Listeden bir program seç, çift tıkla açılır. Ben de bekledim siyah ekranda 10dk sonra programa çift tıkladım yayın başladı.
o bu değilde nasıl kayıt yapıcaz bilinen bildiğiniz güzel bi program varmı b eyler
Bu iyi oldu
quote:
Orijinalden alıntı: SouL InvictuS
quote:
Orijinalden alıntı: [Pato]
Kanal açılmadı
Listeden bir program seç, çift tıkla açılır. Ben de bekledim siyah ekranda 10dk sonra programa çift tıkladım yayın başladı.
Sadece Animal planet i açabildim. Şimdi o da açılmıyor.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: MajestiC
iyide maç zaten d-smart platformunda. d-smartı olan neden web tv ile uğraşsınki çok saçma
webtv kavramına yenisin sanırım. Ben de digiturk abonesiyim ama aynı zaman da digiweb abonesiyim. Çünkü receiverımı sürekli yanımda taşıyamam. İşte olabilirim, digiturkü olmayan bir yerde olabilirim. Tatilde, köyde, trafikte vs. olabilirim ve izlemek istediğim bir maçı kaçırmak istemem. Bunun için laptopımdan açarım digiweb'i ( bu konuda da dsmart webtv yi ) maçımı izlerim, ben bir metrobüse lig izletmiş adamım bu meretin sayesinde. Kadıköy-Florya arası 50 kişiyle maçları izlerdik geçen bahar.
Dsmartı olup evde değil işte olan biri bunu kullanabilir. Ya da evde olacaktır ama kuzeninde yoktur dsmart misal ben de yok. Şifreyi alır o şahsa verir o da izler programı.
Anladın sanırım mantığı şimdi.
bunları tabiki bende düşündüm, benim anlatmak istediğim, sonuç yine d-smart saçmalığı sahibine yarıyor bu olay. d-smartı olmayan yine izleyemeyecek. Konu başlığını görünce d-smart la hiç alakası olmayan bile girip izleyebilecek sanmıştım, ama hata bende tabiki günahını satmazlar bunlar ben neden öyle düşündüysem
smile adsl sahibiyim..kotasız...
web şifre aldım ama her seferinde geçersiz diyor
bu arada çok teşekkür ederim...
napıcaz şimdi =)
quote:
quote:
quote:
Kanal açılmadı
Sadece Animal planet i açabildim. Şimdi o da açılmıyor.
Aynen bende de kanallar açılmıyor
Maç saatinde web tv kesin çöker,boşa umutlanmayın.
Şifre küçük-büyük harf duyarlı dikkatli girin. Ben 3. deneme de girebildim.
Kanalları açılmayanlar birşeyleri yanlış yapıyordur. Ben denemek için açtım mesajı görünce tekrar hala açık tüm kanallar.
Hatta ss aldım Emre Tilev Kivıııllllllllllll argghasdfasfjhasdkjashjdhas diye bağırırken.
Kanalları açabildim ancak Canlı olarak izleyemiyorum. En az 20 dk geri gidince kanalda yayın açılıyor... Bunun haricinde görüntü kalitesi izlenebilir seviyede. 8Mbit bağlantımın ortalama 1,5MBit'lik kısmını kullandı program.
quote:
Orijinalden alıntı: Yakita
Kanalları açabildim ancak Canlı olarak izleyemiyorum. En az 20 dk geri gidince kanalda yayın açılıyor... Bunun haricinde görüntü kalitesi izlenebilir seviyede. 8Mbit bağlantımın ortalama 1,5MBit'lik kısmını kullandı program.
D-Smart web tv yayın olarak henüz tam oturtamamış platformu. Muhtemelen önce harddisklerine kaydedip daha sonra oradan nete yayın olarak veriyorlar bu yüzden de gecikmeli oluyor yayın. Digiweb'te canlı ve geriye dönük olarak istenilen şekilde yayınlar izlenebiliyordu. Açılış boyunca sorun çıkarmasın yeter, daha sonra zaten açıp izlemem bile.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Yakita
D-Smart web tv yayın olarak henüz tam oturtamamış platformu. Muhtemelen önce harddisklerine kaydedip daha sonra oradan nete yayın olarak veriyorlar bu yüzden de gecikmeli oluyor yayın. Digiweb'te canlı ve geriye dönük olarak istenilen şekilde yayınlar izlenebiliyordu. Açılış boyunca sorun çıkarmasın yeter, daha sonra zaten açıp izlemem bile.
Dediğin gibi açılış maçında sorun çıkarmasın yeter
smile üyesiyim şifrem falan geldi ama hala giremedim kullanıcı adı veya şifre hatalı diyor.
telefon açtım , şuanda çalışma var düzelir şifreniz ve kullanıcı adınız dogru dedi kız bakalım ne olacak giremiyorum ben
bana da webtv şifresi gonderecek bir hayırsever olursa cok memnun olurum.
Eger kodu dogru girdiyseniz kullanici adi ve sifresi hemen geliyor.
Star maçı veriyor mu?
Program cok yavas. Dogru duzgun kanal bile acilmiyor nedense.
smile üyesi olarak bende aldım bakalım, inş izleyebilirim...