İlla dsmart veya smile adsl üyesi mi olmak lazım ?
Ttnet üyesi üye olamıyor mu ?
malesef...
şifre varsa pm alabilrmiyim mümkünse?
mesajı göndermek ücretsiz mi?
ücretsizse eğer bizm burda smile bayi var. onun numarayı biliyom. onun numarıyı yazsam olur mu?
Ücretli olarak bir günlük şifre satın alınır. İlgililere duyurulur arkadaşlar. Tam da misafir geleceği tuttu. Yoksa gider kavede izlerdim. Acele cvp . PM ile bilgi verebilirsiniz. Saygılar!
Şifresi olan varsa pm atabilir mi ?
bu maçı kaçırmak istemiyorum lütfen banada pm atın pm atan cok hayır dualarımı alacaktır lütfen
Oh be arkadaştan aldım numarayı . Bende izlicem :D
Banada yardımcı olun bea.
Kanal D de başladı
ya ben smile üyesiyim kontör yok, 42 kuruş vardı telefonda sms i attım 02 kuruş kaldı yeterli bakiyeniz yok dedi vermedi şifrey
şifre yokmu yaa
quote:
Orijinalden alıntı: AC DC
ya ben smile üyesiyim kontör yok, 42 kuruş vardı telefonda sms i attım 02 kuruş kaldı yeterli bakiyeniz yok dedi vermedi şifrey
ben de şifre istiyorum. digiturk gibi yapsa daha iyiydi bedava üyelik sonra istediğin paketi alabilme hakkı.
DH sağolsun arkadaşın biri full sezonluk paketi 50 tl satışa çıkarmıştı hemen almıştım. :))
Web tv den goruntu gayet net izleniyor.
Aynı Şifreyle Birkaç Kişi İzleyebiliyor Diye Duydum Doğrmudur Deneyen Oldu mu?
Arkadaşlar pm atar mısınız? Arkadaşlarla ara ara bulamadık bi yerden. Paylaşacak olan gerçekten hayır duamı alacak :)
Şifre Veren Arkadaş'a Duacıyım Zamunda Üyeliği Lazım Olursa Yardımcı Olurum Arkadaşa
İmkanı olan varsa bana da bir PM atabilir mi? Böyle bir günde benim gibi birini çok sevindirmiş olacaksınız