Arkadaşlar az önce maillerimi kontrol ederken gördüm. Eğer d-smart ya da smile adsl üyesi iseniz ücretsiz olarak d-smart webtv üyeliği alarak ( 1 nisan 2011'e kadar ücretsiz ) açılış maçını da ( program dahil mi bilmiyorum ama muhtemelen o da vardır ) internetten net bir şekilde izleyebilirsiniz.
Eğer smile adsl üyeliğiniz varsa d-smartınız olmasa bile izleyebileceksiniz. Ama d-smartınız var diyelim, buradan webtv üyeliği alarak d-smartı olmayan bir arkadaşınıza o gün için şifreyi verip programı izlemesini sağlayabilirsiniz.
Gelen mailin bir görüntüsü de bu.
Şu stad bir kez açılacak ama maç d-smartda. D türevleriyle işim olmaz ertesi gün paylaşıma düşer nasılsa. Adnan bros. sevgilerimi iletiyorum
arakadaşlar maçı çokk izlemek istiyorum işine yaramayan verebilir mi lütfen pm atın şimdiden teşekürler
ben izlemezsem atarım hatırlatırsın bana yarın öğlene kadar..
quote:
Orijinalden alıntı: winchester
Şu stad bir kez açılacak ama maç d-smartda. D türevleriyle işim olmaz ertesi gün paylaşıma düşer nasılsa. Adnan bros. sevgilerimi iletiyorum
+1905
evde d-smartı olan ve netten değilde tv den izlemeyecek olan varsa mümkünse pm atabilrmi bana
Laptoptan bir deneyim dedim görüntü gayet yeterli. HD değil ama ücretsiz sitelerden izlenen camur görüntüden kat kat üstün olduğu tartışılmaz.
6-7 kanal var şu an için ücretsiz izlenebilen. Buna eurofutbol'da dahil. Sadece maçı değil tüm günü izleyebilirsiniz. İsterseniz geri alabilir ya da durdurup kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. PC'ye kaydetmek isteyenler için de kullanışlı olmuş. Tam ekran olarakta izlenebiliyor bu arada ben işteyim diye küçük ekran açtım kontrol amaçlı.
Arkadaşlar Tv de izleyecek olanlar , ben ve benim gibi izleyemeyecek olan arkadaşlara yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
Şu maçı kaçırmak istemiyorum :(
Arkadaşlar netten izleme şifresini almak için d smart "maxi paket" üyesi olmak gerekiyormuş.. Eğer evde tvden izleyecek olan varsa bana şifresini verebilir mi, çok makbule geçer valla yardımcı olmak isteyenlerden pm bekliyorum
arkadaşlar bizim evdede d-smart olmadığı için yardımınıza sığınıyorum :)
bende şifre hayali kuruyorum :)
bana da şifre veren olsa süper olur. ayrıca açılış maçını şifreli vermek ne saçmalıktır ya.
şimdi bizim evde var d smart ben buraya üye olursam o kart üzerindeki numarayla ek fatura gelicek mi bana ?
quote:
Orijinalden alıntı: troy
şimdi bizim evde var d smart ben buraya üye olursam o kart üzerindeki numarayla ek fatura gelicek mi bana ?
Nisan 2011'e kadar ücretsiz, ancak D-smart maxi paket üyesi ( ya da smile adsl ) iseniz webtv yi kullanabiliyorsunuz.
banada yollayan cbiri olursa cok makbule gecer link aramayalim birde 2 saat
iyide maç zaten d-smart platformunda. d-smartı olan neden web tv ile uğraşsınki çok saçma
quote:
Orijinalden alıntı: MajestiC
iyide maç zaten d-smart platformunda. d-smartı olan neden web tv ile uğraşsınki çok saçma
webtv kavramına yenisin sanırım. Ben de digiturk abonesiyim ama aynı zaman da digiweb abonesiyim. Çünkü receiverımı sürekli yanımda taşıyamam. İşte olabilirim, digiturkü olmayan bir yerde olabilirim. Tatilde, köyde, trafikte vs. olabilirim ve izlemek istediğim bir maçı kaçırmak istemem. Bunun için laptopımdan açarım digiweb'i ( bu konuda da dsmart webtv yi ) maçımı izlerim, ben bir metrobüse lig izletmiş adamım bu meretin sayesinde. Kadıköy-Florya arası 50 kişiyle maçları izlerdik geçen bahar.
Dsmartı olup evde değil işte olan biri bunu kullanabilir. Ya da evde olacaktır ama kuzeninde yoktur dsmart misal ben de yok. Şifreyi alır o şahsa verir o da izler programı.
Anladın sanırım mantığı şimdi.
harikasın dostum paylaşım için sonsuz teşekkürler smile üyesiyim oldu
Kanal açılmadı
quote:
Orijinalden alıntı: MajestiC
adam üyedir ama o gün evde olmaz dışarda olur, akrabasına gider falan filan mesela öyle düşün