Şimdi Ara

ACİL YARDIM Burnum şakır şakır kanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çeşme gibi yıkadım tampon yaptım geçmedi Rammstein Du Hast açtım kafayı sallıyodum bi başladı kanamaya durmuyorrr çok kötüyüm ya

• Beyin kanaması geçiriyosun yerinde olsam son saniyelerimi kelime-i şahadet getirerek geçirirdim.Seni unutmayacağız dostum diğer tarafta bol şans
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Beyin kanaması geçiriyosun yerinde olsam son saniyelerimi kelime-i şahadet getirerek geçirirdim.Seni unutmayacağız dostum diğer tarafta bol şans

Aynen, beyninden çıkan kanlar burdundan fışkırıyor
  • şimdi salladığın tarafın tam tersine salla o zman geçecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıvan Ç

quote:

Beyin kanaması geçiriyosun yerinde olsam son saniyelerimi kelime-i şahadet getirerek geçirirdim.Seni unutmayacağız dostum diğer tarafta bol şans

Birazdan uykusu gelicek ve bi ağırlık çökecek üstüne.Halsizlikten sonra ağzının tadı değişicek gözleri kararmaya başlayacak ve ...

• başını hafiften öne eğip peçeteyle falan burnuna basınç yap baya bi bekle o şekilde
  • quote:

quote:

quote:

Birazdan uykusu gelicek ve bi ağırlık çökecek üstüne.Halsizlikten sonra ağzının tadı değişicek gözleri kararmaya başlayacak ve ...

ciddi ciddi korkmaya başladım çok uykum var ve üşüyorum ve halsizlik var üzerimde evde yalnızım çok kötü oldum hakkınızı helal edin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hala kanıyor çok kötü durumdayım 2 dakkaya durmazsa acile gidicem.
  • aynısı banada olmuşt umegadeth açtım sanırım kafa sallarken kanamaya başladı doktora git geçer
  • No SS No Güven
  • pamukla tampon yap, başını öne eğ sonra hemen doktora.

bi dahada kafa sallama beynin çıkacak burnundan mazallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kukaraça -- 27 Ocak 2012; 14:50:41 >
  • bizim bir arkadaşada böyle olmuştu, 2 gün sonra vefat etti
  • Hala kafa sallayanlar varmis...
  • Acile git ciddiyim.Evde yanlız olman çok kötü bişey olursa kimse müdahale edemez valla ölür gidersin.
  • Kan demeyin başım dönmeye başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRsalvador

quote:

quote:

quote:

ciddi ciddi korkmaya başladım çok uykum var ve üşüyorum ve halsizlik var üzerimde evde yalnızım çok kötü oldum hakkınızı helal edin

gitmeden önce son bir sevap işle ve hesabın şifresini bana mesaj olarak gönder

• Evinin tapusunu bana verirmisin
  • gerçekten kanıyorsa sana acı gerçeği söylüyorum. burnuna doktorların aletini, yani demir birşey var onu. alet derken yanlış anlaşılmasın. onu kızgın ateşde yakıp,burnunun içine sokup yakıyorlar burnunu. çosssss ediyor. acıdan geberiyorsun. yaklasık 1bucuk dakika sürüyor. kendini sıkmazsan 1bucuk dakika ne olur bilemem. ben yaşadım , burnum ara ara kanıyor ama öldürseler tekrar yaptırtmam onu. kaynak diyelim biz buna. teşekkürler,geçmiş olsun şimdiden
  • benimde arkadaşım rammstein du hast'ı dınlerken burnu kanadı acıle gıttı ve 7 gün içinde öldü .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.