Şimdi Ara

Açılış Maçı D-Smart Web Tv'den Ücretsiz (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
9.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Çalıyakalı

İlla dsmart veya smile adsl üyesi mi olmak lazım ?

Ttnet üyesi üye olamıyor mu ?

malesef...
  • şifre varsa pm alabilrmiyim mümkünse?
  • mesajı göndermek ücretsiz mi?

ücretsizse eğer bizm burda smile bayi var. onun numarayı biliyom. onun numarıyı yazsam olur mu?
  • Ücretli olarak bir günlük şifre satın alınır. İlgililere duyurulur arkadaşlar. Tam da misafir geleceği tuttu. Yoksa gider kavede izlerdim. Acele cvp . PM ile bilgi verebilirsiniz. Saygılar!
  • Şifresi olan varsa pm atabilir mi ?
  • bu maçı kaçırmak istemiyorum lütfen banada pm atın pm atan cok hayır dualarımı alacaktır lütfen
  • Oh be arkadaştan aldım numarayı . Bende izlicem :D
  • Banada yardımcı olun bea.
  • Kanal D de başladı
  • ya ben smile üyesiyim kontör yok, 42 kuruş vardı telefonda sms i attım 02 kuruş kaldı yeterli bakiyeniz yok dedi vermedi şifrey
  • şifre yokmu yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC DC

ya ben smile üyesiyim kontör yok, 42 kuruş vardı telefonda sms i attım 02 kuruş kaldı yeterli bakiyeniz yok dedi vermedi şifrey

• ben de şifre istiyorum. digiturk gibi yapsa daha iyiydi bedava üyelik sonra istediğin paketi alabilme hakkı.

DH sağolsun arkadaşın biri full sezonluk paketi 50 tl satışa çıkarmıştı hemen almıştım. :))
  • Web tv den goruntu gayet net izleniyor.
  • Aynı Şifreyle Birkaç Kişi İzleyebiliyor Diye Duydum Doğrmudur Deneyen Oldu mu?
  • Arkadaşlar pm atar mısınız? Arkadaşlarla ara ara bulamadık bi yerden. Paylaşacak olan gerçekten hayır duamı alacak :)
  • Şifre Veren Arkadaş'a Duacıyım Zamunda Üyeliği Lazım Olursa Yardımcı Olurum Arkadaşa
  • İmkanı olan varsa bana da bir PM atabilir mi? Böyle bir günde benim gibi birini çok sevindirmiş olacaksınız
  • Bende bir pm alsam
  • Yok Heralde Kimsede
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.