kabarmisti, acaba ondan mi? Ama ondansa eger çözümü nedirki kurtulmak icin :(
    Valla geçmiş olsun kötü bir durum olsa gerek ben bile kaşındım buradan.
  • Eyw saol :( evde birde bebek var :( o olmasa ilac falan olurda su anda imkanı yok :(

• Nokta kadarlar :( telefonun isigini yere paralel yaparak görebiliyorum. Lutfen yardim :(

• Tahta kurusu cok eski ve lis esyalarda meydana gelir.

• Dostum esyalar daha7 yillik, kisaca eski bir esyamiz yok. Tahta kurusumu bu yani? Ama bir issirik yada izi yok evde kimsede?

• quote:

Dostum esyalar daha7 yillik, kisaca eski bir esyamiz yok. Tahta kurusumu bu yani? Ama bir issirik yada izi yok evde kimsede?
    Tek çare;

• Bizdd de vardı bunlar yolda bulduğum kuşu eve getirdim yıkayacakken kuşun kanadını açtım. Yaklaşık 1 kilo böcek vardı. Hemen kuşu fılatıp kapıyı kapattım. Eldiven aldım elime kuşu balkondan aşağı attım. Banyoyu kolanyagıyla her yerine doktum. Ateşe verdim. 3-4 gün sonra bu böceklerden gordum. Tahtadan uzak tutun hocam evi yer bitirir. Tek tek çakmakla yakın. Tahtalardan uzak tutun.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.