Şimdi Ara

açılıp kapanan yan aynalar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Civic Sedan 1.8 modelinde açılıp kapanan yan aynalar var , ancak 1.6 modellerinde bu özellik yok.

Bunu aracımı alırken yapılmasını istedim bayi den ancak olmadığını söylediler.

Netice de çok basit bir şekilde düşünüldüğünde;

Bu araçlar (1.6 veya 1.8 modeller) aynı üretim bandından çıkıyor
    Kasanın 1.6 modelinde bu sistemin yuvaları mevcut olmalı
    eksik olan sadece bir motor ve bir düğme

Bu özelliği 1.6 modeline ekleyebilen bir Honda servisi var mı ?

• böyle bir uygulama görmedim ve duymadım. Fakat bu yapılamadığı anlamına gelmez.
    bence de doğru düşünüyorsun.
    çıkma executive aynası bulunabilinirse, tüm bağlantıları ve motoru sağlam, tabiki diğer kasalara da uyum sağlayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drmoz

böyle bir uygulama görmedim ve duymadım. Fakat bu yapılamadığı anlamına gelmez.
    çıkma executive aynası bulunabilinirse, tüm bağlantıları ve motoru sağlam, tabiki diğer kasalara da uyum sağlayabilir.
    quote:

Orjinalden alıntı: drmoz

Katılıyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: murtilaf

quote:

Katılıyorum...

Alıntıları Göster
    ZAMANINDA BENDE SORMUŞTUM .
    KENDİ ARACIM İÇİN.
    OLAY SADECE DİKİZ AYNALARININ DĞEİŞİMİ DEĞİL.
    ELEKTRİK HATTININ DA MÜDEHALE OLMASI GEREKMESİNDEN DOLAYI ÇOK FAZLA İŞÇİLİK ÇIKACAĞINI.
    SERVİS İLETMİŞTİ.
    BUNU YAPABİLİRLER ASLINDA ANCAK UĞRAŞMAK İSTEMEDİKLERİ İÇİN FİYATI YÜKSEK TUTUYORLAR GİBİME GELDİ.(YAPARIM DİYEN SERVİS)

SAYGILARIMLA...

• quote:

Orijinalden alıntı: emrehanci

KENDİ ARACIM İÇİN.
    ELEKTRİK HATTININ DA MÜDEHALE OLMASI GEREKMESİNDEN DOLAYI ÇOK FAZLA İŞÇİLİK ÇIKACAĞINI.
    SERVİS İLETMİŞTİ.
    BUNU YAPABİLİRLER ASLINDA ANCAK UĞRAŞMAK İSTEMEDİKLERİ İÇİN FİYATI YÜKSEK TUTUYORLAR GİBİME GELDİ.(YAPARIM DİYEN SERVİS)

SAYGILARIMLA...

Alıntıları Göster
    bu aynalar elektrikli olarak açılıp kapanan aynalar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

Alıntıları Göster
    Var, benimkisi. 1.8 Executive
  • quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: evolvo

evet,
    sanırım ilk olarak seat toledo modelinde görmüştüm. o zamanlarda merso-bmw lerde bile yoktu bu özellik. (sanırım 2000 öncesi)
    çok özenmiştim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: drmoz

quote:

evet,
    sanırım ilk olarak seat toledo modelinde görmüştüm. o zamanlarda merso-bmw lerde bile yoktu bu özellik. (sanırım 2000 öncesi)
    çok özenmiştim

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

evet,
    çok özenmiştim

bizim araçta var...bizim aracın model başlangıcı 1996 yılı...keza w210 mercedeslerdede vardı...
    ki w210 ve e39 da ilk olduğunu sanmıyorum bmw ve merso için....çok daha önceden muhtemelen vardı..

• quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

quote:

quote:

evet,
    çok özenmiştim

bizim araçta var...bizim aracın model başlangıcı 1996 yılı...keza w210 mercedeslerdede vardı...
    ki w210 ve e39 da ilk olduğunu sanmıyorum bmw ve merso için....çok daha önceden muhtemelen vardı..

Alıntıları Göster
    90 opel omegada bile vardı, ama aynaları katlamamak daha iyi , sürtecek maganda bari aynaya sürtsün, gövdeye dokunmasın meselesi

• quote:

Orijinalden alıntı: caucass

90 opel omegada bile vardı, ama aynaları katlamamak daha iyi , sürtecek maganda bari aynaya sürtsün, gövdeye dokunmasın meselesi

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: caucass

maganda hem gövdeye sürter hemde aynayi alir gider..
    bence katlamak daha avantajli..

• quote:

KENDİ ARACIM İÇİN.
    SERVİS İLETMİŞTİ.

SAYGILARIMLA...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: emrehanci

KENDİ ARACIM İÇİN.
    SERVİS İLETMİŞTİ.

SAYGILARIMLA...

Bence onun elektrik tesisatı zaten hazırdır. Değişmesi gereken ayna kontrol butonu ve aynalar olmalı. Çünkü arkadaşımın 2000 model Civic'ine amerikadan sis farı aldık, bütün tesisat hazırdı, sadece farlar takıldı. Bence tesisatı hazırdır ama servisin haberi yoktur gibi geliyor. Ya da üşeniyorlar ne biliyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemsultan

quote:

Orjinalden alıntı: emrehanci

KENDİ ARACIM İÇİN.
    SERVİS İLETMİŞTİ.

SAYGILARIMLA...

Bence onun elektrik tesisatı zaten hazırdır. Değişmesi gereken ayna kontrol butonu ve aynalar olmalı. Çünkü arkadaşımın 2000 model Civic'ine amerikadan sis farı aldık, bütün tesisat hazırdı, sadece farlar takıldı. Bence tesisatı hazırdır ama servisin haberi yoktur gibi geliyor. Ya da üşeniyorlar ne biliyim.

Alıntıları Göster
    fikirlerinize aynen katılıyorum.

haberi vardır.
    ancak üşeniyorlar.
    üşendikleri içinde işçilik falan filan ,tesisat çekilmesi adı altında müşteriyi caydırma politikası izleniyor.
    bu tesisatın zaten olduğunu servise inandırmaya çalıştım .
    hiç merak edip araştırmadan bana bu şekilde cevap eriyorsunuz dedim.
    bu tahrik ten bile adam odun olduğu için etkilenmedi .

• quote:

fikirlerinize aynen katılıyorum.

haberi vardır.
    ancak üşeniyorlar.
    üşendikleri içinde işçilik falan filan ,tesisat çekilmesi adı altında müşteriyi caydırma politikası izleniyor.
    bu tesisatın zaten olduğunu servise inandırmaya çalıştım .
    hiç merak edip araştırmadan bana bu şekilde cevap eriyorsunuz dedim.
    bu tahrik ten bile adam odun olduğu için etkilenmedi .

Alıntıları Göster
    Zaten en sonunda Honda nın fabrikasına gideceğim, çok uzak değil istanbul a.

Honda gibi uluslararası bir şirketin servis elemanları nasıl bu kadar odun olabilir ki ? Kime şikayet edilir bu insanlar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: densev

Honda gibi uluslararası bir şirketin servis elemanları nasıl bu kadar odun olabilir ki ? Kime şikayet edilir bu insanlar ?

Alıntıları Göster
    satış sonrası destek birimleri falan vardır kesin.

ancak bu işin efektif olması için o insanın da odun olmaması gerekiyor.
    bu i şin başında ve yönetende o sonuçta.

quote:

Orjinalden alıntı: densev

• quote:

satış sonrası destek birimleri falan vardır kesin.

ancak bu işin efektif olması için o insanın da odun olmaması gerekiyor.
    bu i şin başında ve yönetende o sonuçta.

quote:

Orjinalden alıntı: densev

Alıntıları Göster
    Walla olsa güzel olurdu ya hasta olurum kapanan aynalara.Hoş bizim araçlarımızda çok şey düşünülmüş ama çok ufakta olsa olmayan baya özellik var

• quote:

Orijinalden alıntı: heLLWeapon

Walla olsa güzel olurdu ya hasta olurum kapanan aynalara.Hoş bizim araçlarımızda çok şey düşünülmüş ama çok ufakta olsa olmayan baya özellik var

Alıntıları Göster
    çok küçük detaylara kafyı takıyorsunuz yaw, aynayı katlasan nolacak katlamasan nolacak, katlı olunca taksiler ve trafik magandaları , gövdeye çok yakın geçiyorlar, ayna açıkken gövde biraz daha güvende gibi oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucass

çok küçük detaylara kafyı takıyorsunuz yaw, aynayı katlasan nolacak katlamasan nolacak, katlı olunca taksiler ve trafik magandaları , gövdeye çok yakın geçiyorlar, ayna açıkken gövde biraz daha güvende gibi oluyor

Alıntıları Göster
    mantıklı ancak,
    dar bir4 yerden geçerken bir düğme ile kapanması güzel oluyor ??

407 de bu özellik var.
    geri vitese takınca aynalar direk konumunu yere bakacak şekilde otomatik ayarlayabiliyor.
    tabi bu durum civic te varmı bilmiyorum.
    güzel bir özellik vesselam ...falan filan....vb

• quote:

mantıklı ancak,

407 de bu özellik var.
    geri vitese takınca aynalar direk konumunu yere bakacak şekilde otomatik ayarlayabiliyor.

Alıntıları Göster
    geri vitese takınca yol hafızasına alması (aynaların kaldırım seviyesine ayarlanması) gerçekten çok yararlı bir özellik
  • quote:

mantıklı ancak,

407 de bu özellik var.

Alıntıları Göster
    bence de güzel, bi yerde park ediyosunuz altınızda 40 50 milyar vb. bir araba, ama geçerken 2 aynanın arasından sığmayınca elle aynanın tekini kapayıp geçiyosunuz. Bu bile yakışmıyor kanımca, bence olması gereken ve kullandığım bir özellik. Diğer aracımızda katlamıyorduk ondan sonra ayna çiziliyodu sürekli

• quote:

Orijinalden alıntı: Roy

bence de güzel, bi yerde park ediyosunuz altınızda 40 50 milyar vb. bir araba, ama geçerken 2 aynanın arasından sığmayınca elle aynanın tekini kapayıp geçiyosunuz. Bu bile yakışmıyor kanımca, bence olması gereken ve kullandığım bir özellik. Diğer aracımızda katlamıyorduk ondan sonra ayna çiziliyodu sürekli

Alıntıları Göster
    çok dar yollara girme , sende

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.